[16.06.2010] v50 Modifiye Firmware Pirated v5 [YOK BÖYLE BİR HACKLİ FW] 5800

Sponsorlu Bağlantılar

akabrahm

akabrahm

Üye
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft Windows XP Professional
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find JAF.EXE
diye bir hata veriyor nasıl düzelte bilirim

Merhaba,öncelikle windows vista veya seven kullanıyorssan bu hata ile karşılaşırsın,programı açmadan önce özellikler>uyumluluk>uyumluluk modu(Windows Xp Sp 3 olacak şekilde ayarlarsan sorun gidecektir...

okeane3110c

okeane3110c

Üye
teşekkürler ederim arkadasım şimdide mcu ya dosya ekliyemiorum C:\Program Files\Common Files\nokia\DataPackage\Products\RM-356 yerine navifirm den indirdiklerimi ve ikitane yle yerlerini değiştirdim ama dosya bulamıorum mcu için

--------------- Ekleme ---------------

tmmdır kardeşimm oldu sonunda yapabildim süper teşekkürler yardımn için gerçekten süper bi hack teşekkürler

ahmet meço

ahmet meço

Üye
maxi cepteki tüm hackleri denedim bundan iyisi gerçekten yok tebrikler:nono:

okeane3110c

okeane3110c

Üye
ya bu sertifika problemini çözmedi bnde

Efendi™

Efendi™

Üye
RomPatcher'dan Open4All ve Install Server RP+ Eklentilerini Aktifleştirirsen Sorunun Çözülür.

Aesir

Aesir

Üye
Denedim güzel. Paylaşım için teşekkürler.

okeane3110c

okeane3110c

Üye
saol da rom patcher ı açıorum şöle bi uyarı veriyor 'ıf you like this spftware.then suort rp+with a donation. ne yapmalıyım ?

Tako41'

Tako41'

Üye
bune lo

leventgaat

Üye
verilen bütün modifikasyonlarda masa üstü kısa yol widgettleri çok küçük minicik.parmakla veya tırnakla dokunmak çok zor çoğu zaman tutturamıyorsunuz.dolayısıile kulllanıssız oluyor.benim ricam. yeni verilecek olna modofikasyon da aynı .....ipone daki gibi ana ekranda daha büyük ve daha çok widget ekleme olnağı olmasını istiyorum.5800 kendi orjinal masa üstündeki 4 adet eklenebilir kısa yolun.(aynı orantıda büyüklük ve adet olarakta daha çok eklenebilir..4.5.6.6.7.8.v.s kısa yol eklenmesini rica ediyorum bu mümkünmüdür.....gerçi forumda iphone taklit edilmiş masa üstü kısa yol programı var ama pek stabil değil .ben direk 5800 modifikasyonun içine entegre edilmesini istiyorum.teşekkürler.....

haLucq

Üye
    Konu Sahibi
saol da rom patcher ı açıorum şöle bi uyarı veriyor 'ıf you like this spftware.then suort rp+with a donation. ne yapmalıyım ?

Flash işlemi sonrasında hard format atmamıssınız. Hard Format atın sorun düzelicektir. Ve Hafıza Kartınızın içerisinde Patches Klasörü olması gererktiğinide unutmayınız. Gerekli patchler forumda mevcut bu patchleri indirim hafıza kartının içerisine Patches klasörüne atın.

okeane3110c

okeane3110c

Üye
FLAH ATARKEN HAFIZA KARTINI ÇIKARDIM BN PATCHES klasörü flan yok ondan olabilirmi ?

herkezin yardımı için çok teşekkr ederim saolum gerçekten süper sonunda becerdim :D

haLucq

Üye
    Konu Sahibi
FLAH ATARKEN HAFIZA KARTINI ÇIKARDIM BN PATCHES klasörü flan yok ondan olabilirmi ?

herkezin yardımı için çok teşekkr ederim saolum gerçekten süper sonunda becerdim :D

Gözünüz Aydın :oke:

OğuzcanAbi

Üye
jaf kurulurken algılanamadı dongle dio ne yapmam lazı acil yardım please

emre23583

emre23583

Üye
bu fw yi kendımız yukledıgımız zaman garanti kapsam dısına cıkmıyor mu...herhangı bı teknık sorun olup ta servise gittiğimiz zaman anlasılmaz mı fw yi degistirdiğimiz?

mehce

mehce

Üye
Ben yükledim gayet menunum tavsiye ederim

bu fw yi kendımız yukledıgımız zaman garanti kapsam dısına cıkmıyor mu...herhangı bı teknık sorun olup ta servise gittiğimiz zaman anlasılmaz mı fw yi degistirdiğimiz?

Hayır garanti kapsamından çıkmaz veya en azından servise gönderecek olursan orijinal FW dosyaları elinde yedekli dursun yükler gönderirsin

haLucq

Üye
    Konu Sahibi
Ben yükledim gayet menunum tavsiye ederim

Hayır garanti kapsamından çıkmaz veya en azından servise gönderecek olursan orijinal FW dosyaları elinde yedekli dursun yükler gönderirsin

Güle Güle Kullanın...

trol67

trol67

Üye
Çalışmalarınız ve paylaşımlar için teşekkür ederim konuyu açan arkadastaan bir ricam var çok sık nete girme fırsatım olmuyor güncelleme yada yeni modifiyeleri takip etmek gerçekten benim gibi ara sıra fırsat bulup takip edenler için zor, Ricam şu: konuyu baştan tüm detayları ile (yorumlar veyüklemede zorluk çekilen yerler dikkate alınarak) yeni bir konu başlığı altında sabitleyip kilitleyip verebilirmisiniz. o kadar çok çeşit ve yorum varki yorgun argın 3 saattir okuyorum yükleme esnasında sorunla karşılaşmamak için saat te geç oldu kafam karma karısık oldu, bilenler için 5dk lık bir iş belki ama ilk kez yükleyecekler için biraz daha zor, şu an orjinal V50 sürümü kullanıyoru,bir iki gün içinde bu modifiyeyi yüklemeyi deniyeceğim emeğinize saygım büyük kolay gelsin... MaxiCeptakipçinizim ;) :oke:

okeane3110c

okeane3110c

Üye
youtebeye girince sistem hatası veriyorr ? nasıl çözcez bide bu hackın üstene başka yapamıom

Üst Alt