avea hattı tavsiye eder misiniz????

Sponsorlu Bağlantılar

ebruiel

Üye
    Konu Sahibi
avea hattı tavsiye eder misiniz????
ben Turkcell hatlıyım.numaramı taşımak istemiyorum ama turkcell'in kazıklarından bıktım artık ve başka bir hat daha almak istiyorum.avea mı yoksa vodafone mu almakta kararsız kaldım.sizce hangisi daha avantajlı????

Kutluk_Han

Üye
Avea'ya geçersen kesinlikle ve kesinlikle zarar edersin. O hat kadar kalitesiz, ve 3 kuruştan kar etmeyi amaçlayan bi tanesi daha yok... Ben de avea kullandım 4 yıldır. Ciğerini bilirim onların. Kalitesiz hizmet. Yarın Turkcell'e geçiyorum. Kalite farkı yeter.
Ama ucuz hizmet derdindeysen Vodafone derim...

corus54

corus54

Üye
hayır etmem cunku kalıte hıc yok turkcell kazık ama olsun cunku kalıte

gazbakkal

Üye
Aman Sakın Bak Ben Avea Harbi Tarfiyeyim ave içi 100 dk mam varken kaçkere kredim den yedi arkadaşım avea 500 sms hakkı yaptı 7.80krş kesti tmm ama kendiliğinden bi 500 daha yaptı 6 tl mi ne kesti isteksiz yani avea tam bi kazık zaten bende Turkcell e geçecem çevrem hep avea olmasa zaten bende avea olmazdım ama sana genede tavsiyem avea geç 600 dk hediye hediyler biter bitmez terk et

mustang_35

Üye
arakaşlar aveayı kullanmayı bilene kazık degil
oncelikle şu harbi tarifeden bassedeyim harbi tarifede gece 00,00 da goruşmeyi sonlandırmalısınız cunku aktarım 00,01 de yapılıyor 00 da gorusmeyı kapatmazsanız gorusmenız ucretliye gecer . bide aradıgınız kişi avealı olmalıdır . onemli olan bişey daha 80 kurş hattınızdan kesildiginde gece 00,00 dan sonra konuşma paketiniz aktif olur anında aktif olmaz .
şimdi gecelim sms paketine 5000 ,500 paketlerine uye olurken tarifeniz desteklemiyorsa tarifenizi degiştirdigi için 6 tl üçret alır bidahada aynı üçreti almaz .
arakadaşlar ben aweayı tavsıye ederim 5 sndir avea kullanıyorum . kalite olarak turkcellin yanına yaklaşamaz . şebeke olarak vodafondan daha iyi dir çunku aynı anda vodafonda kullandım vodafonu hiç begenmedim .
kampanyalarla kandırıyorlar sadece kampanya cıkarıp herkesi vodafona cekip kampanyayı ya iptal ediyorlar yada kampanyayı degiştiriyorlar . şuanda en uygun hat awea bence . awea kullanmadan once 10 snlik turkcell hattım vardı . aveaya yada vodafona hayatta geçmem diyordum . vodafon telsimdi ozaman denemek için aldım memnun kalmadım . aweayı aldım şuan turkcell hattım bile yok . bundan sonrada hat degiştirmem .

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aveada var turkcelımde hepsı kazık:kop:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
vodofona geç bence türkiyenin en iyi gsm hattı

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Kesinlikle Vodafone! Avea kendine Vodafone ise müşterisine çalışıyor bence kesinlikle avea gibi bi saçmalık yapma. Zaten doğru düzgün çekmiyor bile merkezi yerler dışında örneğin yalovada tatil köyü sahilde. denizden ist. görünüyo avea çekmiyo. Avea turkcllden kat kat kazıkçı avea gibi bi hata yapma ben sevglm olmasa 1dk durmam aveada.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
ben avea kullanıyorum kaç yıldır hiç sorun çıkmadı heryerde çekiyor karalamayın avea yı ben burda reklamda yapmıyorum çok iyi.. 15 tl e biay sınırsız konuşmayı kim yaptı aveadan başka

maxirabit

maxirabit

Üye
3 yıldır avea kullanıyordum ama nisanda tl ye geçmesiyle bende turkcell'e geçtim.avea'nın en çok şikayet ettiğim yanı yaklaşık yarım saat şebeke kayboluyordu nerde olursam oluyum birde gece mesaj atanlar sabaha anca geliyordu.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben avea kullanıyorum kaç yıldır hiç sorun çıkmadı heryerde çekiyor karalamayın avea yı ben burda reklamda yapmıyorum çok iyi.. 15 tl e biay sınırsız konuşmayı kim yaptı aveadan başka
15 tl ye sınırsız hangi paket?

tlgcn38

tlgcn38

Üye

15 Tl bir ay sınırsız? Heryerde çekiyor ? Bahsettiğimiz aynı avea mı? Ailemin memur olması ve emniyet hattı kullandıkları için kendimi bildim bile avea kullanıyorum. Tarife , paket bunları bilmemde elimdeki belli merkezi yerde çekmeyen bu hat acaba senin dediğin aveadan değilmi?...

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
15 tl ye sınırsız hangi paket?

aveadan aradılar 15 tl ye sınırsız avea içi konuşmak istermisiniz. dediler 1 ay boyunca kabul ettim saatlerce konuştum diğer operatörlere ne kadar gidiyor bilmiyorum ilgilenmediğim için dikkat etmedim ama aveanın resmi sitesinde herşey var. ben sorun yaşamadım hiç 3 yıldan fazla kullanıyorum

--------------- Ekleme ---------------

15 Tl bir ay sınırsız? Heryerde çekiyor ? Bahsettiğimiz aynı avea mı? Ailemin memur olması ve emniyet hattı kullandıkları için kendimi bildim bile avea kullanıyorum. Tarife , paket bunları bilmemde elimdeki belli merkezi yerde çekmeyen bu hat acaba senin dediğin aveadan değilmi?...

valla benim avea hat heryerde çekiyor bodrum katta bile turkcell çekmezken benim hat çekiyordu baya iyi.. ama sizin hattı bilmiyorum telefondanda olabilir benim telefon n 95 8 gb . n 97 de var ondada süper çekiyor çeşit çeşit markalarda modellerde denedim çekiyor 3 yıllık hat daha yeni..memnunum o yüzden hattımı taşımadım .. avea daha yeni operatör olduğu için belki ondan her isteği karşılayamıyordur..

tlgcn38

tlgcn38

Üye
ailemde kimsenin telefonu yazlıkta yalovada site içerisinde çekmiyor. en büyük şikayetim bu aveada.şehir merkezinde bodruma inersen çeker de ben binanın çatısına çıksam yazlıkta çekmiyor :D halbuki yazlık site şehri merkezine 2dk sürmüyor. Ve yıllardır böyle.

colaturka14

Üye
ben Aria zamanından beri aynı hattı kullanıyorum (9 sene oldu) bu söylediklerinizin hiçbirini yaşamadım.

mihr

mihr

Üye
Hat seçim işi çevrene göre belirlenmeli bence . Genel olarak bakarsak hiç birisi babamızın oğlu değil hepsi kendi çıkarlarına çalışcak illa..
Sms kampanyaları olsun konuşma kampanyaları olsun güzel..
Gerisi sana kalmış..

a77muhammed

Üye
ben Turkcell hatlıyım.numaramı taşımak istemiyorum ama turkcell'in kazıklarından bıktım artık ve başka bir hat daha almak istiyorum.avea mı yoksa vodafone mu almakta kararsız kaldım.sizce hangisi daha avantajlı????
vodafone

drana111

Üye
avea harbi tarifede 100dkkan varken yemesinin sebebi 00.00 ı geçmesinden dolayı gece konusurken 23.59 da kapatıp 00.00 da tekrar ararsan kntrnden gitmiyo

^^Positive^^

Üye
Hayır Tavsiye Etmem(:

konyarapp

Üye
Avea yaramazzzzzzzzzzzzz vodafone vodafone vodafone ....

Üst Alt