25 en geç bence
Suç değil tabiiki de sadece yine sürü pisikolojisinde ki önyargıya bağlı bir takım düşünceler var![]()
Konuyu keske bir kac yil evvel acmis olsaydim
)) Her bes yilda bir degisiyor yani

E o zaman 30 kaçınılmaz olurdu fakat bence gerçekten geç yani nede olsa 30 dan sonra 10 sene geçse bir 40 oluyorMasallahYoksa 20 mi yazardin? Yüksek lisans, kendi isini kurma, ardindan da kariyer gibi konularida göz önünde bulundurursan kaca cikar?

üniversite yüksek lisans ardından da iş güç derken en erken bana göre 28dir.Olması gereken yaş da bu zaten bazı şeyler yaş ilerledikçe daha da oturaklı, eğrisi doğrusu iyice tartılarak kararlar alınıyor bence daha o yaşa gelmedim ama şimdiden bu işlere kalkışmamakla ileriki yaşlarımda hayıflanmama gerek kalmıycaktır![]()
28 ve üstü iyi bencede
E o zaman 30 kaçınılmaz olurdu fakat bence gerçekten geç yani nede olsa 30 dan sonra 10 sene geçse bir 40 oluyor![]()
Senin cevaplarini okumak bile cok zevkli
Matematiginde cok iyimis, tebrikler
Karşı bir kanıda bulunduğum diğer bir olay bu konuyla ve yaş ile alakalı arkadaşta bişeyle söyledi olgunluğun 25 ve 30 arası olduğu söylenir tamamen saçma bir yargı bu.Ve her insan blunduğu yaş gereğinde bile değildir.Uzağa gitmeden kendi şahsımı örneklendirecek olursak 18 yaşında isem bu 18 benim kişiliğimde sadece somut bir olgu yani sadece 2 rakamın yan yana gelmesi gerekse düşüncem gerekse kişiliğim yaşça büyük 18'denSenin cevaplarini okumak bile cok zevkli
Matematiginde cok iyimis, tebrikler
![]()

Yer zaman örf adet mekan zaman kavramları bu sınırı değiştirebilir![]()
Ama bi bayanın maksimum 30 u geçmemesi gerekir bence.
İş hayatını ve geleceğini belirleyenler için tabii ki bu sınır..
Sonuçta erkeğin bayandan büyük olacağını düşünürsek 30 fazla bile olabilirmaksimum diyelim..