n97 navigasyon yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beemutlu

Üye
    Konu Sahibi
n97 navigasyon yardım
arkdaslar herkese selamlar yurt dısından n97 getirtim ama ovimaps lisansız oldugu için kullanamıyorum bu konuda tavsiye ve onerilerinizi bekkiyorum internete baglanmadan kullanabileceğim navigasyon programı varmı yardımlarınız için tesekurler

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
nokia ovi mapsi üzretsiz yaptı forumda var ayrıca navigasyonu ücret gitmeden yapman için ayarlar var uygulamalar dan yere gir ordan konumlama ordan konumlama yöntemlerine gir tümleşik hariç hepsini kaldır geri gel konumlama sunucusuna gir ordan kapalı yap.

Sehzade

Üye
bircok navigasyon programi var garmini yukliye bilirsin ama zaten ovimaps ucretsiz :)

OğuzcanAbi

Üye
google haritalar 5800 sorunsuz çalışıyor

livevalue

Üye
n97 de garmin çalışmaz. ekran kalibrasyon sorunu var. ya kurulumda ya da kullanım aşamasında kontrol için yer alan tuşların çalışmadığını görürsün.

2119721

Üye
n97 de garmin çalışmaz. ekran kalibrasyon sorunu var. ya kurulumda ya da kullanım aşamasında kontrol için yer alan tuşların çalışmadığını görürsün.
kardeş bende n97 mini var garmin bal gibi de çalışıyor farklı yüklemek gerekiyor birkaç ayar gerekiyor
daha önce bende burdan bakarak yapamadım dokunmatik ekran çalışmıyordu ama şimdi canavar gibii

poisonik

Üye
arkadaşım bende de N97 mini var garmin bulamıyorum buna göre bana yardımcı olurmusun ?

ozzysound

ozzysound

Üye
arkadaslar bende ovi maps yenısını yukledım bugun çalıstı ama sadece harıta olarak gosterıyor ve navigasyona baglanmıyo ugrastım baya cozemedım yardımlarnız beklıyorum ıyı gunler.

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
eğer konumunu falan bulmak istiyorsan internet bağlantısı mecbur

kemal_komand

Üye
bana nasıl yapıldıgını anlatırmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt