Nokia 5530 Xm Güncelleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rhchiko

Rhchiko

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5530 Xm Güncelleme Sorunu
Telefonu aldım v10 sürüm yüklü "Nokia Software Updater" ile güncelleme yapmaya kalktığımda güncel sürüm olarak yine v10 gösteriyor .. Ama v30 çıkmış .. Bu güncellemeyi bayiye gitmeden evde yapmak mümkünmüdür ?? :hmmm

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
evet yaparsın product codenu değiştirmen lazım

Rhchiko

Rhchiko

Üye
    Konu Sahibi
ypaılıyorsa bu sekildemi yapmak daha dogru nokia'ya götürüp mü yapmak daha doğru ?? birde bu cihaza zarar verir mi ve nasıl yapıldıgını biliyorsan anlatırmısın ??

Rhchiko

Rhchiko

Üye
    Konu Sahibi
bu güncelleme konularında acemiyim ... phoenix le ayrı nemesisle ayrımı kuruluyor ... yoksa ikiside gerekiyor mu ?? ve bu dil kodları falan nedir hiçbir bilgim yok .. biraz aydınlatırmısınız ..

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Nemesisle telefonuna uygun dil kodunu değiştiriyosun sonra nokia software updaterle tekrar bağlanıyorsun yeni yazılımı buluyo. sen nemesis kullanımını sitede ara bulursun

--------------- Ekleme ---------------

1. NSS(Nemesis Servis Suite) programını aşağıdaki linkten çekip bilgisayarımıza kur

Programı kurduktan sonra telefonu data kablosu ile pc ye baglıyoruz programı açıyoruz

Sağ üst köşedeki büyüteç işaretine tıklıyoruz

Sol üstte Phone Info ya tıklıyoruz ve Scan yapıyoruz

Telefonun imei no su çıkması lazım
Flash ı tıklayıp tekrar scan e basıyoruz , telefonun code numarasını vericek , buraya kadar olan kısım telefonu okutmak içindi

tekrar Phone Info ya tıklıyoruz Product Code olan bölüme aşağıdakılerden sana uygun olanı yaz
0573169 Euro2 Turkey Black-Red
0583710 Euro2 Turkey Black-Grey
0577616 Euro2 Turkey White-Blue
0583850 Euro2 Turkey White-Pink
0584012 Euro2 Turkey White-Yellow

sonra karşısındaki enable kutucuğunu işaretleyip write diyoruz. Bunu yaptıktan sonra tekrar flas bolumune girip scan yaptıgımızda telefonun eskı kodunun bu yazdığımız kodla değiştiğini göreceksiniz. Bu işlemden sonra Nsu ile işimiz bitiyor , update işlemine geçiyoruz

onu zaten biliyorsun..

Rhchiko

Rhchiko

Üye
    Konu Sahibi
bu kadarmı gerçekten .. çok teşekkür ederim anlatımın ve ilgin için ... phoenix'e hiç bulaşmıyoruz o zman oyle mi ??

Dostum çok teşekkür ederim güncellemeyi gördü (v30) kartı yedekleyip güncellestirmeye geçicem ... çok çok teşekkürler ...

güncellerken sürekli bağlantı kesiliyor bi zman sonra telefonu görmüyor ... nedir bunun çözümü ??

biri yardım etsin !!!!

yardım edin lütfen ... !! :vur:vur

TARIKESGAR

Üye
ellerine sağlık

OğuzcanAbi

Üye
olmadı nokia shop a git

soulfly999

Üye
bağlantı kesilme sorunu bende de var 1 yıldır tlf güncelleyemedim
zaten mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum
yardım edebilir misiniz

nyfe

Üye
.net framework leri sil 2.0 ı baştan kur güncelleme yapma.

red_line_

Üye
Nemesisle telefonuna uygun dil kodunu değiştiriyosun sonra nokia software updaterle tekrar bağlanıyorsun yeni yazılımı buluyo. sen nemesis kullanımını sitede ara bulursun

1. NSS(Nemesis Servis Suite) programını aşağıdaki linkten çekip bilgisayarımıza kur

Programı kurduktan sonra telefonu data kablosu ile pc ye baglıyoruz programı açıyoruz

Sağ üst köşedeki büyüteç işaretine tıklıyoruz

Sol üstte Phone Info ya tıklıyoruz ve Scan yapıyoruz

Telefonun imei no su çıkması lazım
Flash ı tıklayıp tekrar scan e basıyoruz , telefonun code numarasını vericek , buraya kadar olan kısım telefonu okutmak içindi

tekrar Phone Info ya tıklıyoruz Product Code olan bölüme aşağıdakılerden sana uygun olanı yaz
0573169 Euro2 Turkey Black-Red
0583710 Euro2 Turkey Black-Grey
0577616 Euro2 Turkey White-Blue
0583850 Euro2 Turkey White-Pink
0584012 Euro2 Turkey White-Yellow

sonra karşısındaki enable kutucuğunu işaretleyip write diyoruz. Bunu yaptıktan sonra tekrar flas bolumune girip scan yaptıgımızda telefonun eskı kodunun bu yazdığımız kodla değiştiğini göreceksiniz. Bu işlemden sonra Nsu ile işimiz bitiyor , update işlemine geçiyoruz

onu zaten biliyorsun..

Çok Çok tşkler. denedim oluyor. şimdi v40 yüklüyorum. biraz uğraştırdı ama neyse :) nemesis başlangıç da hata veriyordu programı kaldırdım sonra tekrar denedim telefonun kodunu değiştirmiş. tekrardan tşkler eline sağlık.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt