UZard Web Browser Flash Destekli Video izleme...

Sponsorlu Bağlantılar

sguneys

sguneys

Üye
    Konu Sahibi
UZard Web Browser Flash Destekli Video izleme...

Windows mobile İşletim istemi için Bi webbRowser Video izleme Ve hemen hemen hertürlü işimizi görebilecek bir program..
:oke::oke: :oke::oke:

:pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro::pro:

• Beğen
Tepkiler: roethlisberger, emrelost, Silinen Üye 1929612 ve 11 diğerleri

61semih

61semih

Üye
supermiş hacı saolasın

61semih

61semih

Üye
vallaha tarayıcı super ama ılk gırısımde felan normal gayet guzel ızlenebılıyordu artık ızlenılmıyor hata verıyor abuk bıse oldu ama gelen olarak guzel bır tarayıcı keske turkce oslaydı ama alıstık artık :)

sguneys

sguneys

Üye
    Konu Sahibi
Ben türkçe kullanıyorum..Yani bende türkçe....Hataya gelince bi ara bende de yapmştı sonra kendiliğinden düzeldi şuan gayet güzel...

phlyer

Üye
yükledim şimdilik herhangi bir hatada vermedi.teşekkürler...türkçe olmasıda frketmez ben zaten telefonumda 6.5 ingilizce kullanıyorum.

OğuzcanAbi

Üye
söle bi tarayıcı 5800 dada olcakki

70n4Ld0

Üye
kurulum nasıl oluyo onuda anlatsanız hangı dosyayı kurucaz

profescobar

profescobar

Üye
süper bişey tavsiye ederim. google da otomatik tamamlamayı bile yapıyor.

70n4Ld0

Üye
ya beyler nasıl kurduğunuzu anlatırmısınız

sguneys

sguneys

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler nasıl kurduğunuzu anlatırmısınız

Kardeşim kurulumu içinde anlatan bir txt dosyası mevcut anlatıyor zaten:pro:.Sadece programı windows mobile olan telefonda çalışır.Program kurmayı biliyosan eğer sorun olmaz.Çalışması içinde içinde anlatan yazıyı oku..:bigstar:

70n4Ld0

Üye
Kardeşim kurulumu içinde anlatan bir txt dosyası mevcut anlatıyor zaten:pro:.Sadece programı windows mobile olan telefonda çalışır.Program kurmayı biliyosan eğer sorun olmaz.Çalışması içinde içinde anlatan yazıyı oku..:bigstar:

Skyfire programıda wm ama ben onu açtım cunku tek dosya olarak sıs jar jad bu tür dosyaları kurabılıyorum bu tarz dosyaların kurulumundan bahsediyorum nasıl yapılcanı anlatırsan daha ayrıntılı sevinirim

sguneys

sguneys

Üye
    Konu Sahibi
Skyfire programıda wm ama ben onu açtım cunku tek dosya olarak sıs jar jad bu tür dosyaları kurabılıyorum bu tarz dosyaların kurulumundan bahsediyorum nasıl yapılcanı anlatırsan daha ayrıntılı sevinirim

Dostum sen yanılmıyorsam 5800 a yukleyeceksin bu programı o telefonda bu program yuklenmez.Senin telefonun 5800 sa olmaz.Eğer farklıysa söyle ona göre yarmcı olayım sana..

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
teşekkürler

teksen06

Üye
n95 8gb ye olurmu bu prog

sguneys

sguneys

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb ye olurmu bu prog

Hayır olmaz Arkadaşlar Kısacası nokia Bu programı desteklediği bir telefon üretmedi henüz yani nokia telfonlarda bu program çalşmaz..Yani Symbian destekli program deyil windowsmobile destekli....:oke::oke:

tyurs

tyurs

Üye
eyvallah saolasın işe yaradı :)

eryal

Üye
Gerçekten harika bir web browser tek kelime ile harika skyfire dan sonra gördüğüm en iyi web browser...çok teşekkürler

sguneys

sguneys

Üye
    Konu Sahibi
Evt gerçkten güzel...:aha:

lucello

Üye
Telefonum htc hd2 ..bende de soyle bir sorun var...cab dosyası olmadıgı ıcın telefonda yüklemek icin tıklıyorum ama operayı acıyor....oyle kalıyor..yukleme yapmıyor..yardımcı olabilir misiniz?

Takipçi Satın Al

Üst Alt