Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
satılmıştır
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mafia888
Üye
i900 8gb ile takas düşünür müsün
gokhan_5516
Üye
kardes cep numarani ver bn arayaym sni yada cagri at bnm numaraya bn teldn griyorm internete
rkadaşlar cihazım tertemizdir.Özelliklerini şöyle yazayım...
1.5 yıl garantisi vardır. Kutu içeriği tamdır.3 adet kapağına kadar herşeyi vardır.Ve şarj aleti dışında hiçbir aksesuarı kullanılmamıştır.Paketindedir.
2adet kapagının jelatinleri dahi çıkmamıştır.Sadece 1 tanesi kullanılmaktadır.Toplam 3 tane kapağı vardır.Diğerleri hiç takılmamıştır.
Cihazım NOKİA.KOM AS GARANTİSİ ALTINDADIR.YANİ KVK DIR.Faturası vs herşeyi vardır.. Fiyat sondur , pazarlık yoktur.. CİHAZIMDA LİSANSLI GARMIN NAVIGASYON PROGRAMI YUKLUDUR.YANI RAHATLIKLA TAMAMEN ÜCRETSİZ NAVİGASYONU KULLANABİLİRSİNİZ.. FM Vericisi , Wİ-Fİ si , herşeyi sorunsuz çalışmaktadır..Wireless ile bağlanıp televizyon izleyebilirsiniz veya 3G ile bağlanarak izleyebilirsiniz..
TAKAS ELDEN OLUR..N96 ve N85 ile olur..Üstünü,altını konusuruz.
Satın alan arkadaşa sürekli kullandıgım orjinal Nokia kılıfını da veriyorum.Piyasada yoktur.Eski N73 Me kutu içeriğinde çıkardı bende direk onu N79 umda kullandım... KENDİM HEDİYE OLARAK HAZIRLAMIS OLDUGUM N79 PROGRAM,TEMA,OYUN CD SİNİ YANINDA YOLLAYACAĞIM.BENIM 5 AYDA TOPLADIGIM ARŞİVİ SİZE YOLLAYACAĞIM.. GET,KAPIDA ÖDEME GİBİ ŞEYLER TEKLİF ETMEYİNİZ LÜTFEN..BEĞENEN ALMAK İSTEYEN GELİR ELDEN GÖRÜR , BÜTÜN FONKSİYONLARINI KONTROL EDER , HOŞUNA GİDERSE PARAYI VERİR ALIR...CİHAZIMA GÜVENİM TAM.N96 ALMAK İÇİN SATIYORUM EĞER SATILMAZSA KENDIM KULLANIRIM...İLLE DE KARGO İLE BAŞKA İLLERE YOLLA DERSENİZ : BANKA HAVALESİ ŞEKLİNDE OLUR.
HERKESE İYİ ALIŞVERİŞLER...
Fotoğraflar için :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fiyat : 380 TL.
askerx
Üye
kardes alıcısı çıkmadıysa pmden numaramı yolluyorum ciddi alıcıyım acil görüşelimmm...
ozan_1989_62
Üye
elimde cok temmiz x3 var ciziksiz temiz kullanılmıs 4 aylık telefon takas yapmak sistermisin