tamam ben açıyım katılım olacaksa ne mutlubencede açılsın ama sen bölümün içini dolduracaksan

Başta Dedigim Gibi Acılırsa Trabzonspor Adına Cok Paylaşımım Olucak..bencede açılsın ama sen bölümün içini dolduracaksan

yokzaten sen trabzon aç ben bursaspor║█►→ØиuЯ←◄█║;2509707' Alıntı:Başta Dedigim Gibi Acılırsa Trabzonspor Adına Cok Paylaşımım Olucak..
Gerek Haber Gerek Eglence Gerek Mac vs vs işte.
Özellikle Ben ilgilenicem O Katagori İle
Bundan Kimsenin Şüphesi Olmasın...![]()

valla Benim Acma Gibi Bir Lüksüm Yokyokzaten sen trabzon aç ben bursaspor![]()

bende bursayı sorucam ama açılması lazım ikisininde hakkı║█►→ØиuЯ←◄█║;2509724' Alıntı:valla Benim Acma Gibi Bir Lüksüm Yok
Yönetime Sunuyorum Uygun Görürlerse Eger Acılır![]()

Hayırlısıı Kardeşimbende bursayı sorucam ama açılması lazım ikisininde hakkı![]()

aminnn║█►→ØиuЯ←◄█║;2509738' Alıntı:Hayırlısıı Kardeşim![]()

Altaya Gerek YOkAltayspor da açalım ?
4 büyük yeterli bence ...

aynenBüyük takımlar arasında yer alması için örneğin 5 yıldızı olsun veya 10 yıldızı olsun![]()
Sonra da bölümü açılsın![]()

Teşekkr ederim tubaozaman bende caykurrize ıstıyorumşaka tabı bencede acılmalı 4 büyüklerde sonucta
![]()

Açıkcası bu kadar istendiğini bilmiyordum
Trabzonsporu küçük gördüğümüzden degil, trabzonspor ile ilgili açılan konuları arattıgımızda çok az sayıda oldugundan bölümü zamanında açmamıstık ...
Ve derhal bölümü açtım
http://www.maxicep.com/trabzonspor/
Bölüme ilgili daha önce açılmıs trabzonspor konuları otomatik olarak taşındı .
Ayrıca;
Bölümün açılmasını isteyen yiğitleri, bölümde görmek isteriz![]()
İyi Forumlar
onurr nerde asıl yiğit o çünkü o açılmasını istedi vede çok iyi ettiYiğitler hadi bakalım![]()

Açıkcası bu kadar istendiğini bilmiyordum
Trabzonsporu küçük gördüğümüzden degil, trabzonspor ile ilgili açılan konuları arattıgımızda çok az sayıda oldugundan bölümü zamanında açmamıstık ...
Ve derhal bölümü açtım
http://www.maxicep.com/trabzonspor/
Bölüme ilgili daha önce açılmıs trabzonspor konuları otomatik olarak taşındı .
Ayrıca;
Bölümün açılmasını isteyen yiğitleri, bölümde görmek isteriz![]()
İyi Forumlar