Kız beni azarladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
Kız beni azarladı
merhaba arkadaşlar. dün akşam hava almak için dışarıya çıktım. doğruca parka gittim. etrafıma baktım. her erkeğin yanında bir kız, her kızın bir yanında erkek vardı. benim yanımda ise bir tek ben vardım. içimden sadece kendime küfür ettim. başım döndü hemen bir yere oturdum. kalbim sıkışmıştı. sonra biraz gezindikten sonra internet kafeye gittim. interneti bir bayan işletiyordu. yarım saat açmasını söyledim fakat kadın beni anlamamış olsa gerek bilgisayarı süresiz açtı. sonra bir saattir internette olduğumu gördüm. yanımda sadece 50 kuruş vardı. beynim tutukluk yaptı. o ara kilitlenip kaldım. heyecan bastırdı. terler boşalmaya, gözlerim kapanmaya başladı. sonra hiçbir şey olmamış gibi kapıya doğru gittim. kadın bana bağırdı "ücreti ödemeden nereye gidiyorsun" dedi. çok heyecanlanmıştım. anlatamadım. masada duran kağıt kalemi alıp "bana yarım saat açacaktınız ama süresiz açmışsınız ve bende farketmedim. sadece yanımda 50 kuruş var" yazdım. o da anlayışla karşıladı ve başımı okşayarak iyi akşamlar dedi. kalbimin ritimleri hâlâ aynıydı. göğsümden gelen sesi net duyabiliyordum. kızardım kaldım. "yaşamlar" deyip oradan uzaklaştım. eve doğru giderken iki sevgili koklaşıyordu. onlara dikkatlice bakarken. adam kızı bırakıp bana döndü ve "neden bakıyorsun la" diye bağırdı ve yanında ki kız yanıma gelip bir şaplak attı. bana bağırdı. utanmıyor musun bizi izlemeye dedi. ağzım bağzım heryerim kilitlendi. robokop olup kalmıştım. adam alnımda sigarasını söndürdü ve seni gördüğüm ilk yerde döveceğim dedi. arkadaşlar sizce bu adam bana bir şey yapar mı? sizce hani dövüş sanatına yazılsam? önerilerinizi bekliyorum.

OğuzcanAbi

Üye
ya bu maxicepte ne kadar hikayeci warmış ama önerim sokak döüşüne yazıl:ehe

One907

One907

Üye
Ya resmen gülmekten öldüm ya gözümden yaş geldi hep böyle hikaye yaz aynen devam :d::d::d::d::d: :d::d::d::d::d::d: :d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d: :d: :d::d::d::d::d::d::d::d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:birak:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
kalp krizi geçirip ölmek istemedinmi ya :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya yumurtacığım dur artık.

aLone

aLone

Üye
anan seni yanlış doğurmuş oğlum(oğlum dicem ama kızım daha çok yakışırdı) :D sen kız bile olamazsın çünkü kızlar daha cesaretli :ehe sen başka dünyadan gelmişin :ehe

ayrıca hiakyecilik anlaylışın süper hayalgücün çoook yüksek :D

passiv€ aggressiv€

Üye
Vay anasını :s Ne kadar yaratıcısın dostum :ehe anlamadığım adam neden seni orda direk dövmedi :hmmm :ehe

yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
passiv€ aggressiv€;2478332' Alıntı:
Vay anasını :s Ne kadar yaratıcısın dostum :ehe anlamadığım adam neden seni orda direk dövmedi :hmmm :ehe

işte aklıma takılanda bu. o anda sevgilisi ile romantik dakikalar geçirdiği için sonraya bırakmış olabilir. yine 2-3 dışarıya çıkamayacağım. zaten kız tokatı şaplattığı zaman adam bırak ben sonra halledeceğim bunu falan dedi. arkadaşlar ne yapmam lazım. cesaret hapı yutsam yan etkileri nelerdir?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:kop::kop::kop::kop:

zibidi39

zibidi39

Üye
lan harbı saf şan bu cocuk alnında sıgara sondurmus dua et baska yerınde sondurmemıs

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sana bir tek önerim var bizle uğraşacağına git roman yaz ödül bile alırsın sen:ehe

yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi

Revengeful

Emekli Yönetici
kungfu ya git :D

aLone

aLone

Üye
sen en iyisi bi eczaneye git ;):D

fatih5825

fatih5825

Üye
bu ne lan tıpkı 3.sınıf türk komedisi gibi orjinal oldgun her halinden bellii çık git lannnn:off:

yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
aLone

aLone

Üye
hangi ara aile olduk senle:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:ehe:eheben olsam agzını burnunu dagıtırdım o kızın yerınde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt