n97 si Olan bakmadan geçmesin.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sex81beer

Üye
    Konu Sahibi
n97 si Olan bakmadan geçmesin.....
arkadaşlar herkesin şikayetçi olduğu bir konu n97 de akşam fotoğraf çekerken fotoğrafın sol kısmının beyaz olması... çok başit bir çözümü var mutlaka deneyin gerteken tek şey bir adet cd kalemi silinmeyenlerden ve yapacağınız şey çok basit resimdekini uygulayın pişman olmayacaksınız...Tarafımdan denenmiştir...resimdeki oynamalar bana aittir..

• Beğen
Tepkiler: orcusss ve prhn

punqermojo

Üye
bence gerek yok kamerayı mahfedersin ;)

sex81beer

Üye
    Konu Sahibi
ztn zarar verecek olsa emin ol yapmazdım 1.5 milyarlık telefonuma küçük bi kulak çöpü ile flaşhın camı yine aynı eskisi gibi oluyor..

efedelibass

Üye
kardeş olde flaş ın gücü güşüyor.yine teşekkürler bole birşeyi düşünüp paylaştığın için

sex81beer

Üye
    Konu Sahibi
eğer çok boyarsanız flaşın gücü düşer fakat kenarını çok az bişey boyarsan sorun yok ben çok az bi yeri boyadım ve şuan çok guzel gece cekımı yapıyor tabı yapıp yapmamak size kalmış ama ben buraya bilgi paylaşmak adına yazdım herkes özgürdür tabiki..bundan başkada hiç bi şekilde o sorunu yok etme yöntemi yoktur nokia bile beceremedi...

punqermojo

Üye
ztn zarar verecek olsa emin ol yapmazdım 1.5 milyarlık telefonuma küçük bi kulak çöpü ile flaşhın camı yine aynı eskisi gibi oluyor..
dogru söylüyorsun ama orasını boyamakla görünümü bence kötü olur

oyazici26

oyazici26

Üye
öncelikle teşekkür ederim.

ayrıca telefonunun kapak altındaki kısmının görünümüne önem verenlere de saygı duymak lazım.
hem fotoğraf kötü çıkarsa çıksın di mi ama.

birkaç gece çekiminde beyaz parlama beni çok rahatsız edince bir uygulama da ben yapmıştım telefonuma.
kızağın temas ettiği flashın yan tarafı var ya L şeklinde içten koyu bir kalemle boyamıştım.

tekrar teşekkür ederim.
herkese kolay gelsin.
Allah(cc) yâr ve yardımcınız olsun.

pozit

Üye
okum hemen yaptım gayet güzel oldu teşekkürler....

sex81beer

Üye
    Konu Sahibi
ne demek umarım faydaısını görürsün yalnız flaşın üstünü çok kapatmamaya özen gsterin çok azcık kamera kısımının oldgu yerı boyayın..

OğuzcanAbi

Üye
bişi o9lolmaz yapan yapsın

sedat_2425

Üye
siyah folyo yapıştırdım hem çıkarıncada iz bırakmaz çok güzel oldu tşkler

sex81beer

Üye
    Konu Sahibi
gercekten folyoda cok ii bir fikir gece çekiminde flaşta düşüş oluyrmu?

SilentOne

SilentOne

Üye
işinize yarıyosa sorun yok

eren86

Üye
gayet süper bence.. zaten mantık olarak flashın bu kadar kameraya yakın patlaması buna neden oluyordu küçük bir mühendislik hatası bence bu ama bunu ben niye düşünemedim bide medya okuyorum kamera ışık mışık eğitimi alıyorum..

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Tesekkurler

beatstarboy

Üye
arkadaşlar sorunun neden telefonun kamerasında parmak izi olması onu tişörtünüz ile silin sorun ortadan kalkacaktır ;)

fearlessnaz1f

Üye
n97 si olanlar bana mail atabilir mi?*.. birşey soracağım.. [email protected]
önemli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt