trident w-t3 kullananlar izlenimlerini paylassın :)

Sponsorlu Bağlantılar

Cindyrella00

Cindyrella00

Üye
Sanırım senın kamera ayarların bozulmus. Sen soylediklerimi yap duzelecek.

Menuden KAMERA'ya gir. Sag alttaki secenege (ayar secenegine) gir. Daha sonra en altta VARSAYILAN AYARLARA GERİ DON secenegine tıkla ve EVET diye cevapla duzelecek...

Ayrıca evet ben yan tuttugumda yarım gosteriyor sensorlu oldugu icin ama daha sonra duz tuttugumda duzeliyor.

fchk

fchk

Üye
nefis:) teşekkür ederim. hemen düzeldi. düzken de yan iken de artık tam ekran
puan veriliyorsa size vermek isterim.tekrar teşekkürler

Cindyrella00

Cindyrella00

Üye
Gerek yok.. Tesekkur etmen yeterli :)

fchk

fchk

Üye
peki msn modülünü kullanırken gprs mi wi-fi mi nasıl bağlanmak istediğimi seçebiliyorum ama google veya opera modüllerinde direkt gprsden bağlanıp ücret düşmeye başlıyor.wi-fi'den bağlatmayı beceremedim.bunun ayarı nasıl acaba?

--------------- Ekleme ---------------

kullanma kılavuzu olmasa daha iyiymiş. hiçbirşey anlatmıyor.herhalde kağıt masrafı artmasın diye içeriği toplasan ilac reçetesi kadar birşey koymuşlar! msn modülünden wifi kablosuz internet bağlantısını seçebiliyorum ama google ve opera modüllerinde direkt hattın gprs bağlantısından ücret düşerek bağlanıyor. nasıl kablosuz internete gireceğimi anlayamadım

FK5896

FK5896

Üye
arkadaşlar bir kaç şey soracağım öncelikle bu tür çin malı telefonların batarya patlama riski yüksekmiş 4 saatten fazla şarjda kalınca patlama riski varmış. yada normal telefonda bir işlem yaparken.. bu doğru mu yardım ederseniz sevinirim önümüzdeki pazar almayı planlıyorum ya trident wt 3 yada samsung star wi-fi şimdi bana diyeceksiniz hiç samsung star wi-fi ile karşılaştırılır mı ama bana göre samsungun wt 3 e göre bi kaç eksiği var bunlar : msn olmaması duvar kağıdının zor bulunması zippo veya oyun gibi uygulamalar yüklenememesi. ve bilmediğim bir çok eksik vardır umarım. bana göre wt 3 daha iyi gibime geliyor ama aklıma takılan bir soru işareti var işte oda batarya patlama tehlikesi var mı ve sağlan mıdır? önümüzdeki pazara kadar cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Cindyrella00

Cindyrella00

Üye
arkadaşlar bir kaç şey soracağım öncelikle bu tür çin malı telefonların batarya patlama riski yüksekmiş 4 saatten fazla şarjda kalınca patlama riski varmış. yada normal telefonda bir işlem yaparken.. bu doğru mu yardım ederseniz sevinirim önümüzdeki pazar almayı planlıyorum ya trident wt 3 yada samsung star wi-fi şimdi bana diyeceksiniz hiç samsung star wi-fi ile karşılaştırılır mı ama bana göre samsungun wt 3 e göre bi kaç eksiği var bunlar : msn olmaması duvar kağıdının zor bulunması zippo veya oyun gibi uygulamalar yüklenememesi. ve bilmediğim bir çok eksik vardır umarım. bana göre wt 3 daha iyi gibime geliyor ama aklıma takılan bir soru işareti var işte oda batarya patlama tehlikesi var mı ve sağlan mıdır? önümüzdeki pazara kadar cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Arkadasim aksam uyurken sarja koyuyorum sabah cıkartıyorum... Yani 4 saati bile geciyor. Ama elektrikte bir sorun varsa zaten patlatır. Ama bazıları sarj aletini fise takılı bırakıyor oyle bos bos. Sen bunu yapmazsan sorun cıkmaz. Hattaa icin rahat olsun diye (belki komiktir ama hic degil...Bazıları gulmustu.) telefonda isin olmadıgı bazı zamanlar Telefonu tamamen kapat kuru ve hafif serin ortamda dinlendir. Telefon gercekten rahatlıyor. Geri actıgında gozune daha iyi gozukebilecektir (: Ayrıca diger dokumatik ekranlara gore bence gayet saglam. Dun sabah elimden kaydı ama cok fena dustu. Kesin paramparca olmustur dedim ve baktim cizik bile yoktu. Ama yinede hassas telefon... Alacaksan iyi kullanmalısın. Simdiden hayırlı olsun...

gaffurchar

gaffurchar

Üye
Arkadasim aksam uyurken sarja koyuyorum sabah cıkartıyorum... Yani 4 saati bile geciyor. Ama elektrikte bir sorun varsa zaten patlatır. Ama bazıları sarj aletini fise takılı bırakıyor oyle bos bos. Sen bunu yapmazsan sorun cıkmaz. Hattaa icin rahat olsun diye (belki komiktir ama hic degil...Bazıları gulmustu.) telefonda isin olmadıgı bazı zamanlar Telefonu tamamen kapat kuru ve hafif serin ortamda dinlendir. Telefon gercekten rahatlıyor. Geri actıgında gozune daha iyi gozukebilecektir (: Ayrıca diger dokumatik ekranlara gore bence gayet saglam. Dun sabah elimden kaydı ama cok fena dustu. Kesin paramparca olmustur dedim ve baktim cizik bile yoktu. Ama yinede hassas telefon... Alacaksan iyi kullanmalısın. Simdiden hayırlı olsun...

patlama sorunu her türlü fişe bağlı elektronikte herzmana vardır şarjdayken ve telfondan uzaksanız telefonu kapatmanızı öneririm

Cindyrella00

Cindyrella00

Üye
lupus56

lupus56

Üye
Arkadaşlar bende trident w-t3 var oyunları telefona kaydettim yükleye basıyorm yüklemek istermisiniz diyor evet diyorum nereye kayıt olsun diyor hafıza kartına diyorum (hafıza kartı ve tel hafızasını denedim ikisindede aynı problem oldu) ağ/disk sorunu oldu diyor %58de oyunu yüklemiyor yardım edermisiniz TESEKKÜRLER

FK5896

FK5896

Üye
bilgilendirdiğiniz için çok tşk ederim önbümüzdeki pazar günü almayı planlıyorum samsung star wifi ve trident wt 3 e bakıcam incelicem =) hangisini beğenirsem onu alıcam artık trident için kafamda bir soru işareti kalmadı =) gerçekten çok tşk ederim. =)

Cindyrella00

Cindyrella00

Üye
bilgilendirdiğiniz için çok tşk ederim önbümüzdeki pazar günü almayı planlıyorum samsung star wifi ve trident wt 3 e bakıcam incelicem =) hangisini beğenirsem onu alıcam artık trident için kafamda bir soru işareti kalmadı =) gerçekten çok tşk ederim. =)

Ne demek. Rica ederim...

FK5896

FK5896

Üye
Ne demek. Rica ederim...
merhaba :) ben kararımı verdim trident almicam bugün telefonlara baktım bi tane vardı rissea diye bir markaydı galiba açtım telefonu baktım dokunmatikliği muhteşem wi-fi tv. vs var . ve kamerasını açtığımda çok oldum 3.2 yazıyodu ve gerçektende öyleydi çok netti bu akşam tekrardan gidp onu alcam 250 tl. ama trident i asla kötülemiyorum.. kendine göre oda güzel bir marka.

merhaba :) ben kararımı verdim trident almicam bugün telefonlara baktım bi tane vardı rissea diye bir markaydı galiba açtım telefonu baktım dokunmatikliği muhteşem wi-fi tv. vs var . ve kamerasını açtığımda çok oldum 3.2 yazıyodu ve gerçektende öyleydi çok netti bu akşam tekrardan gidp onu alcam 250 tl. ama trident i asla kötülemiyorum.. kendine göre oda güzel bir marka.
vee en sonunda trident veya baska bir marka almadım markası iphone ama çakma :D ve telefoncu dedi ki bunun %85 i iphone bende aldım inceledim gerçeğinde inceledim ikisinin dokunmatikliği arasında fark göremedim wi-fi desen muhtasem aynı pc deki gibi açıyo maxicep i google ve ben telefonuma çakma telefon gözü ile bakmıyorum birebir iphone müthis.. (made in japan) :)

Cindyrella00

Cindyrella00

Üye

vee en sonunda trident veya baska bir marka almadım markası iphone ama çakma :D ve telefoncu dedi ki bunun %85 i iphone bende aldım inceledim gerçeğinde inceledim ikisinin dokunmatikliği arasında fark göremedim wi-fi desen muhtasem aynı pc deki gibi açıyo maxicep i google ve ben telefonuma çakma telefon gözü ile bakmıyorum birebir iphone müthis.. (made in japan) :)

Hayirli olsun... Oda iyi (:

ahmet aga 10

Üye
Tema ap ye gir kilit kaldırmayı 0 yap .. :ah

:bann::off::off::op::op::op::op::op::op::op::nono::angry::heyo::ehe:kop::hmmm:box:d::naughty::ağlarım::oke::islik:bye2::sarıl::sarıl::aha:

furkantel kardeş dediğin her şeyi yaptım ama wlan kısmında hep sorun çıkıyo bağlanamıyor diyo bi bildiğin warsa bu konuda lütfen yardım et 300 tl boşa mı gitti simdi

myste

Üye
Arlaaşlar sizce trident wt2 mi yoksa wt3 daha iyi ikisinden birini alcam da lütfen bu telefonları kullanan arkadaşlar abiler yardımcı olsun

jeep5252

jeep5252

Üye
valla ben dün aldım çok memnunum sadece çakmağı söndüremedim söndürebilen varmı ekrana üfleyip :)

XgenoaX

XgenoaX

Üye
bnde sonunda wt3 ümü aldımmm dokunmatik bnim genoaya göre biraz daha az hassas ama bi sürü güzel ıvırzıvır var telefonda :smdance:
bnce wifi süper çekio televizyonda çok güsel bn sevdim telefonu :oke:

Üst Alt