5800 V50 | Haritalar Programı İle İlgili!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
5800 V50 | Haritalar Programı İle İlgili!

Telefonu aldığımdan beri kırmızı nokta diye bişey göremedim :S

OğuzcanAbi

Üye
akrdeş önce telefonu sağlam bi modemle bğla haritalaa gir konumum de orda görürüsün kırmızı noktayı zaten resimdede 0.00 kb gösterio şuan girdim görünüyor

frowell

frowell

Üye
aynı sorun bendede var..

haltie

haltie

Üye
konumum seçeneğine tıklayıp bekleyin arkadaşlar yagps yada internet yoluyla bağlanın farketmez

frowell

frowell

Üye
ama bağlanmıyo gps bekleniyor diyor başka da bişey demiyo.?

daniel_23

daniel_23

Üye
illa kırmızı noktayı görmek istiyorsan hemen tarif edeyim sana ama ücretli
uygulamalar>yer>konumlama yöntemleri sadece şebeke tabanlıyı seç konumlama sunucusu açık olsun
bu haliyle girersen 30sn de görürsün yerini en geç ama kontörün gider.
daha zahmetli olan yöntem(daha uzun sürede bağlanıyor) sadece 1 kerelik kontörün gider
önce aynen üsttekileri yap sonra
uygulamalar>yer>konumlama yöntemleri sadece tümleşik gps i seç konumlama sunucusunu kapat
ilk bağlantıda açık bi yere çık 2-3 dk bekle konumuma tıklayıp bulduktan sonra kolay kolay kopmaz bağlantı(kayseri merkezden nevşehir merkeze kadar denedim)

frowell

frowell

Üye
illa kırmızı noktayı görmek istiyorsan hemen tarif edeyim sana ama ücretli
uygulamalar>yer>konumlama yöntemleri sadece şebeke tabanlıyı seç konumlama sunucusu açık olsun
bu haliyle girersen 30sn de görürsün yerini en geç ama kontörün gider.
daha zahmetli olan yöntem(daha uzun sürede bağlanıyor) sadece 1 kerelik kontörün gider
önce aynen üsttekileri yap sonra
uygulamalar>yer>konumlama yöntemleri sadece tümleşik gps i seç konumlama sunucusunu kapat
ilk bağlantıda açık bi yere çık 2-3 dk bekle konumuma tıklayıp bulduktan sonra kolay kolay kopmaz bağlantı(kayseri merkezden nevşehir merkeze kadar denedim)

Meraba arkadaşım öncelikle yardım ettiğin için teşekkür ederim...Yukarıda ki zahmetli yolu yaptığımızda tl gidiyor demişsin ben yapacam da ne kadar tl gittiğini söyleyebilir misin?

Not:Acele lütfen final maçı başladı!!

daniel_23

daniel_23

Üye
sadece ilk bağlantıda gidiyor konumlama sunucusu açıkken ben trcell kullanıyorum bnde 50 krş diğer hatları bilemiyorum

edit:2. yolda önce
yap konumunu bul haritlardan sonra
ilk bağlantıda açık bi yere çık 2-3 dk bekle konumuma tıklayıp bul

frowell

frowell

Üye
He tm seni de yoruyorum ama şu olayı bir daha anlatırmısın kardeşim biraz daha açık adım adım

--------------- Ekleme ---------------

sadece ilk bağlantıda gidiyor konumlama sunucusu açıkken ben trcell kullanıyorum bnde 50 krş diğer hatları bilemiyorum

edit:2. yolda önce
yap konumunu bul haritlardan sonra
ilk bağlantıda açık bi yere çık 2-3 dk bekle konumuma tıklayıp bul

Hemen deniyorum

--------------- Ekleme ---------------

Dediklerini yaptım fakat yerimi bulmadı 0.5 tl de aldı.

fatih.eser

Üye
arkadaşlar ben bunu nokia destek ten sorarak yaptım n97 ve 5800 da denedim n97 de hala kullanıyorum tamamen ücretsiz hem konumlama hem navigasyon sorunsuz çalışıyor gelelim yapmanız gerekene:
öncelikle telefonunuzun internet ayaeları mutlaka yapılı olsun(ayarlı olması gerekiyor ama konum bulurkrn şebekeyi kullanmıyor korkmayın ücret yok yani tamamen gps yi kullanıyor gps bulamadığı kapalı alanlarda şebekeyi kullanmak isteyip istemediğinizi soruyor zaten şebekeyi kullandığınızda haritaların sağ alt kısmında kb olarak ne kadar kullandığını yazıyor istemezsenizde kullanmaz )
sonra ayarlar>telefon>uygulama ayarları>konumlama>konumlama yöntemlerine girin ve orada yardımlı gps ve tümleşik gpsyi işaretleyin diğer leri kapalı olacak. yapmanız gereken başka hiç birşey yok sonra kapatıp haritaları açın açık bir yere geçin ve konumum a basın birkaç saniye içinde konumunuzu bulacaktır.(birde haritanızın yüklü olması alzım tabiki yüklü olmayanlar ovi suit yardımıyla yükleyebilir)
kolay gelsin

frowell

frowell

Üye
Eyw kardeşim yaptım teşekkür ederim bende ovi map garmin ndrive var hangisi daha iyidir?

daniel_23

daniel_23

Üye
arkadaşlar ben bunu nokia destek ten sorarak yaptım n97 ve 5800 da denedim n97 de hala kullanıyorum tamamen ücretsiz hem konumlama hem navigasyon sorunsuz çalışıyor gelelim yapmanız gerekene:
öncelikle telefonunuzun internet ayaeları mutlaka yapılı olsun(ayarlı olması gerekiyor ama konum bulurkrn şebekeyi kullanmıyor korkmayın ücret yok yani tamamen gps yi kullanıyor gps bulamadığı kapalı alanlarda şebekeyi kullanmak isteyip istemediğinizi soruyor zaten şebekeyi kullandığınızda haritaların sağ alt kısmında kb olarak ne kadar kullandığını yazıyor istemezsenizde kullanmaz )
sonra ayarlar>telefon>uygulama ayarları>konumlama>konumlama yöntemlerine girin ve orada yardımlı gps ve tümleşik gpsyi işaretleyin diğer leri kapalı olacak. yapmanız gereken başka hiç birşey yok sonra kapatıp haritaları açın açık bir yere geçin ve konumum a basın birkaç saniye içinde konumunuzu bulacaktır.(birde haritanızın yüklü olması alzım tabiki yüklü olmayanlar ovi suit yardımıyla yükleyebilir)
kolay gelsin
ilk bağlantıda sunucularla(uydularla) ilk defa bağlantıya geçmiş olduğun için tanımlama daha uzun sürüyor bu yüzden ilk bağlantıyı şebeke tabanlı yapıyoruz ki bu işlem daha çabuk sürede olsun yoksa başka numarası yok dediğin gibi şebeke tabanlıyı kapat kontör montör gitmez :)

frowell

frowell

Üye
Teşekkürler bilgilendirdiniz beni "ovi map, garmin, ndrive var bende hangisi daha iyidir?"

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
ovi maps 3.4 çıktı artık wifi bağlantısı ile bulabiliyo

daniel_23

daniel_23

Üye
ovi maps:yuru
yönlendirmesi gayet başarılı, sık sık güncelleniyor

fatih.eser

Üye
evet ovi maps bencede

americanboy

americanboy

Üye
o kilbaytla alakası yok açık lana çıkmalısın yoksa uyduları bulamaz biraz bekle sinya l gücü yeşil olduğunda kırmızı noktayı görürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt