kelime oyunuKELİME OYUNU
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BU OYUN TEŞEKKÜRLER
malesef su an için yokkelimatör var mı acaba?

buyur kardeşöncelikle merhaba, bana bir oyun lazim, ismi : String Trio ... bu bir keman calma simulatörü diyebilirim. suan ben de demosu var ve icerisin de sadece iki tane müzik uygulamasi var. eger bana bu oyun hakkinda yardimci olup versionunu bulabilirseniz cok memnun olurum. simdiden cok tesekkür ederim![]()
dostum sitede var önce araştırın lütfenKardes merhabalar. Senden bi istegim olcak bulabilirsn cok mutlu edersin
prince of persia warrior within bulabilirsn cok sevincem kolay gelsin.
daha öncede yok oldugunu söylemiştimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkteki programı rica etsem bulabilirmisiniz

daha öncede yok oldugunu söylemiştim![]()
inan bu anlatımından hiçbişi anlamdım ama eger istedigin şey hızlı arama ikonu yapmaksa bu konuya bakarkadaşlar iphon u kullanarak normal telefondan tuslara basmadan istedigimiz numarayı aratma programı vardı.oyun ve uygulamalar bölümüne baktım ama bulamadım.isimini de hatırlamadıgım için aratamadım.yardım edebilirmisiniz ?
inan bu anlatımından hiçbişi anlamdım ama eger istedigin şey hızlı arama ikonu yapmaksa bu konuya bak
http://www.maxicep.com/iphone-3g-uygulama-oyun-tema/facecall-hizli-arama-365624.html

sitede vararkadaşım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztürkiye navigasyon programını bulabılır mısn acıl beklıyorum tatile çıkcaz ben bir türlü bulamadım şimdiden teşekkürler