Yenge sen arkadaşlık teklif ettin, ben kabul etmedim. Nasıl hatırlamıyorsun?
Yengemiz dedim, Enes yanlış anlasın dedim de reddettim. Şimdi bana hesap falan sorar Enes Abi, açıklayamam, nasıl girdin sen arkadaş listeme diye.
Aaaa... Sen o yüzden dedin ben arkadaşlık teklif etmedim diyeeeee... Duyulmasın istiyorsuuun
Pardon Yenge ya... Susutum ben
Ama yine de Yengemizsin diye susuyorum. Yoksa bir arkadaşlık teklifi reddedildi diye içindeki İvediksel duyguları monolog yoluyla dışa vuran sana diyeceğimi bilirdim de...
Hadi yengemizsin...
![]()
yazım yanlışı yapmış gördüm 
O adam da seni seviyor...Seviyorum bu adamı yaa![]()
O fazla "u"yu senin için koydum... İçine ılık su doldur, gir, rahatla istedim. Böyle "Türkçe'yi yanlış kullanmakla alakası olmayan" yanlışları bulmakla kafanı yoracağına gir bir abdest al, boylu olsun...yazım yanlışı yapmış gördüm
![]()
O fazla "u"yu senin için koydum Mert... İçine ılık su doldur, gir, rahatla istedim. Böyle "Türkçe'yi yanlış kullanmakla alakası olmayan" yanlışları bulmakla kafanı yoracağına gir bir abdest al, boylu olsun...
Ağzı iyi laf yapıyor ama yiğidi öldür hakkını yeme 
ama dehşet bir laftı. Bir yere not ediyorum![]()

Buradan Almanya'daki Teyzene de selam gönderecek misin Tuba?..ata ne zaman göreceksın profılındekı yazıyı![]()
birincisi bana yenge demeYenge sen arkadaşlık teklif ettin, ben kabul etmedim. Nasıl hatırlamıyorsun?
Yengemiz dedim, Enes yanlış anlasın dedim de reddettim. Şimdi bana hesap falan sorar Enes Abi, açıklayamam, nasıl girdin sen arkadaş listeme diye.
Aaaa... Sen o yüzden dedin ben arkadaşlık teklif etmedim diyeeeee... Duyulmasın istiyorsuuun
Pardon Yenge ya... Susutum ben
Ama yine de Yengemizsin diye susuyorum. Yoksa bir arkadaşlık teklifi reddedildi diye içindeki İvediksel duyguları monolog yoluyla dışa vuran sana diyeceğimi bilirdim de...
Hadi yengemizsin...
![]()
ayrıca bn hiç bişleyi unutmam senn kadar yaşlanmadım
monolog yoluyla dışa vuran bana ne diceni de yahu
(bana yengge demeeeeeeee)hahaSeviyorum bu adamı yaa![]()

seni bu sitenin imla klavuzu yanlış kitapçığı yapmak lazımdı adminlere duyrulurFazla basmış, örneğin kalkıp da ''sen de'' yazacağına ''sende'' yazmamis![]()

hadi hadi kabullen heycandan yanlış yazdınO adam da seni seviyor...O fazla "u"yu senin için koydum... İçine ılık su doldur, gir, rahatla istedim. Böyle "Türkçe'yi yanlış kullanmakla alakası olmayan" yanlışları bulmakla kafanı yoracağına gir bir abdest al, boylu olsun...

Alakaya maydanoz canıım sende selan gönndercek başka site mi bulamadın heeIlkokul arkadaşlarıma, lise arkadaşlarıma, mahalle arkadaşlarıma, bakkal Yunus Abiye, manav Şerafettin Amcaya kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ...
Atölye öğretmenime de bir şeyler gönderiyorum burdan anlamıştır o![]()

sıra sendeymiş sen gönder selamını oda göndercek sonraBuradan Almanya'daki Teyzene de selam gönderecek misin Tuba?..

Her lafı süper ya![]()
haha
hep yazıyodu da bi yazamıoduSonunda yazıdı![]()

saol ama praetor yazmadı![]()

praetor mu o kim :P 

aha geliyo ban 
Buradan Almanya'daki Teyzene de selam gönderecek misin Tuba?..
konuya ata girdi canlandı her yorumu gülerek okuyorum 
![]()
Her lafı süper ya![]()

ben sana demiştimpraetor mu o kim :P
aha geliyo ban
![]()