anemik
Üye
http://www.maxicep.com/series-40-ve-java-uygulama-oyun/

evanescence nin altındaki imzaya bak ordada tema war.

evanescence nin altındaki imzaya bak ordada tema war.

Menü den Web' e gir ve Ön Belleği Boşalt de düzelir![]()
dostum biz beklemekten sıkıldık ve phoenix ile 10.12 yi yükledik1 Ay almanyaya gittim geldim hala 9.10 nsu daSözde nisanın mı martın mı ne sonunda yayınlanacaktı 10.10
![]()

dostum saat ayarlarından gir gmt +2 yap düzelirewt bende de oluo ama hatla alakası yok arkadaşımla hattımız aynı ama arada 3 saat fark war mesajlarda düzelmio bilen war mı yardım edebilicek olan?

bnde phoenix ile yükledim ki sadece nsu yu merak ediyorum![]()
sonra evanecense1907 sağolsun sayesinde phoenixi öğrendim v10,12 attık herşey süper.. nsu bekleme bence..
önemli uyarı : arkadaşlarım 6303 ile 6303i birbirinden ayrı cihazlardır.sakın 6303 classic yazılımını 6303i ye yüklemeyin.(6303 classic RM-443) (6303i classic RM-638) dir.cihazınız çok ciddi hasar alabilir.

Arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum 50. sayfayakadar okudum forumu gözümde derman kalmadı
Okuduğum kadarıyla telefonla ilgili bikaç sorun var bu bende biraz kuşku uyandırdı (önceki telefondan bana çooook büyük bi kazık girmişti o yüzden çok iyi araştırıyorum) sizin bu tel hakkinda ki yorum larınız nedir ve bi kaç sorum olacak
1-panoramik çekim varmı?
2-flaşh sürekli açabiliyormuyuz -okuduklarımdan anladığım kadar hayır-
3-siyah kasalıda çizik olduğu zaman alttan gümüş rengi gözüküyormuş
4-mobile9.com vb. sitelerden indirdiğimiz tema,java ve flash uygulamalar tel. bi zarar verir mi?
5-Ses az çıkıyo diyolar o doğrumu yani e 250 kadar çıkıyomu ?
6-E-kitap özelliği var mı?
Şimdilik bu kadar cevaplarınızı bekliyorum![]()
arkadaslar benim önemli bir sorunum var yardımcı olursanız cok iyi olucak. 6303c model telefonu 3 kez ekran kararmasından dolayı servise verdim fakat her seferinde yazılım yükleyip gönderdiler.bu hata surekli tekrarlıyor ve servise göndermek zorunda kalıyorum. bu forumda bulunan phoenix in son surumunu indirdim, en son surum 10.12 firmware i de indirdim hersey tamam fakat telefonla pc nin baglantısını saglayamıyorum.telefon hiç açılmıyor bunuda belirtiyim.nokia yazısı geliyor ve ekran kararıyor (pili çıkartılmış gibi).. USB yi takıyorum açma tusuna basıyorum baglanıyor ve 3 saniye sonra baglantı kendiliğinden kopuyor ve yazılım atamıyorum.eğer bilmediğim bir şey varsa yardımlarınızı bekliyorum.simdiden tesekkurler
Nsu ile yazılım yüklerken telefon kapandı ve ekran siyah sekilde açıldı ve tahmini yükleme 15 dk derken öyle kaldı. 2 saat sonra hala aynıydı. cihazın bağlantısını kestim şimdi hiç açılmıyor kapalı konumda nasıl flash atabilirim. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
Telefonunuzu usb kabloyla bağlarkan Pc Suite modunu seçerek bağlayın
telefon hiç açılmıyor