Nokia Maps v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

erenayvaz123

Üye
bunu nereye atcaz anlamadım.. yardımcı olursanız sevinitim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada anlattım.rardan çıkan cities klasörünü hafıza kartına atacaksınız.

gusta

gusta

Üye
arkadaşlar bir şey soracağım. ben navigasyonu sizin dediğiniz gibi kurdum gayette güzel çalışıyor ama sesli hale nasıl getireceğiz orasını bir türlü yapamıyorum. Ses olmuyor..

ahmetozsu

ahmetozsu

Üye
E 72 kullanıyorum fakat hangi versiyonu yüklersem yükleyeyim navigasyonu birtürlü çalıştıramadım. telefondan navigasyonu açtığım zaman evde yada dışarda konum aranıyor derken krem rengi bi ekran çıkıyor. haritayı uzaklaştırınca türkiyenin üzerinde görünüyor sağa sola hareket ettirince koordinatlar değişiyor fakat yakınlaşıp netlemiyor. telefonu biraz fazla kurcaladım kafam karıştı yardımcı olabilirseniz sevinirim. hangi versiyonu kullanayım ve hangi cities klasörünü yükleyeyim. :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş normalde senin telefonunda ovi maps yüklü.senin yapacağın şey açık alanda ovi maps i açıp uyduya bağlanana kadar beklemek.uyduya bağlanınca harita açılır ve konumun gözükür.

AngelG

Üye
bu verdiginiz harita hala en güncel haritami ? Ovi Suitenin indirttiği ? ben oviden indiremiyorum baglantimin sürekli kopmasi nedeni ile... burdan indirecegim ?

Veya bu haritayi atsam oviden sadece son cikan bilgileri bunun üzerine bir update tarzi yapmiyor mu ?

ahmetozsu

ahmetozsu

Üye
kardeş normalde senin telefonunda ovi maps yüklü.senin yapacağın şey açık alanda ovi maps i açıp uyduya bağlanana kadar beklemek.uyduya bağlanınca harita açılır ve konumun gözükür.

teşekkür ederim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil iyi günlerde kullanın.

bassasy

bassasy

Üye
çok sağol kardeşim keşke herkes senin gibi düşünceli olsa yardım istenmeden yardım eli uzatsa

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
kontör gidiyormu??

hasomerten

Üye
sağol kardeş

zorka

Üye
yha ben internete bağlanamıyorum ama google çıkıyor nasıl yapcam daha 3 gün oldu alalı n86 yı

tanjano

Üye
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil,iyi günlerde kullanın.

karadag42

Üye
Teşekkürler ellerine sağlık haritanın güncelliği nedir acaba..selamlar.navigasyonda yeniyim de arkadaşlar

nzmttn

Üye
bende vardı ama yinede yedeğe alayım teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

ZuCChiNi

Üye
İndirdim ama denemedim.
Teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

ZuCChiNi

Üye
Firmware updateden sonra harita görünmez olmuştu.
Bunu yükleyince geri geldi.
Teşekkürler.

Üst Alt