Futbol Bölümü...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
║█►→ØиuЯ←◄█║;2512437' Alıntı:
Ozan Cok Teşekkür Ederim Sagolun var olun
Konuyu Destek veren Bütün dostlarıma Teşekkür Ediyorum :)
Hepinizi Cok Seviyorum :sarıl:

Dükkanı Dizim Bölümümle İlgilencem hemem :)
arkandayız onur yardım gerekirse ben burdayım :oke:

Necmati

Necmati

Üye
║█►→ØиuЯ←◄█║;2512691' Alıntı:
Sagol Teşekkür Ederim Necmi :sarıl:
:bigstar::bigstar: birşey değil ...

haltie

haltie

Üye

Açılması iyi oldu.

Ayrıca ben dizilimden rahatsızım alfabetik sıraya göre yazılmalı bence takım isimleri hepsi kendine göre büyük çünkü.Çoğu tv kanalında gazetede bu böyle.

Atakan

Atakan

Üye
Trabzonspor bölümü açılmış, iyi olmuş. Ama artık 4 değil 5 büyük var. Madem Trabzonspor bölümü açıldı Bursaspor bölümü de açılsın.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bende Sivasspor-Kayserispor bölümleri istiyom yok mu artıran?:islik:islik

Necmati

Necmati

Üye
OnuЯ SAKA;2522017' Alıntı:
Bence Herşeyin Yeri Var Zamanı Gelince O Bölümlerde Acılır :oke:
bence şu an bursaya gerek var diye düşünüyorumm.

Ozan

Ozan

Admin
Trabzonspor bölümü açılmış, iyi olmuş. Ama artık 4 değil 5 büyük var. Madem Trabzonspor bölümü açıldı Bursaspor bölümü de açılsın.
Bir takım bir kere şampiyon oldu diye 5.büyük mü oluyor ? En azından mantıklı bir mazeretle sunsanız daha iyi olurdu :)

Bursaspor için tüm takım fanatikleri saygıyla eğilir, sever çünkü gerçekten büyük bir şey yaşattılar ancak bu hala ne yazık ki 5.büyük olması için yeterli bir olgu degil ama umarız 3,4 büyükler arasına da girer zamanla :oke:

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Bence Hiç gerek yok Bursasporun açılması daha iyi olur.

Atakan

Atakan

Üye
Bir takım bir kere şampiyon oldu diye 5.büyük mü oluyor ? En azından mantıklı bir mazeretle sunsanız daha iyi olurdu :)

Bursaspor için tüm takım fanatikleri saygıyla eğilir, sever çünkü gerçekten büyük bir şey yaşattılar ancak bu hala ne yazık ki 5.büyük olması için yeterli bir olgu degil ama umarız 3,4 büyükler arasına da girer zamanla :oke:
Büyük olması için gerekli olan kıstas şampiyonluktur. Bu görüş değil.. Artık ligimizde 5 büyük var. O zaman bölümü açılmalı...
Bu arada bir soru; Madem 4 büyük olduğunu kabul ediyorsunuz, Trabzonspor bölümü neden yeni açıldı ? Şimdiye kadar neden açılmamıştı, bende buna verecek cevabınızı merak ediyorum.

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Büyük olması için gerekli olan kıstas şampiyonluktur. Bu görüş değil.. Artık ligimizde 5 büyük var. O zaman bölümü açılmalı...
Bu arada bir soru; Madem 4 büyük olduğunu kabul ediyorsunuz, Trabzonspor bölümü neden yeni açıldı ? Şimdiye kadar neden açılmamıştı, bende buna verecek cevabınızı merak ediyorum.
Trabzonspor Bölümü Daha Önce'de Vardı Yanlız İlgi Yoktu Gir Bak Şuanda Eski Konulara 2006 2007 2008 2009'da Acılmış Konularda var....
İlgi Görmedigi İçin Kapatılmıştı...
Şimdi Ben Geldim Ben varım Ben Bu İşe El Attım Gönül Koydum Şuanki İşimi Paylaşımlarımı Cabalarımı Gönülden Yapıyorum :)

Şuan Trabzonspor Bölümü Aktif Hala Geldi ve Baya İlgi Gördü...

Saygılar...

Atakan

Atakan

Üye
Bakalım ne kadar dayanacak, aslında aktif olmayan bir kişinin oraya konu botları gibi konu şişirirmesiyle aktif olan bölümünüz ?

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım ne kadar dayanacak, aslında aktif olmayan bir kişinin oraya konu botları gibi konu şişirirmesiyle aktif olan bölümünüz ?
Ben Bu forumda Oldugum Sürece Spor Bölümü Aktif Olucaktır...:oke:
Sadece Trabzonspor Bölümü Degil Komple Spor Bölümü...:evet:

Atakan

Atakan

Üye
Spor bölümü her zaman aktifti ki zaten. Senin ya da herhangi birinin eksikliği hissedilmez. Ben bir önceki mesajda da dediğim gibi bir kişinin konu pompalamasıyla o bölüm aktif olacaksa...

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Spor bölümü her zaman aktifti ki zaten. Senin ya da herhangi birinin eksikliği hissedilmez. Ben bir önceki mesajda da dediğim gibi bir kişinin konu pompalamasıyla o bölüm aktif olacaksa...

Önemli Olan Konulara Olan Yorum Degildir Kardeşim.
Önemli Olan O verilen Yapılan Paylaşımları Okumaktır ve okunuyorda
daha fazla konuşmaya gerek bile duymuyorum Trabzonspor bölümü acık kalıcak.
ben olsamda başkası olsada artık acık kalıcak...
Admin Uygun Görmüş gerekli oldugunu düşünmüş bölümü acmış ne sana nede bana laf düşer...
Sende Böyle Boş Cabalarda Bulunma..

Saygılar...

Necmati

Necmati

Üye
arkadaslar tartışma gerek yok onur arkadsımız elinden geleni yaptı adminlere danıştı..
ve bu bölüme gerek olmadığı anlaşılmıştır bence bu konuyu burada kapatalım..
Teşekkürler...

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar tartışma gerek yok onur arkadsımız elinden geleni yaptı adminlere danıştı..
ve bu bölüme gerek olmadığı anlaşılmıştır bence bu konuyu burada kapatalım..
Teşekkürler...
Bende Arkadaşa Bunu Anlatmaya Calışıyorum ama ısrarla anlamıyor :oke:
sagol necmi.

Necmati

Necmati

Üye
OnuЯ SAKA;2523231' Alıntı:
Bende Arkadaşa Bunu Anlatmaya Calışıyorum ama ısrarla anlamıyor :oke:
sagol necmi.
birşey değil ama bence konuyu kiletle zaten bölümde açıldı konu amacından çıkıyor...:oke:
Teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt