5800 hakkında Ve V60 Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bn 1 ay önce 5800 aldım.5530'un 5800'dan daha ucuz olduğunu ve 5800'ın daha iyi olduğunu söylediler bana bir üst model olduğu için.Ama Görüyorumki 5530'un Özelliklei daha cazip,5800' 5530 nazaran alt düzeyde bir telefon gibiduruyor sanki.

- 5530'daGps Ve 3g yok heralde bunlar benim zaten 5800'ın Kullandığım Özellikeri değil.
- 5800'a rehber kısa yolu ve menü kısa yollarını aynı anda koyamıyorsun(ki koya bildik diyelim rehber kısa yolundaki kişileri kaydırark değiştire bileceğimizide sanmıyorum):megafon:|-)
- 5530'da Müzik kısa yolu: Durdur-değiştir olrak ev ekranında mini müzik player olrak görünüyor.
- 5800'dada müzik kısa yolu var ama:hiç bir işe yaramıyor, sadece yazı olarak görünüyor ev ekanında ne dur dura bilme nede değiştirme yapabiliniyor.
- 5530'da Birde Menüde sürtme hareketiyle çok daha estetik olarak sayfa değişiyor.
- 5800'da ise teker teker üstünden geçerek değiştiriyor.

Ben hiç AnlamıYorum arkadaşlar 5800 5530'un Bir Üst modeli ama Sanki daha düşük Bir Modelmiş gibi Görünüyor.Üstelik 5800 Daha pahalı..

Asıl Sorum İse 5800'ın V60 Versiyonu Çıkarmı,Çıkarsa Bu Özeliklere Sahip Olmamız Mümkünmüdür...?

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Valla dostum çıkarsa bu özelliklere sahip olurmuyuz bilmiyorum ama bi an önce düzeltilmesi gereken sorunlar olduğu bi gerçek :(

etherkes

etherkes

Üye
v50 güncellemesiyle dediğin müzik çalar 5800 a geldi ve sana hiç katılmyorum 5800 çok daha kaliteli bi tel...

furkanmentese

Üye
büyük ihtimal olur.v40 da 5530 ev ekranı war v50 dede öle.v60 da yeni ev ekranı we widget gelecekmiş.sensörle ev ekranı dönebilecekmiş biran önce çıksa süper olacak:D

--------------- Ekleme ---------------

ewt 5800 daha kaliteli o dediğin özellikler v40 ve v50 de var.v50 güzel ama çok şarj gidio v60 gelsede düzelse şu şarj sorunu:)

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
ben Nette AraştırDım V40 Da Sorun Olduğu İçin V50 yi ÇıkarTmışar V50 Dede Sorun Olduğu için ikisinide yükleMedim çünkü bir önceki versiyona dönebileceğimi sanmıyorum... V31'de sorun yok bunun için V60 Bekliyorum ve V60 I Da Araştırmadan teleFonu hemen Güncellemeyi düşünmüyorum..

TEŞEKKÜREDERİM

e1ektronick

e1ektronick

Üye
Arkadaşlar bn 1 ay önce 5800 aldım.5530'un 5800'dan daha ucuz olduğunu ve 5800'ın daha iyi olduğunu söylediler bana bir üst model olduğu için.Ama Görüyorumki 5530'un Özelliklei daha cazip,5800' 5530 nazaran alt düzeyde bir telefon gibiduruyor sanki.
Maxicep.com - 5800 hakkında Ve V60 Güncellemesi

- 5530'daGps Ve 3g yok heralde bunlar benim zaten 5800'ın Kullandığım Özellikeri değil.
- 5800'a rehber kısa yolu ve menü kısa yollarını aynı anda koyamıyorsun(ki koya bildik diyelim rehber kısa yolundaki kişileri kaydırark değiştire bileceğimizide sanmıyorummegafon:|-)
- 5530'da Müzik kısa yolu: Durdur-değiştir olrak ev ekranında mini müzik player olrak görünüyor.
- 5800'dada müzik kısa yolu var ama:hiç bir işe yaramıyor, sadece yazı olarak görünüyor ev ekanında ne dur dura bilme nede değiştirme yapabiliniyor.
- 5530'da Birde Menüde sürtme hareketiyle çok daha estetik olarak sayfa değişiyor.
- 5800'da ise teker teker üstünden geçerek değiştiriyor.

Ben hiç AnlamıYorum arkadaşlar 5800 5530'un Bir Üst modeli ama Sanki daha düşük Bir Modelmiş gibi Görünüyor.Üstelik 5800 Daha pahalı..

Asıl Sorum İse 5800'ın V60 Versiyonu Çıkarmı,Çıkarsa Bu Özeliklere Sahip Olmamız Mümkünmüdür...?

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....

dostum bu soylediklerin cok sacma. cunku sen telefonun detaylarini ve ayarlarini degistirerek hic kullanmamissin herhalde yada ne dedigini bilmiyosun. v31 surumunu ve v40 surumunu unuttum ama ben her versiyonun her ozelligine el attim ve cokta super isliyodu sistem(sarj haric). ben v50 yukledim telefonumdan cok memnunum(sarj haric).

v50 güncellemesiyle dediğin müzik çalar 5800 a geldi ve sana hiç katılmyorum 5800 çok daha kaliteli bi tel...
sana katiliyorum dostum on nümero!

emr-erock senin icin bi kac fotograf ekleyim bi bak...

ilk fotografta muzik calar kisayolu var ve her ise yariyor durdurmaya, bir sonraki sarkiya gecmeye vaya bir onceki sarkiya gecmeye. ayni zamanda ikinci fotografta muzik calara girmeden ana ekrandan calan muzigin sesini yukseltip alcaltabiliyosun.

ucuncu fotografta ise goruldugu gibi ekranda hem menu icindeki uygulamalarin kisa yolu var hemde rehberden istedigin kadar kisiyi ekleyebiliyosun. ve elini bu kisiler uzerinde saga sola surdugunde kayarak diger ekledin kisilerin kisayoluna erisebiliyosun...

gps ozelligini ucretsiz olarak kullanabilmen icinde v40 surumu veya uzerini yukleyerek(diye hatirliyorum) kullanabilirsin. ama bisey demiyorum arkadasim kullanmayabilirsin.

ben surekli seyehat eden ve tatile cikan biri degilim ama zaman zaman yasadigim yerdeki bilmedigim ilcelerin bazi yerlerinde konakliyorum ve kaldigim yeri isaretleyip zaman zaman gezmeye ciktigimda evin nerde oldugunu gosteriyor ve pratiklik kazandiriyor evi bulmamda.

3g ozelligini ise zaman zaman mail vs onemli internet islemlerinde kullaniyorum. en cok bizimkiler nerde oldugumu soyleyince inanmiyorlar o zaman aciyorum. bir kac defada il disinda uzun zaman araliklarinda gorustugumuz amcamla gorusmustuk. 3g olmazsa olmaz.(benim icin)

unutmadan sunuda soyleyim sen fiyat pahali diyosun peki wireless ozelligi ile evde veya disarda internete girdinmi hic ne kadar guzel bi nimet bu aslinda.

hata yapiyorsun dostum yanlis dusunuyorsuuun. bence bir kere daha dusun sen.

hatta bazi teknoloji dergilerinde iphone ile karsilastiriliyo ve 1. sirada yer aliyo(fiyat performans bakimindan)

v60 cikacak yabanci ve turkiyedeki bir cok forum sitesinde ve teknolojik gelismeleri takip eden onemli sitelerde bunu haberi veriliyor.

sanki biraz kizmis gibi oldum kusura bakma hocam :anlas: .

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu soylediklerin cok sacma. cunku sen telefonun detaylarini ve ayarlarini degistirerek hic kullanmamissin herhalde yada ne dedigini bilmiyosun. v31 surumunu ve v40 surumunu unuttum ama ben her versiyonun her ozelligine el attim ve cokta super isliyodu sistem(sarj haric). ben v50 yukledim telefonumdan cok memnunum(sarj haric).

sana katiliyorum dostum on nümero!

emr-erock senin icin bi kac fotograf ekleyim bi bak...

ilk fotografta muzik calar kisayolu var ve her ise yariyor durdurmaya, bir sonraki sarkiya gecmeye vaya bir onceki sarkiya gecmeye. ayni zamanda ikinci fotografta muzik calara girmeden ana ekrandan calan muzigin sesini yukseltip alcaltabiliyosun.

ucuncu fotografta ise goruldugu gibi ekranda hem menu icindeki uygulamalarin kisa yolu var hemde rehberden istedigin kadar kisiyi ekleyebiliyosun. ve elini bu kisiler uzerinde saga sola surdugunde kayarak diger ekledin kisilerin kisayoluna erisebiliyosun...

gps ozelligini ucretsiz olarak kullanabilmen icinde v40 surumu veya uzerini yukleyerek(diye hatirliyorum) kullanabilirsin. ama bisey demiyorum arkadasim kullanmayabilirsin.

ben surekli seyehat eden ve tatile cikan biri degilim ama zaman zaman yasadigim yerdeki bilmedigim ilcelerin bazi yerlerinde konakliyorum ve kaldigim yeri isaretleyip zaman zaman gezmeye ciktigimda evin nerde oldugunu gosteriyor ve pratiklik kazandiriyor evi bulmamda.

3g ozelligini ise zaman zaman mail vs onemli internet islemlerinde kullaniyorum. en cok bizimkiler nerde oldugumu soyleyince inanmiyorlar o zaman aciyorum. bir kac defada il disinda uzun zaman araliklarinda gorustugumuz amcamla gorusmustuk. 3g olmazsa olmaz.(benim icin)

unutmadan sunuda soyleyim sen fiyat pahali diyosun peki wireless ozelligi ile evde veya disarda internete girdinmi hic ne kadar guzel bi nimet bu aslinda.

hata yapiyorsun dostum yanlis dusunuyorsuuun. bence bir kere daha dusun sen.

hatta bazi teknoloji dergilerinde iphone ile karsilastiriliyo ve 1. sirada yer aliyo(fiyat performans bakimindan)

v60 cikacak yabanci ve turkiyedeki bir cok forum sitesinde ve teknolojik gelismeleri takip eden onemli sitelerde bunu haberi veriliyor.

sanki biraz kizmis gibi oldum kusura bakma hocam :anlas: .
ÖnceLike çok saol hiç bir sitede V50 resimeri göremedin resimer içinde ayrıca saol bnçok rahatlattın.şuan ki versiyonum v31 şarz gene dayanmıyor,çok mesajlaştığım için,V50 de daha çabuk bitiyor diyorsunuz onun için güncelleme yapmadım..Ayrıca Oratsu ev ekranı kullanıyorum şuan kısa yollaru çok iyi...:evet:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Evet arkadaş haklı. Bende de var v50 ve şimdiye dek sorun çıkarmadı Allah'a şükür. Bakınız:
img269.imageshack.us/img269/3373/scr000008w.jpg

--------------
Ayrıca diğer arkadaşın dediği de doğru 5800, iphone 3g ile liderliği koruyor. Birbiriyle yarışıyorlar. Iphone 3g nin tek avantajı multi touch olması ki o özellik de 5800 ın yeni versiyonunda olacak. Dokunmatik telefon deyince insanın aklına gelen iki telefondan birisi. Ama ben 5800 ı tercih ederim. Çünkü nokia hem meşhur hem de her yerde servisi ve orijinal yedek parçaları var.

Heryerde servisi var derken ben bir köydeyim ve şu an telefondan giriyorum internete ve burda da nokia cı var. Farkettiyseniz koyduğum linkteki fotoğrafta sol üstte 3.5 g yazmıyor çünkü burda çekmiyor. Ve internete girdiğimi de resmin sol üstündeki veri bağlantısı sembolü var. Üst üste iki ok şeklinde. Ve 3.5 g çekseydi E yazan yerde 3.5g yazardı.

matrax-0052

Üye
Valla ben 5800ı sattım N79 aldım müthiş bişey..telefon kullanmayı özlemişim vallahi.:ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Evet arkadaş haklı. Bende de var v50 ve şimdiye dek sorun çıkarmadı Allah'a şükür. Bakınız:

--------------
Ayrıca diğer arkadaşın dediği de doğru 5800, iphone 3g ile liderliği koruyor. Birbiriyle yarışıyorlar. Iphone 3g nin tek avantajı multi touch olması ki o özellik de 5800 ın yeni versiyonunda olacak. Dokunmatik telefon deyince insanın aklına gelen iki telefondan birisi. Ama ben 5800 ı tercih ederim. Çünkü nokia hem meşhur hem de her yerde servisi ve orijinal yedek parçaları var.

Heryerde servisi var derken ben bir köydeyim ve şu an telefondan giriyorum internete ve burda da nokia cı var. Farkettiyseniz koyduğum linkteki fotoğrafta sol üstte 3.5 g yazmıyor çünkü burda çekmiyor. Ve internete girdiğimi de resmin sol üstündeki veri bağlantısı sembolü var. Üst üste iki ok şeklinde. Ve 3.5 g çekseydi E yazan yerde 3.5g yazardı.

Multitouch donanimsal ozelliktir firmware degistiremez :D

gsmelih

gsmelih

Üye

--------------

zaten 3G İYİ OLAN YANİ REKLAM YAPMAK GİBİ OLMASIN TURKCELL DE YAZAR AVEA VE VODAFONE DA İSE 3.5G YAZAR ÇÜNKÜ BUNLARIN 3G KAPSAMA ALANI AZDIR VE 3.5G YAZAR VE 3G YE AÇILMASI İÇİN YANİ 3G YA DA 3.5G YAZMASI İÇİN CEPTEN MESAJ ATIYORSUN OPRARÖTÖRÜN HANGİSİSYSE ÜCRETSİZ 3G YE GEÇİYOSUN ÖYLE DİREK 3G YAZMIYOR ZATEN

werarce

werarce

Üye
arkadaşım sen dalgamı geçiyorsun 3,5g 3gden daha üst sınıf bir sistem adı üstünde 3,5

gsmelih

gsmelih

Üye
wairhumer

wairhumer

Üye
aynı telde turkcell hatta 3g yazyor vodafone ya da avea takınca 3.5g yazıyor
tamamen sacmalıyorsun bende trkcll var 3,5g yazıyor vodafone da var onu takıyorum aynı sey onda da 3,5g yazıyor bılıp bılmeden üfürmeyin

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
ya bende de 3.5 g yazıyordu şimdi edgenin ''e'' si var accayip yavaşladı internet adım edebilirmisiniz lütfen

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
ya siz neyin davasını yapıyor sunuz 3g zaten 3.5 den ibaret arkadaşlar..

scretto

Üye
konuyu hortlattım gercı
bnde telı alalı 2 gn oluyor ne 3g ne 3.5 g yazıo ıkı gundur. turkcellde de vodafoneda da aynı. ara sıra E cıkıyor o kadar. arkadaslarındakınde 3.5 g yazarken bnde yok neden oluyor acaba

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
konuyu hortlattım gercı
bnde telı alalı 2 gn oluyor ne 3g ne 3.5 g yazıo ıkı gundur. turkcellde de vodafoneda da aynı. ara sıra E cıkıyor o kadar. arkadaslarındakınde 3.5 g yazarken bnde yok neden oluyor acaba
yazıyamı takıldın:kop:

werarce

werarce

Üye
3g abonesi olmadıysan 3g yazmaz hangi operatörü kullanıyorsan ondan üye ol yazar

simaros

simaros

Üye
v60 geleceğini sanmıyorum nokia eylülde yazılım gelecek ve son yazılım olacak dedi ve v51 çıktı bence v60 gelmeyecek c6 fw yükleyin süper bukadar hızlı olacağını bilmiyordum 5800

Üst Alt