woltcaptain
Üye
6300 fan clup
arkadaşlar burada 6300'a uyumlu temalar oyunlar paylaşalım ve telefonun olumlu ve olumsuz yönlerini açıklayalım almak isteyenlerde buradan yorumları okusunlar

--------------- Ekleme ---------------
ilk paylaşım da benden olsun
BU ARADA PAYLAŞIMI BEĞENENLER TEŞEKKÜR ETMEYİ DE UNUTMASINLAR PLSSS
gösterim 38 iyi güzel ilginizden dolayı teşekkür ederim de birileride bişeyler yazsın canım bide eğer 6300 la bir telefonu karşılaştırmak isterseniz burada yazın size yardımcı oluruz
tabi birileri sayfaya bişeyler yazma zahmetinde bulunursa
anlaşılan maxıcep te 6300 kullanan sadece benim bende kendi linklerimi buraya yazar buradan indiririm
demekki telefon bölümünde 6300 yazanların hepsi yalanmış
realk football oyunu http://www.maxicep.com/sizlerden-ge...n-telefonlar-real-football-2010-a-250223.html 6300 da deneyemedim tam ekran değilse ama açıklamaya göre tam ekran türkiye cep ten indirebilirsiniz küfür yememek için sizden bu türkiye cep olayını açtığım için özür diliyorum
telefonun sesini yükseltme:
herkesin bildiği gibi hepsini en üste getiriyoruz cızırtılı oluyor wolt bu zaten her yerde yazıyor diyorsanız yine bir maxıcep üyesinin yazdığı bir formüldü bu yani (ç)alıntıdır
neyse şöyle oluyor ki
1. en üst
2. en üstün bir altı
3. en üstün iki altı
4. en üstün bir altı
5. fulle gitsin
yok o damı olmadı

ilk paylaşım da benden olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güzel tema
BU ARADA PAYLAŞIMI BEĞENENLER TEŞEKKÜR ETMEYİ DE UNUTMASINLAR PLSSS

gösterim 38 iyi güzel ilginizden dolayı teşekkür ederim de birileride bişeyler yazsın canım bide eğer 6300 la bir telefonu karşılaştırmak isterseniz burada yazın size yardımcı oluruz
tabi birileri sayfaya bişeyler yazma zahmetinde bulunursa--------------- Ekleme ---------------
anlaşılan maxıcep te 6300 kullanan sadece benim bende kendi linklerimi buraya yazar buradan indiririm
demekki telefon bölümünde 6300 yazanların hepsi yalanmış
realk football oyunu http://www.maxicep.com/sizlerden-ge...n-telefonlar-real-football-2010-a-250223.html 6300 da deneyemedim tam ekran değilse ama açıklamaya göre tam ekran türkiye cep ten indirebilirsiniz küfür yememek için sizden bu türkiye cep olayını açtığım için özür diliyorum

telefonun sesini yükseltme:
herkesin bildiği gibi hepsini en üste getiriyoruz cızırtılı oluyor wolt bu zaten her yerde yazıyor diyorsanız yine bir maxıcep üyesinin yazdığı bir formüldü bu yani (ç)alıntıdır
neyse şöyle oluyor ki
1. en üst
2. en üstün bir altı
3. en üstün iki altı
4. en üstün bir altı
5. fulle gitsin
yok o damı olmadı
- en üst
- en üstün iki altı
- en üstün üç altı
- en üstün iki altı
- her zaman ki gibi
eğer sizde bişeyler bulursanız paylaşın bunu her kim okuyorsa dertliyim ve burada kendi kendime bişeyler yazıyorum birileride bişeyler yazarsa benim bir forumda olduğumu veya bir internet bağlantım olduğumu hatırlayabilirim bana bunu hatırlatırsanız iyi olur
word de yazıyomuş gibi oluyo ya ben biraz forumda turluyorum şimdi bidaha baktığımda biri mesaj yazmamışsa artık bilmiyorum yani
word de yazıyomuş gibi oluyo ya ben biraz forumda turluyorum şimdi bidaha baktığımda biri mesaj yazmamışsa artık bilmiyorum yani
her yerde 6300 sorunu göremnin nedeni piyasda bu telfndan çok olmasıdnan dolayı oalbilir