yumurta kabuğu
Üye
Kız beni azarladı
merhaba arkadaşlar. dün akşam hava almak için dışarıya çıktım. doğruca parka gittim. etrafıma baktım. her erkeğin yanında bir kız, her kızın bir yanında erkek vardı. benim yanımda ise bir tek ben vardım. içimden sadece kendime küfür ettim. başım döndü hemen bir yere oturdum. kalbim sıkışmıştı. sonra biraz gezindikten sonra internet kafeye gittim. interneti bir bayan işletiyordu. yarım saat açmasını söyledim fakat kadın beni anlamamış olsa gerek bilgisayarı süresiz açtı. sonra bir saattir internette olduğumu gördüm. yanımda sadece 50 kuruş vardı. beynim tutukluk yaptı. o ara kilitlenip kaldım. heyecan bastırdı. terler boşalmaya, gözlerim kapanmaya başladı. sonra hiçbir şey olmamış gibi kapıya doğru gittim. kadın bana bağırdı "ücreti ödemeden nereye gidiyorsun" dedi. çok heyecanlanmıştım. anlatamadım. masada duran kağıt kalemi alıp "bana yarım saat açacaktınız ama süresiz açmışsınız ve bende farketmedim. sadece yanımda 50 kuruş var" yazdım. o da anlayışla karşıladı ve başımı okşayarak iyi akşamlar dedi. kalbimin ritimleri hâlâ aynıydı. göğsümden gelen sesi net duyabiliyordum. kızardım kaldım. "yaşamlar" deyip oradan uzaklaştım. eve doğru giderken iki sevgili koklaşıyordu. onlara dikkatlice bakarken. adam kızı bırakıp bana döndü ve "neden bakıyorsun la" diye bağırdı ve yanında ki kız yanıma gelip bir şaplak attı. bana bağırdı. utanmıyor musun bizi izlemeye dedi. ağzım bağzım heryerim kilitlendi. robokop olup kalmıştım. adam alnımda sigarasını söndürdü ve seni gördüğüm ilk yerde döveceğim dedi. arkadaşlar sizce bu adam bana bir şey yapar mı? sizce hani dövüş sanatına yazılsam? önerilerinizi bekliyorum.

Ne kadar yaratıcısın dostum