bilgisayarda şifre bulan program varmı

Sponsorlu Bağlantılar

serefbey

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarda şifre bulan program varmı
slm ben bilgisayar da sifre bulan program alıyorum msn di facebook gibi bu konuda bana yardımcı olacak olan varmı

serefbey

Üye
    Konu Sahibi
kımsenın bilgisi yokmu

kadirgun

Üye
ney gibi bir şifre kardeşim tam olarak

sublieutenant

sublieutenant

Üye

serefbey

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda neyinin kodu?

msn veya facebookta oturum mu açmak istiyorsun? Daha detaylı anlatırsan herkes yardımcı olur,böyle kimse bişey anlamıyor ki?:lol
pc den faceye ve msn ye girerken girilen şifreleri gösteren bir program arıyorum şifreler kayıtlı degil sadece anlık girilen şifreler

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Kod diyosun, :hmmm html kodlarını tüm tarayıcılar gösterir, örneğin ie de boş biryere sağ tıklayıp kaynağı görüntüle yapman yeterli...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bunun için iki çeşit program var.

1.si ٭٭٭٭٭٭٭٭ şeklinde girdiğin kodları gösteriyor.

2.si msn veya facebook herneyse , oraya girdiğin kodları kaydediyor.

Senin sorduğun hangisi ?

serefbey

Üye
    Konu Sahibi
Bunun için iki çeşit program var.

1.si ٭٭٭٭٭٭٭٭ şeklinde girdiğin kodları gösteriyor.

2.si msn veya facebook herneyse , oraya girdiğin kodları kaydediyor.

Senin sorduğun hangisi ?
2. si

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici

Ozaman bilgisayarına bir keylogger kuracaksın. Programı aktif ettiğin günden itibaren o bilgisayarda kim ne yapıyorsa girdiği siteye, yazdığı şifreye, saniye saniye ekran görüntüsüne kadar herşeyi kayıt altına alabilirsin...

serefbey

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman bilgisayarına bir keylogger kuracaksın. Programı aktif ettiğin günden itibaren o bilgisayarda kim ne yapıyorsa girdiği siteye, yazdığı şifreye, saniye saniye ekran görüntüsüne kadar herşeyi kayıt altına alabilirsin...
önerebilecegin varmı bir tane kurdumda pek memnun degılım sadece bir tarafın yazdıgı geliyor ve okumak zor

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
önerebilecegin varmı bir tane kurdumda pek memnun degılım sadece bir tarafın yazdıgı geliyor ve okumak zor

Piyasada çok fazla keylog var. Google' da arattığın zaman fazlası ile sana yardımcı olacaktır.

serefbey

Üye
    Konu Sahibi
Piyasada çok fazla keylog var. Google' da arattığın zaman fazlası ile sana yardımcı olacaktır.
evet var ama ben tavsiye istiyorum bide güvenir olmsı lzım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Tavsiyem ya da .

Takipçi Satın Al

Üst Alt