arakaşlar aveayı kullanmayı bilene kazık degil
oncelikle şu harbi tarifeden bassedeyim harbi tarifede gece 00,00 da goruşmeyi sonlandırmalısınız cunku aktarım 00,01 de yapılıyor 00 da gorusmeyı kapatmazsanız gorusmenız ucretliye gecer . bide aradıgınız kişi avealı olmalıdır . onemli olan bişey daha 80 kurş hattınızdan kesildiginde gece 00,00 dan sonra konuşma paketiniz aktif olur anında aktif olmaz .
şimdi gecelim sms paketine 5000 ,500 paketlerine uye olurken tarifeniz desteklemiyorsa tarifenizi degiştirdigi için 6 tl üçret alır bidahada aynı üçreti almaz .
arakadaşlar ben aweayı tavsıye ederim 5 sndir avea kullanıyorum . kalite olarak turkcellin yanına yaklaşamaz . şebeke olarak vodafondan daha iyi dir çunku aynı anda vodafonda kullandım vodafonu hiç begenmedim .
kampanyalarla kandırıyorlar sadece kampanya cıkarıp herkesi vodafona cekip kampanyayı ya iptal ediyorlar yada kampanyayı degiştiriyorlar . şuanda en uygun hat awea bence . awea kullanmadan once 10 snlik turkcell hattım vardı . aveaya yada vodafona hayatta geçmem diyordum . vodafon telsimdi ozaman denemek için aldım memnun kalmadım . aweayı aldım şuan turkcell hattım bile yok . bundan sonrada hat degiştirmem .