5800 Navigasyon Sıkıntısı (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
    Konu Sahibi
5800 Navigasyon Sıkıntısı (yardım)
arkadaşlar 5800'da haritalara girip herhangi bi menüye girdiğim zaman gps bekleniyo deyip kalıyo o şekilde.bi yere bağlanamıyo yada ne bilim istediğim yeri bulmuyo. garmin deneyim dedim onunla da anı şekilde oluyo..neden olabilir?Bi bilgisi olan varmı? Ankarada yaşıyorum (hani bulunduğun bölgeyle alakalı sıkıntı olabilir denmesin diye belirtmek istedim).. telefonumun versiyonuda v50..bununla ilgili bi bölüm yada konu varmıydı bilmiyorm..eğer varsa bi zahmet yönetici arkadaşlar konuyu ilgili yere taşısınlar..iyi forumlar..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ayarlar>telefon>uyg. Ayarlari>konumlama>knmlama yontemleri
Burada tumlesik gps secili mi bir bak eger oyleyse ovi maps guncelle derim

*-king-*

*-king-*

Üye
bendede aynısı oluyo :(

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar>telefon>uyg. Ayarlari>konumlama>knmlama yontemleri
Burada tumlesik gps secili mi bir bak eger oyleyse ovi maps guncelle derim

evet seçili..ayrıca güncelledim ovi maps'i ama hala sıkıntı veriyo..aceba benim telefonda mı sıkıntı var yoksa herkestemi var çözemedim :s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim açık alanda ilk bağlantıyı kurmazsan öyle olur.

Black_Paw

Üye
ilk önce yardımcı gps ile bağlantı kur sonra tümleşik le bende işe yaramıştı...

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
kusura bakmayında arkadaşlar 5800 ın derdi bitmez kullananlar hep şikayetçi ..çok pişmanlar

omerynd

omerynd

Üye
5800 gps konusunda çok başarılı bir telefon . Arkadaşın burada anlattıklarını yap ve sonucu gör.
maxicep.com/symbian-destek/5800-gps-sorunu-yasayanlar-toplanin-cozum-burda-alinti-311762.html
Bağlantı kuracağın zaman açık havada ol. Binaların içerisinde gps çalışmaz çekmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt