Güven bişi mi dedin?:hmmm
Samsunspor Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: sendemi adminüs Genişletmek için tıkla ... Britüs deyince çıt yok adminüs deyince mi zoruna gidiyo heeee oyy oyyyy Nadir' Alıntı: Güven bişi mi dedin? Genişletmek için tıkla ... he yaaww bir sayfa geride
Mehmet' Alıntı: sendemi adminüs Genişletmek için tıkla ... Britüs deyince çıt yok adminüs deyince mi zoruna gidiyo heeee oyy oyyyy Nadir' Alıntı: Güven bişi mi dedin? Genişletmek için tıkla ... he yaaww bir sayfa geride
arslansem Üye Hey maşallah..Yine ben varım diye bereket çöktü konuya çok mütevaziyimdir İyi geceler gönüldaşlar bu gecelik yeterli ders çalışmak gerek biraz da
Hey maşallah..Yine ben varım diye bereket çöktü konuya çok mütevaziyimdir İyi geceler gönüldaşlar bu gecelik yeterli ders çalışmak gerek biraz da
Samsunspor Emekli Yönetici arslansem' Alıntı: Hey maşallah..Yine ben varım diye bereket çöktü konuya çok mütevaziyimdir İyi geceler gönüldaşlar bu gecelik yeterli ders çalışmak gerek biraz da Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıkLığı versin Semihim kardeşim Nadir' Alıntı: ne dersi yazın Semih? Genişletmek için tıkla ... ohhooo hoş geLdin hacım
arslansem' Alıntı: Hey maşallah..Yine ben varım diye bereket çöktü konuya çok mütevaziyimdir İyi geceler gönüldaşlar bu gecelik yeterli ders çalışmak gerek biraz da Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıkLığı versin Semihim kardeşim Nadir' Alıntı: ne dersi yazın Semih? Genişletmek için tıkla ... ohhooo hoş geLdin hacım
Onur Saka Üye SeLamunALeyküm Gençler... --------------- Ekleme --------------- Bu AKŞAM SÖZLENİYORUM Cümleten Hayırlı Akşamlar...
SeLamunALeyküm Gençler... --------------- Ekleme --------------- Bu AKŞAM SÖZLENİYORUM Cümleten Hayırlı Akşamlar...