program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

adoleb

adoleb

Üye
dawn sitedeki linkler ölü bana kendin şimdi upload ederek link vermen lazım siteden uğraştım zaten indiremedim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dawn sitedeki linkler ölü bana kendin şimdi upload ederek link vermen lazım siteden uğraştım zaten indiremedim
okk
igo

yada burdan

adoleb

adoleb

Üye
2sharedden nsl ındırıcem yapamadım :(

serseriq123

Üye
Ben telefonum için internet gerektirmeyen bir türkçe-fransızca sözlük yada çalışma programı istiyorum ama henüz hala bulabilmiş değilim. Aranızda sahip olan varsa yardımcı olursanız çok çok sevinirim...

pc_ahmet

Üye
nokiada ultimate VR diye bir kayıt programı vardı konuşmaları kayıt eden iphonede böyle bişey yapabilirmiyiz bana bilgi verirse çok sevinirim:D

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3.1.2 versiyonunda ses kayıt var

Azrail_911

Üye
Real Tennis oyununu arıorum engin kardeş yardımcı olablrmisin.?

fb123w

Üye
ENGİN ABİ ya iphone aldım 3gs
yaw buda ne sitelerde flaslı şeylerde kutu şeyi var böle iphone olmas olsun 1.500 para saydık ya
bi yolu yordamı yokmu yaaaaaa

aspona

Üye
safari de flaslı şeyleri açımıyor nasıl açıcaz bi program varmı o olmasa ne anladıkki biz ya:S

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok malesef safiari flashı desteklemez

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Real Tennis oyununu arıorum engin kardeş yardımcı olablrmisin.?
bende tenisi cok seviyorum sana bu oyunu tavsiye ediyorum telefonmumdaki vazgeçilmez oyunumdur

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ENGİN ABİ ya iphone aldım 3gs
yaw buda ne sitelerde flaslı şeylerde kutu şeyi var böle iphone olmas olsun 1.500 para saydık ya
bi yolu yordamı yokmu yaaaaaa
kardeş malesef iphone nun hiçbir modelinde flash yok sonsuza kadarda olmayacak gibi hiçbir yoluda yok

Azrail_911

Üye
bende tenisi cok seviyorum sana bu oyunu tavsiye ediyorum telefonmumdaki vazgeçilmez oyunumdur

İlgin için teşekkürler aradığım buydu kardeş..

seneryoruk

seneryoruk

Üye
Engin kardeş,

Sokak basketbolu oyunu vardı atari salonlarında ona benzer yada aynen o oyunu paylaşman mümkün mü?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Engin kardeş,

Sokak basketbolu oyunu vardı atari salonlarında ona benzer yada aynen o oyunu paylaşman mümkün mü?
sokak basketbolu değilde normal NBA 09 var
buyur

last333

last333

Üye
slmlar iphone 2g 3.1.3 e nfs shift yukledım ancak oyuna gırmeye calıstıgım zaman bir kaç sn ekran gelıyor ve oyundan atıyor sence iponumdamı sorun var yoksa oyundamı eger oyundaysa farklı bır lınk onerebılırmısın

ve birde 2g 3.0 + için çalışan bir video kayıt programı nereden bulabılırım teşekkurler..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
installous 3 yukle ondan kur

yusa1234

Üye
yaa arkadasım
Okey türkce lazım lütfen şimdiden teşekkürler.....

Üst Alt