Kız beni azarladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BktsBcr

BktsBcr

Üye
korkmayacaksın.. karşına çıkarsa direk dal adama, yiycen iki yumruk ama atmış da olursun:ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Biraz daha kaliteli biraz daha gerçekçi. Olmuyor böyle. Çok güzel saçmalık diyenler.

zibidi39

zibidi39

Üye
olum bız senı aıleden saymıos reddettık senı hadı gıt baska sıteye hatta senı reddettık dıe ıntıhar et kefenını ben alcam söz

yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
olum bız senı aıleden saymıos reddettık senı hadı gıt baska sıteye hatta senı reddettık dıe ıntıhar et kefenını ben alcam söz

bu yazıyı okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm. istenmediğim yerde durmam hata. herkes kendisini iyi baksın.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
sevgilini al ayni yere git aksam onlari gordugunde sana baktiklarinda gitmeden de 10bin dolar karsiligi iki kisi tut baban zengindir senin adam sana baktigi sirada sacinin tek telinde sigarani sondur ve tuutugun kisilere birak gerisini sonra siz baslayin koklasmaya

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadaşlar bu kadar da ileri gitmeyelim. adamın açtığı konulara girmek zorunda değilsiniz:nono:

aLone

aLone

Üye
tamam kızma :D

arslansem

arslansem

Üye
Adam fantezi yapmış sana :ehe

max110

max110

Üye
Yayın evini arayıp Kitap bastıralım sonunada şöyle yazalım since C 2010 Herşey saçmalatmacadır Lütfen inanmayınız xxD ya bırak ya No-manita no-dırdır ;)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Yayın evini arayıp Kitap bastıralım sonunada şöyle yazalım since C 2010 Herşey saçmalatmacadır Lütfen inanmayınız xxD ya bırak ya No-manita no-dırdır ;)

şaçmalama olduğu garanti adam burda döktürüyo dışarda dayak yiyo ama adamın konuları canım sıkkınken ii geliodu:ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
bu forum bana cok sey borclu yumurta kabuugnun sıteden kacmasını saglayn kısıyım ben :D:D

Mert

Mert

Üye
Al işte maviçölün mesaj yazanı :aha:

kemal21

kemal21

Üye
artık daha kaliteli hikayeler bekliyoruz senden

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bn yumurtanın bazı yorumlarını gördüm son günlerde artık özüne dönmüş olmalı...:ehe konu açmıo...

yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
bn yumurtanın bazı yorumlarını gördüm son günlerde artık özüne dönmüş olmalı...:ehe konu açmıo...

dertler bitmiyor. her dert bir konu demek benim için. içimi sizlere karşı dökmek bana huzur ve mutluluk veriyor. buna ihtiyacım var.

aLone

aLone

Üye
kıyamam ben sana:ağlarım:

yumurta kabuğu

yumurta kabuğu

Üye
    Konu Sahibi
aLσηє;2520840' Alıntı:
kıyamam ben sana:ağlarım:

merhaba Ömer, bana kıyanlar o kadar çok ki, senin bana kıyamaman beni dünyanın en mutlu insanı yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt