Tüm Samsung Dokunmatik Ekranlı Telefonlar için Wallpaper(Güncel)

Sponsorlu Bağlantılar

NopruendoMejar

NopruendoMejar

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Samsung Dokunmatik Ekranlı Telefonlar için Wallpaper(Güncel)

--------------- Ekleme ---------------

deam edecektir sizde paylaşırsanız daha yararlı olur:oke:

• Beğen
Tepkiler: kurtpolaz, vencereöos, engard ve 46 diğerleri

Mc_BuLuT08

Üye
satın site yöneticisi üye olmadan göremezsiniz die linkler yapıyorsunuz ya, gıcıklık mı yaptığınız. kimse üye olmaz olanda akılsızdır zaten. mecburmu üye olmaya. zorbalık hisseder yapmaz ben şayet gezdim bi kaç site üyelik istemeden duvar kağıtlarını temelarımı yükledim ve teşekkrümüde ettim başarılakr diledim geçtim sanki tek site sizinki

knife130

Üye
Sen niye uye oluyosn o zaman maxicep her siteye benzemez ayrıca burasi bir forum sitesi uyelık zorunlulugu tabi konulck!

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

hemşo

Üye
saol ama nasıl indirilio

ilkerkurt

ilkerkurt

Üye
eywallah :naughty:

ucx

ucx

Üye
Teşekkürler. Çok güzeller.

RedColt

RedColt

Üye
satın site yöneticisi üye olmadan göremezsiniz die linkler yapıyorsunuz ya, gıcıklık mı yaptığınız. kimse üye olmaz olanda akılsızdır zaten. mecburmu üye olmaya. zorbalık hisseder yapmaz ben şayet gezdim bi kaç site üyelik istemeden duvar kağıtlarını temelarımı yükledim ve teşekkrümüde ettim başarılakr diledim geçtim sanki tek site sizinki
Bu site öyle al kaç değil. Eğer burası ziyaretçilere açık olsaydı, ziyaretçilerin %95'i teşekkür etmeden çeker giderdi.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

avisdesti

Üye
saol

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
mükemmeller

mekansız11

Üye
nasıl ındırebılırız :D

yrdm etcek yokmu??*

RedColt

RedColt

Üye
nasıl ındırebılırız :D

yrdm etcek yokmu??*

ilk önce resimlerin üstüne tıklıyorsun açılan ekranda sağ tık -> resimi farklı kaydet diyorsun . Kaydedilecek yeri seçiyorsun ordanda laıp telefona atıyorsun:yuru

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bu kadar basit

Soraux

Soraux

Üye
teşekkürler

Antisentimental

Antisentimental

Üye

"Kimse üye olmaz olan da akılsızdır zaten " mi ? :aha: O üyeler olmasa nerden bulacaktın " duvar kağıtlarını temelarını ? " :d::d::d:

Saçmalama konusundaki başarını takdir ediyorum . :kop:

windshear

Üye
Teşekkürler..

RedColt

RedColt

Üye
"Kimse üye olmaz olan da akılsızdır zaten " mi ? :aha: O üyeler olmasa nerden bulacaktın " duvar kağıtlarını temelarını ? " :d::d::d:

Saçmalama konusundaki başarını takdir ediyorum . :kop:
+1000 kere katılıyorum.

tahirkarahan

Üye
tşk

emreasdd

Üye
ya bişi sorcam bu nokianın telinin birince çat çt var flaşı çatçat gibi kullanıyo samsungda nie yok ben onu anlamaıdm :@

kuruth

Üye
saolsn

babacan_163

Üye
teşekkrler

Üst Alt