samsung java nokia ise symbian yani nokia alıp bide hele hele 5800 alıp başına dert alma derim her gün sorun çıkarma kapasitesi olan bir modeldir nokianın 5800'ı.
kaç kere kullandınızda bunları söylüyorsunuz acaba
karşılaştırlım
monte
java işletim sistmi
gps
sensör aktif değil
yavaş müzik çalar açıkken nedense hareket etmez duruma geliyo
5800
symbian
işletim sistemi birçok ayrıcalık
grafik hızlandırma çipi bu oyunlarda ayrıca daha fazla grafik anlamına geiyo
sensör aktif
ve sorun çıkarmadı hala daha neyi tartışıyosunuzki
Fwler sitede mevcut.Sorun olacağını sanmıyorum bu arada 5800da grafik hızlandırma yok.

0)Siyah-gri beyaz-kırmızı 2sinden biri al alacaksan çok karizmaRenkler arasında dış görünüm dışında bir fark mevcut mu ?.
Bu arada opera mini felan diyorsunuz da bu browserlerde facebook vb. siteler normal internet explorer firefox vb. gibi mi gözüküyo yoksa klasik sohbet penceresi fln olmayan facebook tarzı birşey mi geliyor?
Skyfire vb. tarayıcılar yükleyebiliyor muyuz.Facebooktan youtubeden felan video izleyebiliyor muyuz?
Dışa verilen ses nasıl.Bu arada tekrardan soruyorum arkadaşlar .
Monteyi de yana yatırdığımızda örneğin internetteyiz.Sayfa da yana yatıyor mu otomatik olarak?
Aralarında fark yok.
0)Siyah-gri beyaz-kırmızı 2sinden biri al alacaksan çok karizmaAralarında fark yok.
1)Fwlerden birinde sanırım menü arkaplanı renkleniyor çok güzel oluyor
2)Hayır sadece konuşma ekranı yok gerisi aynı
3)Skyfireden emin deiğilim ama bolt dokunmatik olarak yükleniyor ve youtubeden video izlenmesine olanak sağlıyor
4)Facebookta video izlenemiyor(zaten 5800 alacakmışsın galiba onda da izlemiyor merak etme)
5)Dışa verilen ses tatmin edici 5800 kadar olmasada yinede rahatlıkla duyarsın ayrıca equaliser ayarları mükemmel çalışıyor arasındaki fark çok belli oluyor mesela mega bass da kulaktıkta inanılmaz derecede bass oluyor.
6)Evet esas browser DOLFİN 1.5 en kaliteli olanlardan birisi evet browserde rahatlıkla ekranı yatırırsın sorun oluşturmaz ayrıca tek parmak zoom olayi süper.
Başka soracakların varsa buradayım bekliyorum![]()

1 evet yükleniyor günlük kullanım için opera face için ise bolt derimÖncelikle ilgi için teşekkürler ancak kuzenimin kızında da vardı 5800 ve faceboktan video izleyebiliyordum
Bolt
Opera mini
Skyfire gibi Programları telefona yükleyebiliyor muyuz?
Özellikle bir sorum daha olacak.Oyun haricinde ne tür programlar yükleyemiyoruz symbian sistem olmayışının en kötü sebebi ne yani?
İnternet sayfası dışında normal menüde felan yana yatırdığımızda 5800 da ki gibi otomatik yana yatıyor mu ?
Ve ayrıyetten bu ürünü mediamark ta bulabilir miyim?
Teknosa biraz kazık![]()
1 evet yükleniyor günlük kullanım için opera face için ise bolt derim
hayır yatmıyor
tabikide
kaç kere kullandınızda bunları söylüyorsunuz acaba
karşılaştırlım
monte
java işletim sistmi
gps
sensör aktif değil
yavaş müzik çalar açıkken nedense hareket etmez duruma geliyo
5800