5800 dokunmatik sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
5800 dokunmatik sorunu!
Arkadaşlar arama yaparken yada çağrı geldiğinde dokunmatik çalışmıyor sorun ne olabilir, v50 güncellemesi yaptıktan sonra böyle oldu telefon format attım yine düzelmedi :@

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Arama yaparken nası çalışmıyor yahu anlayamadım ben ?

arama geldiğinde sende üstte yeşil renkte cevapla altta kırmızı renkte meşgul yazmıyormu. O yeşil renkteki ok sağa doğru kayar. sende parmağını onunla birlikte sağa kaydırırsan telefon açılır direk dokununca açılmaz. açmak için sağa meşgul içinde sola doğru parmağını koyup çektirmen lazım

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yapıyorm ama tepki vermiyor kalemle dokunup kaydırıyorm yine olmuyor arama yaparken hoparlörü açmaya çalışıyorm oda olmuyor, dokunmatik ekran çalışmıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Kimse bakmıyormu :S

ortioktay

ortioktay

Üye
telefonun sağ üst köşesinde sensörler var orayı elinle kapatırsan kullanamassın elini ordan cek dene yada benim gibi kılıfta kullanıyorsan kılıftan tamamen cıkar yoksa cvp vermessin o sensörler sen telde konuşurken telefon kapanmasın die

tatvan_013

Üye
kardeşş benimdee bağzenn ölee oluyorduu ana ekrandann rehbere yada tuş takımınaa giremiyorm-dumm amaa format atıncaa oluyorduu artıkk bilmiyorumm seninkiniii

frowell

frowell

Üye
Teknik servise yolla düzelmediyse.

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
Sensörlere fln dokunmuyorum kardeş, format attım yine düzelmedi alarm çalarken de çalışmıyor, tam bi rezalet bu telefon keşke satsaydim, teknik servise gönderemiyorm yurtdışından aldım :@

frowell

frowell

Üye
Hmm.O zamn herhangi bir telefoncuya götür arızaya baksınlar fiyatını söylerler bütçen uygunsa yaptırırsın..

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çözüldü arkadaşlar, ekran çizilmesin diye yapıştırdığım jelatin sensörleri kapatıyormus çıkartınca düzeldi, yardımlarınız için tsk.

frowell

frowell

Üye
Sorun çözüldü arkadaşlar, ekran çizilmesin diye yapıştırdığım jelatin sensörleri kapatıyormus çıkartınca düzeldi, yardımlarınız için tsk.

:oke::oke:İlahi sen sensörleri kaparsan olmaz tabi ki kendin mi buldun sensorlerin kapalı oldugunu yoksa telefoncumu?

OğuzcanAbi

Üye
bişi olmaz

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
Kendim buldum, ama ben bi tane jelatin yapıştırmıştim ekrandan iki tane jelatin çıktı :d,

frowell

frowell

Üye
:ehe:d:Afferim sana :d peki o jelatinleri nerden alıp nasıl yapıştırıyorsun?

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncudan alıyorum 5tl :d gerek yk ama ya hem çabuk çiziliyor ekran jelatinden sağlam.

frowell

frowell

Üye
Tamam

ortioktay

ortioktay

Üye
dediğim gibi sensörler kapalıymış

americanboy

americanboy

Üye
ama soft format değil hard format atmalısın

mert_1047

mert_1047

Üye
yav is bitmis adam hallettim diyor hic okumadan yorum yapiyorsun soft hard diyorsun bosa

çalışan

Üye
arkadaşlar aynı problem bendede vardı jelatinden kaynaklanan bişey değil o kanımca kasa açıklığından dolayı oluyo jelatin bendede var bi etki yapmıyo eğer aynı problem tekrar ederse garantiye ver bilginize...

Black_Paw

Üye
tuşlar kilitlidir :D:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt