Teşekkür ederim ama 6120 ile takas düşünmüyorum..Hayırlı satışlar. Nokia 6120 Classic ile takasa girermisin ? Girersen üzerine nekadar istersin ? Eğer evet ise telefonumun fotoğrafları albümde mevcut. Bakabilirsin...
Teşekkür ederim ama 6120 ile takas düşünmüyorum..

TeşekkürlerHayırlı satışlar ozaman.![]()
Teşekkür ederim ama indirim düşünmüyorum birkaç ay önce 600 TL ' ye aldım 200 TL bence yeterli bir zarar.ındırım dusunmuorum demıssın ama dusunursen ılgılenebılırım![]()

4- Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir.
Arkadaslar isteyen istedigi fiyata satmakta özgürdür 2.el forum kurallarında dedigimiz gibi kimse kimsenin satısına karısmasın fiyat açısından .. Konudaki bu tarz mesajlar silindi
2.El Forum Kuralları Madde #4
TeşekkürlerArkadaslar isteyen istedigi fiyata satmakta özgürdür 2.el forum kurallarında dedigimiz gibi kimse kimsenin satısına karısmasın fiyat açısından .. Konudaki bu tarz mesajlar silindi
2.El Forum Kuralları Madde #4

İndirim yok ama s8300 ile olabilirs8300 var temiz takas dusunur musun
ekle konusalım senle : [email protected] msn adresmkardes nerelisin sn bna bu numaradan ulasabilirsn 05467996875
Hayır tşk.İndirim yok demiştim.360 ytl dusunursen alıcym kardes