[16.06.2010] v50 Modifiye Firmware Pirated v5 [YOK BÖYLE BİR HACKLİ FW] 5800

Sponsorlu Bağlantılar

haLucq

Üye
    Konu Sahibi
ben baska bir hackli fw kullanıyorum simdi direk buna flashlasam bi sorun olmaz degilmi.

--------------- Ekleme ---------------

ya ben indirdigim hackli fw yi prgram files-common files-nokia-RM356 Klasorunun İçine Attın 2 Kerede Degişiklik Onaylansınmı Dedi Onaylansın Dedim Ama Teli Bi Actım Hiçbir Degişiklik Yok Tel Aynı. Sadece Ev Ekranı Temaları Var.Baskada Bişey Yok Niye Böyle oLDU Anlamadım Ben Navifirm Kullanmadan Attım Dosyaları

Arkadaşım Yazdığım açıklamaları tekrar okursan benim verdiğim rofs dosyalarının isimlerini değiştirip navifirmden indirdiğin dosyaların içine atip sonrada değiştirilsinmi sorusuna evet diyip ardından rm-356 klasörüne atıp tekrar denersen yapabildiğini görüceksin :oke: yani kısaca sen benim verdiğim dosyaların isimlerini değiştirmemişsin. Eski yüklediğin fw yi tekrar yüklemişsin :)

7610ncu

7610ncu

Üye
Ewet Kurdugum Dosyaların Yoluna Baktımda Eski Dosyaları Atmıs İsimlerini Degiştirip Tekrar Yükledim Fw Oldu Gayet Basarılı.Ama Hız Olarak Orjinalle Pek Fark Göremedim.Orjinal Temalar Yok Bu Fwde Orjinal Tema varsa upload yapabilirmisin.Birde Telefona Sürekli Flash Atıyorum Bi zararı Olurmu.

PocketSensor Programı Ne İşe Yarıyor Bi Onu Çözemedim Ben Ya.

7610ncu

7610ncu

Üye
Anladım Saol :) Ya Birde Flash Atmanın Tele Zararı Olurmu Sürekli Atıyorum Ben.

cyberfear

Üye
flash ı attım ama bu programların hiç biri gelmedi hack klasörü felan geldi ama bu programlar yok bunlar için ayrı bişeymi yapmak gerek
bana hack klasörü bile gelmedi :D nerde hata yapıyorum acaba?flash attıktan sonra telefon yine aynı kalıyo

mustafa

mustafa

Üye
bana hack klasörü bile gelmedi :D nerde hata yapıyorum acaba?flash attıktan sonra telefon yine aynı kalıyo

Hocam bu noktayı gözden kaçırıyorsunuz. Şu ki: bu konudan indirdiğin dosyalarla navifirmden indirdiğin dosyalarının aynı isime sahip olması gerekiyor. Yani iki kere değiştirilsin mi sorusunu sorması gerekiyor bilgisayarın sana. Ayrıca bu konunun sabitlenmesi lazım gerçekten çok güzel bi modlu sistem. Çok hızlı.

blaizer555

Üye
Fw yi kurduktan sonra hafıza kartını takın ve tele kırmızı yeşil kamera tuşu açma kapama tuşuna basarak format atın 2 dk tele dokunmayın bi kaç program yüklycek hafıza kartına ben yükledm bu fw yi hiç bir sorun yok gayet başarılı

haLucq

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu noktayı gözden kaçırıyorsunuz. Şu ki: bu konudan indirdiğin dosyalarla navifirmden indirdiğin dosyalarının aynı isime sahip olması gerekiyor. Yani iki kere değiştirilsin mi sorusunu sorması gerekiyor bilgisayarın sana. Ayrıca bu konunun sabitlenmesi lazım gerçekten çok güzel bi modlu sistem. Çok hızlı.

:oke:

Efendi™

Efendi™

Üye
Şuanda Telefonumda Yüklü. O Kadar Harika Bir Sistemki. Telefon RAM'i Abartısız Söylüyorum 63MB'dan Aşağıya İnmiyor.
Paylaşan Arkadaşımızın Eline, Kodlayan Arkadaşımızın Emeğine Fazlasıyla Sağlık.
Dikkat Edilmesi Gereken Bir Kaç Nokta Var Flash'tan Sonra HAFIZA KARTINI TAKIP Hard Format Atın Daha Sonra Bekleyin Hiçbi İşlem Yapmayın Telefon Normal Gibi Duruyor Fakat Alttan Bütün Programları Kendisi Yüklüyor.
Eğer Acele Edip Kurcalarsanız Programlar Yüklenmez Sonra Arkadaşa Çatarsınız :) Bütün Bu İşlemler Bittikten Sonra RomPatcher Açabilirsiniz.
Eğer Olmadı İse Yani Rompatcher'da Eklentileri Göremediyseniz Kurulum Hatalı Olmuştur. Tekrar Hard Format Atın Yukarıda Dediğimi Bekleyin. Saygılar.

EDIT: Telefonumdan Görüntüler:

- Bir Soru: Animenu Plus iLe Farklı Tema Efekti Kullanmak İstiyorum. Fakat Bu FW'ye Önceden Yüklenmiş Bir Efekt Olduğu İçin Değiştiremedim. O Efekti Nasıl KaldırabiLirim? // saygılar.

21sacraments

21sacraments

Üye
wallahi süper bi firmware bence herkes bunu kullanmalı her yönden mükemmel ötesi ya nokianın orjinal firmwaresine binn basar hea :ehe kerdeş paylaşımın için teşekkürler eğer pirated v6 çıkarsa yine paylaşmanı isterimm :D

-hasangun-

-hasangun-

Üye
yav arkadaşlar ev ekranı benim neden ingilizce? messaging felan yazıyo nasıl Türkçe'leştiririm

Efendi™

Efendi™

Üye
yav arkadaşlar ev ekranı benim neden ingilizce? messaging felan yazıyo nasıl Türkçe'leştiririm

Ferhattunç İsimli Arkadaşımızın Bir Türkçe Yaması Var Forumda. Onu Bul TELEFON HAFIZASINA Kur. Değiştirilsinmi Diye Soracak Evet De. Tabii Kurulumu Yaparken Ev Ekranını Açma Yoksa Yüklenemedi Der. Bendede İngiLizceydi Bende BöyLe Deniyeyim Dedim Oldu ehuhe.

haLucq

Üye
    Konu Sahibi
wallahi süper bi firmware bence herkes bunu kullanmalı her yönden mükemmel ötesi ya nokianın orjinal firmwaresine binn basar hea :ehe kerdeş paylaşımın için teşekkürler eğer pirated v6 çıkarsa yine paylaşmanı isterimm :D

Bi Sorun Çıkmadığı Sürece Buradayız ve payLaşımLara dewam merak etmeyin :oke:

Burda Arkadas Türkçe wermis indirip kurarsan türkçe olucaktır.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...turkce-by-ferhattunch-guncellendi-355678.html

emoboy07

Üye
tşkler ama bn hic hack yapmadım tam anlamıyorum nednse keşke videolu anlatsaydn :S

Efendi™

Efendi™

Üye
Navifirm ve JAF Kullanımı Var Forumda Kardeşim :) Araştırırsan Yardımcı Olur Sana :)
Mantık:
NAVIFIRM iLe Telefonunun OrjinaL FW'sini İndiriyorsun.
Bide Burdaki Hack Dosyalarını İndiriyorsun. Bu Hack Dosyalarının İsmini OrjinaL FW Adıyla Aynı Yapıyorsun. Orjinal FW Nin Klasörüne Atınca 2 Kere evet Uyarısı geLicek Onlara Evet Diceksin
Sonra JAF iLe Flashlıcaksın. Tabi Bu sadece Kısa Mantığı. Forumda Bulursun :)

akabrahm

akabrahm

Üye
Arkadaşlar temiz bir 5800 telefon buldum,yarın elime geçecek...Bir haftadır konuları takip ediyorum.V20 de iken telefona sahipdim ancak telefona ağabeyim el koydu şimdi kendime yeni bir telefon buldum v30'da v50 hack'li versiyona geçerken problem çıkarmaz değilmi...Bu konuda yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.

Efendi™

Efendi™

Üye
Arkadaşlar temiz bir 5800 telefon buldum,yarın elime geçecek...Bir haftadır konuları takip ediyorum.V20 de iken telefona sahipdim ancak telefona ağabeyim el koydu şimdi kendime yeni bir telefon buldum v30'da v50 hack'li versiyona geçerken problem çıkarmaz değilmi...Bu konuda yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.

Hiç Farketmez Kardeşim. Yükseltebildiğin En Son Version'a Yükselt Telefonun o Version Olduğunu Gör. Ondan Sonra Hacklersin :)

haLucq

Üye
    Konu Sahibi

Hiç Bir Problem Çıkmayacaktır. Gönül Rahatlığı ile Güncelleme Yapabilirsin.

Efendi™

Efendi™

Üye
Aynen KAtılıyorum Arkadaşa :)

okeane3110c

okeane3110c

Üye
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft Windows XP Professional
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find JAF.EXE
diye bir hata veriyor nasıl düzelte bilirim