Ben evde (mi) kaldim!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
Ben evde (mi) kaldim!?
Gencim, güzelim, akilliyim....

Bir bayan ne zaman evde kalmis sayilir gercekten merak ediyorum?:) Dogum günüm yaklastigindan sanirim bu konu biraz aklima takilmiyor degil?:))

Evde kalmak suc mu yaa??:)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve kol@j

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
:) 25 en geç bence:ehe

Suç değil tabiiki de sadece yine sürü pisikolojisinde ki önyargıya bağlı bir takım düşünceler var :)

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
:) 25 en geç bence:ehe

Suç değil tabiiki de sadece yine sürü pisikolojisinde ki önyargıya bağlı bir takım düşünceler var :)

25 mi???? Tamam...sana göre ben cooktann evde kalmisim:D Konuyu keske bir kac yil evvel acmis olsaydim:)

Dogrusu bende 19 yasindayken en gec 25 demistim...ama iste 25i gectikten sonra 30 iyi bence demeye basladim:))) Her bes yilda bir degisiyor yani:D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Evet ama o 25 de Üniversiteyi okur hesabı ile söyledim düşün :D

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
Masallah:) Yoksa 20 mi yazardin? Yüksek lisans, kendi isini kurma, ardindan da kariyer gibi konularida göz önünde bulundurursan kaca cikar?

barisakkaya

Üye
üniversite yüksek lisans ardından da iş güç derken en erken bana göre 28dir.Olması gereken yaş da bu zaten bazı şeyler yaş ilerledikçe daha da oturaklı, eğrisi doğrusu iyice tartılarak kararlar alınıyor bence daha o yaşa gelmedim ama şimdiden bu işlere kalkışmamakla ileriki yaşlarımda hayıflanmama gerek kalmıycaktır :oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Masallah:) Yoksa 20 mi yazardin? Yüksek lisans, kendi isini kurma, ardindan da kariyer gibi konularida göz önünde bulundurursan kaca cikar?
E o zaman 30 kaçınılmaz olurdu fakat bence gerçekten geç yani nede olsa 30 dan sonra 10 sene geçse bir 40 oluyor :)

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
üniversite yüksek lisans ardından da iş güç derken en erken bana göre 28dir.Olması gereken yaş da bu zaten bazı şeyler yaş ilerledikçe daha da oturaklı, eğrisi doğrusu iyice tartılarak kararlar alınıyor bence daha o yaşa gelmedim ama şimdiden bu işlere kalkışmamakla ileriki yaşlarımda hayıflanmama gerek kalmıycaktır :oke:

Cok mantikli düsünmüssün:) 28 ve üstü iyi bencede:D

E o zaman 30 kaçınılmaz olurdu fakat bence gerçekten geç yani nede olsa 30 dan sonra 10 sene geçse bir 40 oluyor :)

:) Senin cevaplarini okumak bile cok zevkli :) Matematiginde cok iyimis, tebrikler:)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
:) Senin cevaplarini okumak bile cok zevkli :) Matematiginde cok iyimis, tebrikler:)
Karşı bir kanıda bulunduğum diğer bir olay bu konuyla ve yaş ile alakalı arkadaşta bişeyle söyledi olgunluğun 25 ve 30 arası olduğu söylenir tamamen saçma bir yargı bu.Ve her insan blunduğu yaş gereğinde bile değildir.Uzağa gitmeden kendi şahsımı örneklendirecek olursak 18 yaşında isem bu 18 benim kişiliğimde sadece somut bir olgu yani sadece 2 rakamın yan yana gelmesi gerekse düşüncem gerekse kişiliğim yaşça büyük 18'den :)

Bir insan kesinlikle kişiliği yönünden de Üniversite okumalı ki zaten o zman 25 oluyor ve bu gayet yerinde bir sayı olgunluk asla yaş ile ölçülemez bu asrın hatası olur hassasiyetimi anlaman açısından bu tabiri kullanayım :)

kol@j

kol@j

Üye
o kadar çok evlendirme yolları var ki...
severek evlenmek...
görücü usulü...
internet...
tv programları... vs vs..

merak etme kimse evde kalmaz ama...
bilmediğimiz ölüm tarihimize yaklaşıyoruz...
ne kadar erken olursa ailemizle beraber yaşayacağımız zamanı kazanmış oluruz...
bu yüzden 21 yaşımda evlendim...

arslansem

arslansem

Üye
Yer zaman örf adet mekan zaman kavramları bu sınırı değiştirebilir :)
Ama bi bayanın maksimum 30 u geçmemesi gerekir bence.
İş hayatını ve geleceğini belirleyenler için tabii ki bu sınır..
Sonuçta erkeğin bayandan büyük olacağını düşünürsek 30 fazla bile olabilir :D maksimum diyelim..

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Şöyle bir yorum yapiim;
GALİBA :ehe

Perfect!

Üye
en güzeli hiç evlenmemek
bekarlık sultanlık keyfine bak ..

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Yer zaman örf adet mekan zaman kavramları bu sınırı değiştirebilir :)
Ama bi bayanın maksimum 30 u geçmemesi gerekir bence.
İş hayatını ve geleceğini belirleyenler için tabii ki bu sınır..
Sonuçta erkeğin bayandan büyük olacağını düşünürsek 30 fazla bile olabilir :D maksimum diyelim..

+1 üni. vs vs varsa maximum 30 u geçmemek gerekir..

JayJayyy

Üye
konuyu kesin tuba açmıştır dedim ama o açmamış:ehe

dürüstce

Üye
    Konu Sahibi
Cogunluk 30 diyor yani...Hmmmm....Yani uygun biriyle tanisip, asik olmam, birde evlilik teklifi almam icin tam bir yilim var :D Hadi hayirlisi :D:D:D

JayJayyy

Üye
:ehe

fatih5825

fatih5825

Üye
bir bayan 35+ yaşına gelmişşe evde kalmıştır arkdaslar öyle yok 20 veya 25 arası evde kaldım psikolojisi sadece cevreden duyulan sözlerden kaynaklanıyor yani demem oki 35 sonrasına koy rahvan gitsin...

jeki01

jeki01

Üye
28-33 en geç bence.
bir düşünün 33 yaşında evlencek bir bayan en erken 1 sene sonra bebek olcak
aradaki yaş farkı 34.
genç bayan olcak 18-22 ama annesi 52-56 olcak.
28 en geç ama 33 kadar yolu var bence.
Zamanı gelince evlenin.
gelecek ay düğünüm var, eşim 25 ben 28 yaşındayım. tam zamanı bence.

kol@j

kol@j

Üye
bu soru sorulduğuna göre ... iç dünyası biraz sıkılmış...

bence ilk fırsatta evlen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt