5800 Xm Facebookta Video İzleyemiyorum :s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soyturk

soyturk

Üye
    Konu Sahibi
5800 Xm Facebookta Video İzleyemiyorum :s
arkadaşlar 2 gün önce 5800 xm aldım fakat facebookta olsun izlesenede olsun videoları izleyemiyorum tıklayınca videoyu açıyor ses geliyor ama görüntü gelmiyor kısmen yürütülmeye çalışılcak felan diyor yardımcı olun lütfen bi link verin flash mlash ne gerkiosa indirp yükleyim. çünkü operada açmıyor videoları vtabdakilerde izlenmiyor skyfire zaten artık türkiyede çalışmıyor...

vivaldi123

Üye
skyfire internet tarayıcısını yüklemen büyük fayda sağlayacaktır.

OğuzcanAbi

Üye
Okumadan cvp werme arkadaşım kardeş zaten hiç birimiz doğru düzgün izlemeyemioruz ama bide bolt programını dene link werirdim ama cepden giriorum or oluo link işi

vivaldi123

Üye
opera mini vb. programları dendin mi ?

qpel

Üye
malesef sorun genel bir sorun eskiden olsa skyfirela izle denirdi ama 1 temmuz itibariyle artık hizmet vermiyor aslında sorunu nokia çözer ama malesef çözmüyor sorun bana göre flash playerla ilgili değil sorun 5800ın mp4 dosyalarını (h264 olanının) tam destek vermemesinden kaynaklanıyor 5800 mp4(ASP) 640*480 ve flv(vp6) ye destek verebilirken mp4(h264) e ancak 352*288 destek veriyor üstelik baseline profile bunda ne b frame kullanabilrsin ne de h264ün gelişmiş özelliklerini o yüzden bu siteler en azından main profille videoları kodladıklarından bu tür sitelere girince kısmen oynatma gerçekleşiyor

kısacası bence nokia 5800 ın mp4 desteği çok zayıf bakalım v60 çıkınca belki iyileşme olur belki skyfireda düzelir

vivaldi123

Üye
malesef sorun genel bir sorun eskiden olsa skyfirela izle denirdi ama 1 temmuz itibariyle artık hizmet vermiyor aslında sorunu nokia çözer ama malesef çözmüyor sorun bana göre flash playerla ilgili değil sorun 5800ın mp4 dosyalarını (h264 olanının) tam destek vermemesinden kaynaklanıyor 5800 mp4(ASP) 640*480 ve flv(vp6) ye destek verebilirken mp4(h264) e ancak 352*288 destek veriyor üstelik baseline profile bunda ne b frame kullanabilrsin ne de h264ün gelişmiş özelliklerini o yüzden bu siteler en azından main profille videoları kodladıklarından bu tür sitelere girince kısmen oynatma gerçekleşiyor

kısacası bence nokia 5800 ın mp4 desteği çok zayıf bakalım v60 çıkınca belki iyileşme olur belki skyfireda düzelir

Aynısı kuzenimin kızında vardı 5800.Ben de zaten b3410w alcaktım vazgeçtim 5800 alıcam.Ondan gördüğüm için.Birkaç gün oldu geleli.Facebook tan vb. çok rahat video izleyebiliyordm.Bence sizde sorun var .)

qpel

Üye
şu adresteki videoyu izleyebiliyormusunuz
yalızca telefonun web tarayıcısıyla mobil facebook açmadan aracı program vb kullanmadan

soyturk

soyturk

Üye
    Konu Sahibi
bilen yokmuuuuuu

sckndrl

Üye
Arkadaşım 5800 ünü kendi güncellemeyerek EGE Park AVM deki Nokia servisine vermişti. Facebook videoları çok hızlı ver sorunsuz izleniyor. Ben güncellemeyi kendim yaptım. bende ise facebook videoları açılmıyor.

aroli

Üye
Face videoları operadan girip indiriyorum acılıyo bende:) Yalnız v52 yazılımında acılmıyodu v60 geçince acılmaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt