Nokia BB5 telefon modellerinin RM yazılım ve dil kodları

Sponsorlu Bağlantılar

besantic

Üye

Telefonların RM kodunu değiştirmek.

bu linkteki gibi benim verdiğim yazılımları kullanarak atacaksınız.​

Aşağıda belirtilen adımları uygulayın:​

1] Bilgisayarınızın USB portuna USB Data Kablosunu Takın, ama henüz telefonu bağlamıyoruz​

2]Phoenix'i patchlerini ve Nokia Pc Suite yazılımlarını sisteminize kurun.​

3]N95 RM-159_EURO_35.0.002_v8.0 Firmware'i bilgisayarınıza açın​

4] Phoenix Servis Yazılımını açın​

5] Phoenix File menüsü/Manage connection a tıklayıp bağlantı şeklini USB olarak ayarlayın​

6] File menüsünden Open Product u seçin, gelen menüden yüklemek istediğiniz RM 356 kodunu seçin ve okeyleyin.​

7] Şimdi Flasing menüsünden Frimware update i seçin. (Telefon bağlı olmadığı için işlem oldukça uzun sürecektir makinanızın kilitlendiğini düşünmeyin)​

8] İşlem tamamlandıktan sonra, Prodact Code un yanındaki kutucuğa tıklayın ve uygun RM 356​

NOKIA N95 RM-159
0534845 TURKEY
0536066 TURKEY
0555021 TURKEY
0557067 TURKEY
0561271 TURKEY
0561386 TURKEY
0561389 TURKEY
0564874 TURKEY​

ve ülke kodunu telefonun rengi hangisi ise seçin ve OK tıklayın. (Telefon bağlı olmadığından yüklemek için biraz zaman alacak.)​

9] Şimdi Telefonu Data Kablosuna bağlayıp PC Suite modunda Telefonunuzu PC'ye bağlayın.​

10] Refurbish e tıklayın, Frimware inizde eksik dosya var türünden mesajlar verebilir ciddiye almayıp devam edin. Yükleme yapılırken bir takım donanımları bulup yüklemeye çalışacaktır, paniklemeyin engel olmaya çalışmayın cihazları kapatmayın. İşlem bittikten sonra artık RM kodunuz değişmiş olacaktır.​

İşleme başlamadan önce her türlü yedeğinizi alın her şey silinecektir.​

Ben işlemi yaptım telefonum tıkır tıkır çalışıyor, bu tip işlemler her zaman risklidir unutmamak gerekir.​

Şimdiden Kolay gelsin​

Emeğinize sağlık arkadaşlar tüm bu uygulamaları kullanarak bendeki e 71 RM-357 teli türkçe yapma ihtimalimiz var mı? acaba öyle bi link varsa yardımcı olurmusunuz lütfen. şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

jeki01

jeki01

Üye
NOKIA N79 RM-348
0565721 TURKEY Pewter and Seal Grey/Espresso Brown
dil kodunu kullanarak arkadaşın N79 telefonuna hem yeni versiyonu hemde Türkçe yaptım.
teşekkür ederim.

PriveT

PriveT

Üye
Oncelikle paylasim icin tesekkurler, ama benim aklimin takildigi birsey var.
ARkadasimin e71`e turkce yuklemek istiyorum ama yukaridaki listede
NOKIA E71 RM-346
0561098 EURO-F TURKEY WHITE STEEL
yaziyor. Bizim tel q klavye. simdi bununla guncellersem klavye f`e mi donusecek?
cevap verebilirseniz sevinirim.
Tesekkurler

intoman

intoman

Üye
Oncelikle paylasim icin tesekkurler, ama benim aklimin takildigi birsey var.
ARkadasimin e71`e turkce yuklemek istiyorum ama yukaridaki listede
NOKIA E71 RM-346
0561098 EURO-F TURKEY WHITE STEEL
yaziyor. Bizim tel q klavye. simdi bununla guncellersem klavye f`e mi donusecek?
cevap verebilirseniz sevinirim.
Tesekkurler
hayır f klavye olmaz q klavyenınde türkçe versiyonu var aradaki fark sadece türkçe karakterler(çşiöüğ gibi) bir üst karakter olarak shift tuşuna basarak yazılıyor ..

PriveT

PriveT

Üye
hayır f klavye olmaz q klavyenınde türkçe versiyonu var aradaki fark sadece türkçe karakterler(çşiöüğ gibi) bir üst karakter olarak shift tuşuna basarak yazılıyor ..

Euro-F` deki F kafa karistiriyor. Cevap icin tesekkurler. :spr
Yalniz ben biraz sabirsizim, sizden cevabi beklemeden bir maceraya atilip yuklemeyi yaptim bile :utan
Ve sonuc dediginiz gibi, hersey normal :biggrin:
Tekrar tekrar :tşk:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Euro-F` deki F kafa karistiriyor. Cevap icin tesekkurler. :spr
Yalniz ben biraz sabirsizim, sizden cevabi beklemeden bir maceraya atilip yuklemeyi yaptim bile :utan
Ve sonuc dediginiz gibi, hersey normal :biggrin:
Tekrar tekrar :tşk:

güle güle kullanın...

PriveT

PriveT

Üye
Ya ustalarim cok merak ettigim birsey var. Bu RM yazilim ve dil kodlari, mesela benim yukledigim E71`e ait kodlar kendi aralarinda birde beyaz, siyah falan gibi ayriliyorlar. Tamam benim yukledigim telefon beyazdi ve beyazi sectim. Ama mantigi anlayamadim. Telefonun kasasinin rengi ile icindeki programin ne ilgisi var? Yani ben beyaz kasa telefona, siyah kasa yazilimi atsam ne olacak?
Tesekkurler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Ya ustalarim cok merak ettigim birsey var. Bu RM yazilim ve dil kodlari, mesela benim yukledigim E71`e ait kodlar kendi aralarinda birde beyaz, siyah falan gibi ayriliyorlar. Tamam benim yukledigim telefon beyazdi ve beyazi sectim. Ama mantigi anlayamadim. Telefonun kasasinin rengi ile icindeki programin ne ilgisi var? Yani ben beyaz kasa telefona, siyah kasa yazilimi atsam ne olacak?
Tesekkurler

hiç bir problem olmaz telefon calısır sadece bazı modellerde(5800xm gibi) bu arka alan ve kaydırma cubugu rengi sectiğiniz renke olur ve ayarlardan değiştiremezsiniz .

gemici55

Üye
türkçe kodu telefona nasıl giriliyor

PriveT

PriveT

Üye
hiç bir problem olmaz telefon calısır sadece bazı modellerde(5800xm gibi) bu arka alan ve kaydırma cubugu rengi sectiğiniz renke olur ve ayarlardan değiştiremezsiniz .

Tesekkur ederim :)

--------------- Ekleme ---------------

türkçe kodu telefona nasıl giriliyor

Arkadasim, konunun birinci satirina gidersen orada resimli olarak anlatiliyor.
Ben yaptim, cok kolay.
Kolay gelsin :)

sorcer06

Üye
teşekkürler

bery

Üye
Dt.twtmtjmt

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.