Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
1 Ay almanyaya gittim geldim hala 9.10 nsu da :D Sözde nisanın mı martın mı ne sonunda yayınlanacaktı 10.10 :D

carotis34

carotis34

Üye
ewt bende de oluo ama hatla alakası yok arkadaşımla hattımız aynı ama arada 3 saat fark war mesajlarda düzelmio bilen war mı yardım edebilicek olan?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
1 Ay almanyaya gittim geldim hala 9.10 nsu da :D Sözde nisanın mı martın mı ne sonunda yayınlanacaktı 10.10 :D
dostum biz beklemekten sıkıldık ve phoenix ile 10.12 yi yükledik :D
ewt bende de oluo ama hatla alakası yok arkadaşımla hattımız aynı ama arada 3 saat fark war mesajlarda düzelmio bilen war mı yardım edebilicek olan?
dostum saat ayarlarından gir gmt +2 yap düzelir :oke:

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
bnde phoenix ile yükledim ki sadece nsu yu merak ediyorum :D

martybjkli

martybjkli

Üye
bnde phoenix ile yükledim ki sadece nsu yu merak ediyorum :D

phoenix ile güncelleme yapmak daha kolay ve hızlı bence.. ben telefonu aldıktan 2 ay kadar sonra v.9,10 güncelledim hesap makinası uçtu gitti:) sonra evanecense1907 sağolsun sayesinde phoenixi öğrendim v10,12 attık herşey süper.. nsu bekleme bence..:oke:

OğuzcanAbi

Üye
hayırlı olsun

oktylmzzz

oktylmzzz

Üye
acaba 6303i ye 6303 ün son yazılımını atsak phoneixle nasıl olur deneyen varmı arkadaslar

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Saçmalama :D Telefon açılmaz servise göndermek zorunda kalırsn

oktylmzzz

oktylmzzz

Üye
önce kodu degıstırsek ardından 6303un yazılımını yüklesek olur gıbı sankı :D
en fazla nolur :D
denıyorum ben

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
deneme bence ggüzelim telefon muaf olabilir . Zaten Evanescence1907 konudada yazmış :

önemli uyarı : arkadaşlarım 6303 ile 6303i birbirinden ayrı cihazlardır.sakın 6303 classic yazılımını 6303i ye yüklemeyin.(6303 classic RM-443) (6303i classic RM-638) dir.cihazınız çok ciddi hasar alabilir.

emrah2121

Üye
bu siteyi kurdum ve hepiniz için

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Ne demek istedin emrah ?

Sitenin admini Negative haziran 2010 da üye olup 2004 te açılmış siteyi sen mi kurmuş oluosun ?

yusufkandis

yusufkandis

Üye
Arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum 50. sayfayakadar okudum forumu gözümde derman kalmadı:evet::evet:
Okuduğum kadarıyla telefonla ilgili bikaç sorun var bu bende biraz kuşku uyandırdı (önceki telefondan bana çooook büyük bi kazık girmişti o yüzden çok iyi araştırıyorum) sizin bu tel hakkinda ki yorum larınız nedir ve bi kaç sorum olacak
1-panoramik çekim varmı?
2-flaşh sürekli açabiliyormuyuz -okuduklarımdan anladığım kadar hayır-
3-siyah kasalıda çizik olduğu zaman alttan gümüş rengi gözüküyormuş
4-mobile9.com vb. sitelerden indirdiğimiz tema,java ve flash uygulamalar tel. bi zarar verir mi?
5-Ses az çıkıyo diyolar o doğrumu yani e 250 kadar çıkıyomu ?
6-E-kitap özelliği var mı?
Şimdilik bu kadar cevaplarınızı bekliyorum :bigstar::bigstar:

fmetin94

fmetin94

Üye
arkadaslar benim önemli bir sorunum var yardımcı olursanız cok iyi olucak. 6303c model telefonu 3 kez ekran kararmasından dolayı servise verdim fakat her seferinde yazılım yükleyip gönderdiler.bu hata surekli tekrarlıyor ve servise göndermek zorunda kalıyorum. bu forumda bulunan phoenix in son surumunu indirdim, en son surum 10.12 firmware i de indirdim hersey tamam fakat telefonla pc nin baglantısını saglayamıyorum.telefon hiç açılmıyor bunuda belirtiyim.nokia yazısı geliyor ve ekran kararıyor (pili çıkartılmış gibi).. USB yi takıyorum açma tusuna basıyorum baglanıyor ve 3 saniye sonra baglantı kendiliğinden kopuyor ve yazılım atamıyorum.eğer bilmediğim bir şey varsa yardımlarınızı bekliyorum.simdiden tesekkurler

dark_lord

Üye
Nsu ile yazılım yüklerken telefon kapandı ve ekran siyah sekilde açıldı ve tahmini yükleme 15 dk derken öyle kaldı. 2 saat sonra hala aynıydı. cihazın bağlantısını kestim şimdi hiç açılmıyor kapalı konumda nasıl flash atabilirim. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum 50. sayfayakadar okudum forumu gözümde derman kalmadı:evet::evet:
Okuduğum kadarıyla telefonla ilgili bikaç sorun var bu bende biraz kuşku uyandırdı (önceki telefondan bana çooook büyük bi kazık girmişti o yüzden çok iyi araştırıyorum) sizin bu tel hakkinda ki yorum larınız nedir ve bi kaç sorum olacak
1-panoramik çekim varmı?
2-flaşh sürekli açabiliyormuyuz -okuduklarımdan anladığım kadar hayır-
3-siyah kasalıda çizik olduğu zaman alttan gümüş rengi gözüküyormuş
4-mobile9.com vb. sitelerden indirdiğimiz tema,java ve flash uygulamalar tel. bi zarar verir mi?
5-Ses az çıkıyo diyolar o doğrumu yani e 250 kadar çıkıyomu ?
6-E-kitap özelliği var mı?
Şimdilik bu kadar cevaplarınızı bekliyorum :bigstar::bigstar:

1- Yok
2- Malesef olmuyor
3- Siyah kasalı kullanmadım kullananıda çok görmedim ama gümüş renginde çekçekli kılıflar arka kapağı çiziyor
4-Bazı programlar sistem dosyalarına erişmeye kalkıyor sorun olabiliyor ama binde bir :P
5- Sesi gayet yeterli üstelik ekolayzer ayarlarsanız kalite bozulmadan dahada artıyor
6- Bilmiyorum olabilirde olmayabilirde

arkadaslar benim önemli bir sorunum var yardımcı olursanız cok iyi olucak. 6303c model telefonu 3 kez ekran kararmasından dolayı servise verdim fakat her seferinde yazılım yükleyip gönderdiler.bu hata surekli tekrarlıyor ve servise göndermek zorunda kalıyorum. bu forumda bulunan phoenix in son surumunu indirdim, en son surum 10.12 firmware i de indirdim hersey tamam fakat telefonla pc nin baglantısını saglayamıyorum.telefon hiç açılmıyor bunuda belirtiyim.nokia yazısı geliyor ve ekran kararıyor (pili çıkartılmış gibi).. USB yi takıyorum açma tusuna basıyorum baglanıyor ve 3 saniye sonra baglantı kendiliğinden kopuyor ve yazılım atamıyorum.eğer bilmediğim bir şey varsa yardımlarınızı bekliyorum.simdiden tesekkurler

Telefonunuzu usb kabloyla bağlarkan Pc Suite modunu seçerek bağlayın

Nsu ile yazılım yüklerken telefon kapandı ve ekran siyah sekilde açıldı ve tahmini yükleme 15 dk derken öyle kaldı. 2 saat sonra hala aynıydı. cihazın bağlantısını kestim şimdi hiç açılmıyor kapalı konumda nasıl flash atabilirim. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

Ekranda sadece gri ışık yanıyor açma kapama dahil hiçbir tuş işlemiyorsa (bnde yaşadım phoenix flash atarken error verdi ) bataryayı çıkarıp takın bende düzelmişti

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
bataryayı çıkarıp takın açilmioyrsa şarja takın 3-4 saat kalsın sonra tekrar deneyin halen olmuyorsa yeni bir batarya alın (orjinal olması daha iyi olur ) onuda şarj edip deneyin olmadı Servise verin

Zaten telefonu ilk açtığınızda tuş kilidni açmadan bağlanmıyor telefon

Üst Alt