Nokia BB5 telefon modellerinin RM yazılım ve dil kodları

Sponsorlu Bağlantılar

gerdan06

Üye
arkadaslar nokia c5-00 türkce dil kodu lazim simdiden tesekkurler..

gerdan06

Üye
tesekkürler tolga görmemistim sagolasin

63urfalı

63urfalı

Üye
tşk

hakancelik06

Üye
teşekkürler

zemcius

Üye
tşkler

yasinsekman

Üye
mrbbb... :D arkadaşlar bende c5 türkçe firmwaresi var geçen dailymobile.es sitesinde prd uda uzantılı dosyalar gördüm galiba onlarda ingilizce bi firmware ile yapmışlar .... o malum prd uda dosyasını türkçe firmwaredede kullanabilirmiyim ???

gorkemm55

gorkemm55

Üye
Teşekkürler

murat6335

Üye
teşekür edererim

hoverlock

Üye
saolasn cok yardimci olsun ellerine saglik :D

--------------- Ekleme ---------------

oldun* :D

silver_cover

silver_cover

Üye
sağol

badboydm

badboydm

Üye
Tel 6630 ama yazılımı son sürüm 6.03.40 yinede olurmu?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

wankered

Üye
abi n8 için olanı yokmu yardımcı olun lutfen

rammaxi

Üye
selam arkadaslar, ben yeni bir Nokia N8 aldim ve bunun turkce dili nasil atilir ve codu nedir acaba bilgisi olanlar varmi lutfen: ben bir siteye girsim ama iglizce, iste burada: , lutfen bilgilerinizi bekliyorum, Saygilarimla.

avet arkadaslar arayan buluyor, hazirlayan ve paylasanlarin ellerine saglik, iste bende buldugum bir paylasici arkadasin link'ini atiyorum, arkadaslar fazla aramasinlar::oke:
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaslar, ben yeni bir Nokia N8 aldim ve bunun turkce dili nasil atilir ve codu nedir acaba bilgisi olanlar varmi lutfen: ben bir siteye girsim ama iglizce, iste burada: , lutfen bilgilerinizi bekliyorum, Saygilarimla.

avet arkadaslar arayan buluyor, hazirlayan ve paylasanlarin ellerine saglik, iste bende buldugum bir paylasici arkadasin link'ini atiyorum, arkadaslar fazla aramasinlar::oke:
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

evet benim diğer konularıma bakarsanız birbirini tamamlayandır...

Üst Alt