İphone 3GS satın aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fb123w

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3GS satın aldım
Ben 2 hafta önce İphone 3GS aldım ve sorularım var cevaplarmısınız?_??

1.ekran çizilmesindiye jeletin takabiliyormuyuz???
2.3.1 sürüm var 4 e yükseltince neler deşiyor.??
3.!!!!telefonu ilk alınca 12 saat jarzda tutmak gerkiyormuydu tutmadım jarzı çok kötü gidiyor napmam lasım???!!!!
Şimdiden Teşekkürler...

danger2

Üye
telefonu ilk alınca 12 saat şarjda bırakmak eskidendi şimdi şarjı doldumu çek yeterli

fb123w

Üye
    Konu Sahibi
ya ama walla aşırı kötü gidiyor hiç dokunmadan 1 gün zor gidiyor oysaki resmi sitede karşılaştırma yaparken bekleme süresi bile 300 saat?

atakan kır

atakan kır

Üye
kaça aldın kardeş ben de almayı düşünüyorum da

fb123w

Üye
    Konu Sahibi
1.500 16 gb ümraniyedeki vodafone bayisinden

danger2

Üye
1 gün zor gidiyorsa bataryanda sorun olabilir

fb123w

Üye
    Konu Sahibi
servise verdim

bahadir613

bahadir613

Üye
Ben 2 hafta önce İphone 3GS aldım ve sorularım var cevaplarmısınız?_??

1.ekran çizilmesindiye jeletin takabiliyormuyuz???
2.3.1 sürüm var 4 e yükseltince neler deşiyor.??
3.!!!!telefonu ilk alınca 12 saat jarzda tutmak gerkiyormuydu tutmadım jarzı çok kötü gidiyor napmam lasım???!!!!
Şimdiden Teşekkürler...
1.Jelatinler Her yerde mevcut kaliteli bişi istiyosan bile 5-10 tl ye rahatlıkla alabilirsin hata bi kaçtane...
2.sürüm yükseltmede değişen başka şeylerde olabilir ama benim bildiğim kadarıyla bazı uygulamalar ve oyunlar 4.0 ın altındakilere yüklenmiyor bu kesin app store dan bakabilirsin buna...
3.arkadaşın dediği gibi 12 saat olayı eskidendi ama bataryayı doldurduktan sonra kullanmamız öneriliyor...ancak zaten bu iphoneleri sarjı çok dayanmıyor sürekli oynuyorsan kurcalıyorsan ki insan kendini alıkoyamıyor..xD...sarjı çabuk biter...ama hiç dokunmadan kilit modunda bile böyle oluyorsa servise götürmekle iyi etmişsin...
Hayırlı olsun ne diyelim..xD

fb123w

Üye
    Konu Sahibi
çok saol kardeş en acıklıyıcı sen oldun

fb123w

Üye
    Konu Sahibi
[SIZE=+1]Arama Sonuclari :[/SIZE][SIZE=+1]ONARIM TAMAMLANMISTIR
Onemli not: Kapanis tarihinden itibaren en fazla 2 gun cihaziniz son test asamasi icin bekleyebilir [/SIZE]
Is Emri No : N0877160 Model : IPHONE 3GS 16GB BLACK IMEI / Seri No 012153009390207 Ariza Aciklamasi : SARJ - PIL ARIZASI
SARJ AZ GIDIYOR
Not: Kapaklarda Soyulma Ve Cizikler Var!!!!!
Aksesuarlar : IPHONE SIM KIZAGI
KILIF
FATURA FOTOKOPISI ALINDI
M.TEMSILCISI: COSKUN YAZICIOGL
Yapilan Islemler : Telefonunuzda belirttiginiz hata gözlenmemistir
Yazilim güncelleme ayar genel bakim yapilmistir.
Batarya suresi SIM kart, konusma suresi, sebeke
kalitesi, GPS ve oyun oynama gibi etkenlere gore
farklılık gosterir.
Cihazınız AKTİF TEST edilmiştir !
Cihazinizin kapanisi yapilmistir, kapanis tarihinden itibaren en fazla 2 gun cihaziniz son test asamasi icin bekleyebilir.
Kayit Tarihi : 07-07-2010 Kapanis Tarihi : 13-07-2010

--------------- Ekleme ---------------

Tele servisden böle bişi gledi bu ne oluyo ya

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
[SIZE=+1]Arama Sonuclari :[/SIZE][SIZE=+1]ONARIM TAMAMLANMISTIR[/SIZE]
[SIZE=+1]Onemli not: Kapanis tarihinden itibaren en fazla 2 gun cihaziniz son test asamasi icin bekleyebilir [/SIZE]
Is Emri No : N0877160 Model : IPHONE 3GS 16GB BLACK IMEI / Seri No 012153009390207 Ariza Aciklamasi : SARJ - PIL ARIZASI
SARJ AZ GIDIYOR
Not: Kapaklarda Soyulma Ve Cizikler Var!!!!! Aksesuarlar : IPHONE SIM KIZAGI
KILIF
FATURA FOTOKOPISI ALINDI
M.TEMSILCISI: COSKUN YAZICIOGL Yapilan Islemler : Telefonunuzda belirttiginiz hata gözlenmemistir
Yazilim güncelleme ayar genel bakim yapilmistir.
Batarya suresi SIM kart, konusma suresi, sebeke
kalitesi, GPS ve oyun oynama gibi etkenlere gore
farklılık gosterir.
Cihazınız AKTİF TEST edilmiştir !
Cihazinizin kapanisi yapilmistir, kapanis tarihinden itibaren en fazla 2 gun cihaziniz son test asamasi icin bekleyebilir. Kayit Tarihi : 07-07-2010 Kapanis Tarihi : 13-07-2010

--------------- Ekleme ---------------

Tele servisden böle bişi gledi bu ne oluyo ya
sürümün os4 oldu hayırlı olsun cihazda herhangi bir sorun çıkmamış ki bu gayet normal batarya zaten 1 gün gidiyor banada hergün şarjda makine jb yapamazsın bu dakikadan sonra kullanmadığın zaman wifi 3g ve bluetooth u kapat gerek yok onlara yer konum işaretinide kapat ve ekranı kısık kullanırsan şarjın gözle görünür artardı neyse sağlık olsun ve hayırlı olsun.

fb123w

Üye
    Konu Sahibi
sürümün os4 oldu hayırlı olsun cihazda herhangi bir sorun çıkmamış ki bu gayet normal batarya zaten 1 gün gidiyor banada hergün şarjda makine jb yapamazsın bu dakikadan sonra kullanmadığın zaman wifi 3g ve bluetooth u kapat gerek yok onlara yer konum işaretinide kapat ve ekranı kısık kullanırsan şarjın gözle görünür artardı neyse sağlık olsun ve hayırlı olsun.

ne sürüm os4 oldu demi of ya büssürü oyun indirmiştim napcam şimdi???

bahadir613

bahadir613

Üye
ne sürüm os4 oldu demi of ya büssürü oyun indirmiştim napcam şimdi???
eğer indirdiğin şeyleri itunesten iphone una attıysan Bilgisayarım/Yerel disk c/program files/itunes/itunes media/mobile applications içinde bulubailirsin hatta itunes libraryde de varsa tekrar telefonu sync edebilirsin...

fb123w

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım
sürüm os4 olmuş,jailbreak yokki ya os4 e:S

bahadir613

bahadir613

Üye
Ha Jailbreak İçin Pardon Kardeş...Ozaman Beklicen Başka Çare Yok...

fb123w

Üye
    Konu Sahibi
yardım lasım
telefon servisden geldi jarzı süper gidiyor,, ama os4,oyun yükleyemiyorum 3.1.3 e düşürürsem yine jarz kötü gidermi aynı sorun cıkarmı merak ettim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şarj genelde hep 1,bilemedin 2 gün gider.ayarlardan genel/hakkında seri numarasının 3-4 numaralarını söyleyebilir misin?

fb123w

Üye
    Konu Sahibi
Bunu neden istiyorsun?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
3.1.3 e düşüp düşemeyeceğini söylemek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt