faturalı veya fatuasız internet paketleri hangi hatta var tavsiyeniz nedir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
faturalı veya fatuasız internet paketleri hangi hatta var tavsiyeniz nedir
konuyu nereye açıcağımı bilemedim faturalı veya fatuasız internet paketleri hangi hatta var tavsiyeniz nedir sabah 8 den akşam 10 a kadar açık olacak haberler ve bir iki steye bağlı kalıcak şekilde olacak hangi operatörü tavsiye edersiniz ekonomik olması önemlidir

kol@j

kol@j

Üye
açık olduğu zamanlarda kaç mb... veri kullanıyorsun onu bir araştır önce...
ona göre firma kampanyalarına bak..

şu anki durumda güjnlük hafatalık saatlik... vodafone' un var ya o uygun gibi görünüyor...
ama senin durum için değil galiba...

sen kullandığın mb'ına bir bakıver...
kolay gelsin...

mgilik

mgilik

Üye
konuyu nereye açıcağımı bilemedim faturalı veya fatuasız internet paketleri hangi hatta var tavsiyeniz nedir sabah 8 den akşam 10 a kadar açık olacak haberler ve bir iki steye bağlı kalıcak şekilde olacak hangi operatörü tavsiye edersiniz ekonomik olması önemlidir

http://www.maxicep.com/vodafone-kam...rmalitesiz-69-tl-vodem-kampanyasi-362609.html

Anladığım kadarıyla bilgisayardan bağlanmak istiyorsunuz,yukarıdaki linkteki konuyu incelemenizi tavsiye ederim...
69 TL ye VODEM (Vodafone Mobil Modem) alarak aylık 8 tl ye sınırsız CEPNET paketini kullanarak özgürce internette dolaşabilirsiniz...
Eğer VODEM almak istemiyorsanız, uyumlu bir ceptelefonuna sahipseniz, telefonunuzu modem olarak kullanarak aynı şekilde internete girebilirsiniz...

Her nekadar Vodafone müşteri hizmetleri olmaz derse desin, VODEM üzerinden Aylık 7,99 TL ye CEPNET paketiyle sınırsız internet özgürlüğünü yaşayabilirisiniz...

not: 100mb sonrası adil kullanım hakkı gereği, hız düşüyor fakat eski dial-up kullanıcılarından biri olarak,bu hızında işinizi göreceğini düşünüyorum...

VODEM yada telefonda Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps’a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps’a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.Bu da 10-12 kb hızında download yapmanız anlamına geliyor...
Edindiğim tecrübeye göre, Adil kullanım hakkınız dolduğunda ayarlarınızdan 3G yi kapatırsanız, EDGE den bağlandığınızda 25-30 kb hızında download yapabiliyorsunuz...

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
işin aslı sadece cepten bağlancağım gün içinde borsa ve forex yatırımlaını konturol edicem sadece birde haberli takip edicem akşam eve gelince nasılsa pc en gerisini hallederim diye düşünmüştüm

kol@j

kol@j

Üye
aylık 8 tl imiş...
vodem alırsan...

belki aylık 8 tl ye sen de işini bağlarsın...
vodafone la görüş bir hele

ya da modemi alır satarsın ...
aylık 8 tl ye de nete gireresin...

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
olabilir şu an için en mantıklısı vodafon olacak galiba

kol@j

kol@j

Üye
sonuç alınca cevap yazmayı unutma... olumlu ya da olumsuz...

hayırlı forumlar...

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
o ALLAHın emri ne kadar kazık yicez bi bakalım :)

mgilik

mgilik

Üye
o ALLAHın emri ne kadar kazık yicez bi bakalım :)

Hocam ben VODAFONE çalışanı değilim fakat bu fiyata sınırsız internet başka hiç bir yerde yok bildiğim kadarıyla...
Ayrıca en ucuz mobil modem yine VODAFONE'da var...
Bu arada söylemeyi unutmuşum, VODEM alana ilk ay 1gb kotalı 3G hızında internet hediye...

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
görücez

ungood20

ungood20

Üye
hepsinin avantajları va r faturalı daha iyi gibi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt