Modem Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusufkandis

yusufkandis

Üye
    Konu Sahibi
Modem Sorunu
Arkadaşlar malum tatil bende pc ile birlikte köye çıkmayı düşünüyorum fakat bi sorum olacak. Modemi köyde telefona bağladım mı bana verilen kullanıcı adı ve şifreyle girebilirmiyim :hmmm:hmmm

cyxaoc

cyxaoc

Üye
interneti de o telefonun üstüne çekmen lazım

yusufkandis

yusufkandis

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim olmuyo yani saol

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Arkadaşlar malum tatil bende pc ile birlikte köye çıkmayı düşünüyorum fakat bi sorum olacak. Modemi köyde telefona bağladım mı bana verilen kullanıcı adı ve şifreyle girebilirmiyim :hmmm:hmmm
Kardeşim hangi telefon kullanıyorsun?Cep telefonu için kendi özel programlar oluyor ondan soruyorum

piyanisttanju

piyanisttanju

Üye
nokia telefon ve data kablosu ,harici bluetooth ve kızılötei için anlatıyorum

şimdi bunlar elinde varsa telefonun çektiği hiç bir yerde internetsiz kalmazsız.ilk olarak nokia pc suite programını yükleyeceksin.daha sonra blutooth driverlarını makinaya tanıdacaksın.blutooth çalışmaya başladımıydı,nokia pc suite den internete bağlan butonunu seçceksin.daha sonra önüne data kablosu,kızıl ötesi ve blutooth şıkkı gelecek.hangisi sen de varsa bende harici blutooth olduğu için size şimdilik onu anlatacağım fakat hepsi aynı zaten bir şey değişmez.daha sonra burdan benim seçtiğim olarak bluetoth u seçeceksin.daha sonra sana soracak operatör ne olsun diye benim operatör vodafone idi ben oradan vodafone turkey butonunu seçtim fakat buradan olomadı.onun için size bu işi otomatik değil de elle yapmanızı tavsiye ederim.yani telefonununuzdaki internet erişim noktalarından vodafone interneti seçerek onu denemenizi öneririm.haa bir şeyi unutmayın burada ....bu internet erişim noktalarından hangisini seçtiysen onun üzerinde düzenleme yap diyerek...hayır olan şifre bölümüne 123 şifresini koyun bence bunu koymanızda fayda var. Daha sonra bağlantı yap deyin ve internet elinizde. Birde günlü ve ya aylık internet paketlerinden aldınız mı..işler tamam.ama bir zararı var internet biraz yavaş.onu da size tiyo verem sağ alta gelen internet bağlı ikonuna basıp özelikler diyerek burdan yapılandır de ve en yüksek hızı 38400 yap şimdi biraz daha hızlanır.ne olsun kimse internetsiz kalmasın diye yazıyorum ..inşallah bir işe yararda mahçup kalmayız.okuduğunuz için teşekkürler

benim telefon :6670 %100 başarı sağladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt