6300 fan clup

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
woltcaptain

woltcaptain

Üye
    Konu Sahibi
6300 fan clup
arkadaşlar burada 6300'a uyumlu temalar oyunlar paylaşalım ve telefonun olumlu ve olumsuz yönlerini açıklayalım almak isteyenlerde buradan yorumları okusunlar:evet::evet::evet:

--------------- Ekleme ---------------

ilk paylaşım da benden olsun
güzel tema

BU ARADA PAYLAŞIMI BEĞENENLER TEŞEKKÜR ETMEYİ DE UNUTMASINLAR PLSSS:naughty:

gösterim 38 iyi güzel ilginizden dolayı teşekkür ederim de birileride bişeyler yazsın canım bide eğer 6300 la bir telefonu karşılaştırmak isterseniz burada yazın size yardımcı oluruz:oke:tabi birileri sayfaya bişeyler yazma zahmetinde bulunursa

anlaşılan maxıcep te 6300 kullanan sadece benim bende kendi linklerimi buraya yazar buradan indiririm :ehedemekki telefon bölümünde 6300 yazanların hepsi yalanmış:ağlarım:

realk football oyunu http://www.maxicep.com/sizlerden-ge...n-telefonlar-real-football-2010-a-250223.html 6300 da deneyemedim tam ekran değilse ama açıklamaya göre tam ekran türkiye cep ten indirebilirsiniz küfür yememek için sizden bu türkiye cep olayını açtığım için özür diliyorum:ehe

telefonun sesini yükseltme:
herkesin bildiği gibi hepsini en üste getiriyoruz cızırtılı oluyor wolt bu zaten her yerde yazıyor diyorsanız yine bir maxıcep üyesinin yazdığı bir formüldü bu yani (ç)alıntıdır
neyse şöyle oluyor ki
1. en üst
2. en üstün bir altı
3. en üstün iki altı
4. en üstün bir altı
5. fulle gitsin

yok o damı olmadı
  1. en üst
  2. en üstün iki altı
  3. en üstün üç altı
  4. en üstün iki altı
  5. her zaman ki gibi
eğer sizde bişeyler bulursanız paylaşın bunu her kim okuyorsa dertliyim ve burada kendi kendime bişeyler yazıyorum birileride bişeyler yazarsa benim bir forumda olduğumu veya bir internet bağlantım olduğumu hatırlayabilirim bana bunu hatırlatırsanız iyi olur:islikword de yazıyomuş gibi oluyo ya ben biraz forumda turluyorum şimdi bidaha baktığımda biri mesaj yazmamışsa artık bilmiyorum yani​

• Beğen
Tepkiler: cenksuzer, djzeki9, turkuaz100 ve 2 diğerleri

b3rk4y97

b3rk4y97

Üye
merhaba bende 6300 alabilirim ama bi karar veremedim acaba sorunları çokmu yoksa kişiye ait sorunlarmı forumda heryerde bir 6300 sorunu görüyorum sizce çok iyi bir telefonmudur 6300

enes488

Üye
ii kullanrsın sorun çıkarmaz bizim gibi hor kullanırsan çıkar :D her yerde 6300 sorunu göremnin nedeni piyasda bu telfndan çok olmasıdnan dolayı oalbilir

b3rk4y97

b3rk4y97

Üye
ii kullanrsın sorun çıkarmaz bizim gibi hor kullanırsan çıkar :D her yerde 6300 sorunu göremnin nedeni piyasda bu telfndan çok olmasıdnan dolayı oalbilir

Hor kullanmak derken?

cicci27

cicci27

Üye
Başka bi başlık altında da dile getirdim. Tek sorunu kulaklık jackı çabuk bozuluyor !

kaan7878

kaan7878

Üye
her telefon gibi bunun da sorunları var ama çok sağlam telefon emin ol pişma olmasın tek sorunu kulaklık girişi ve kamera sı ( gece cekimi sıfır )

woltcaptain

woltcaptain

Üye
    Konu Sahibi
geceleri yakından çektiğinizde iyi gece modu açıldığında tabi kötü bi telefon deil şarj olayı çok abartılıyor ben şarj göstergesi olsa bile şarjda bırakıyorum kesin olduğunu anlamak için göstergede hareket olup olmadığına bi bakın yoksa 1 saat oyun oynasan bile şarjı fulde kalır

woltcaptain

woltcaptain

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen yok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt