İyi bari korktuğum başıma gelmedi, sen memnun değilmişsinTabi ki memnun değiliz2 sene oldu ha?Yaşlanmışız adamım sen ona bak
Benim de 3 olacak az kaldı
Hep beraber nice yıllara inşallah.

Babaaa büyüksünvay be Atacığım kocaman 2 yıl.seni tanımak güzel.benimde 4 yıl geçti 5 e merdiven dayıyorum.![]()

TeşekkürlerTebriklerrr daha nice iki senelere ...
Teşekkürler gönüllerin starıKutlarım adminim2 senede büyük işler başardın, herkesin göz bebeği oldun
Yani 1 senede bunları gözlemledim, iyiki varsın
![]()
Sen aynı şekilde forumun göz bebeklerinden biri oldun çıktın başımıza be 

Şaka tabiki de
Bütün içtenliğimle söyleyebilirim maxicepte çok değer verdiğim kişiler arasındasın. Bu üyeykende böyle oldu yöneticiyken de. Her ne kadar site içersinde dalaşamda senin yerin bende hep ayrı olmuştur. Beni maxicebe bağlayan kişiler arasındasın.aLσηє;2458616' Alıntı:ben senden eskimiyim ne![]()
2. yılın kutlu olsun Ata bey uzun veya anlamlı veya uzun ve anlamlı mesajlarınla bizi hep mutlu ettin ( tabi uzun mesajların biraz yorsada
) ..Ata eskiden üyeyken demek istedim. Hani bazı insanlar rütbesine değer verir yaGönüllerin starı he![]()
Bundan iyi rütbe altı çıkar![]()
Burcu abla bıktım artık yaw her konuda eskiden yönetici olduğunu belirtmek için 'yönetici iken de' cümlesini kullanıyorsun![]()
![]()
Üye bozuntusu seni![]()
Canım benimiğğğğyyyyyyy bu eziyet ne zaman bitecek diye bekliyorumŞaka tabiki de
Bütün içtenliğimle söyleyebilirim maxicepte çok değer verdiğim kişiler arasındasın. Bu üyeykende böyle oldu yöneticiyken de. Her ne kadar site içersinde dalaşamda senin yerin bende hep ayrı olmuştur. Beni maxicebe bağlayan kişiler arasındasın.
Sen de Maxi'nin olmazsa olmazısın!.. İyi ki de varsın, umarım hep de varolursun...
Hakaretten 3 ay hapisÜye bozuntusu
TeşekkürlerTebrik ederim Ata abi![]()
Sağolasın, senin de 2. yılını kutlayacağızBenim daha 1 yılım geçmiş. Tebrikler Ata Abi.Nice senelere..
Sanki hepsini okudun● aLuvi ●;2461238' Alıntı:Abi sen paslanmışsın ya2. yılın kutlu olsun Ata bey uzun veya anlamlı veya uzun ve anlamlı mesajlarınla bizi hep mutlu ettin ( tabi uzun mesajların biraz yorsada
) ..
Yok paslanmadık, işliyoruz da farklı işlerde işliyoruz
Olur tabii neden olmasıntebrikler bizede nasip olur inş
Teşekkürler.
Dj Airmax... Hala gülerim yahuAta eskiden üyeyken demek istedim. Hani bazı insanlar rütbesine değer verir yaBiz onunla o onbaşıykende böyleydi adminkende
![]()
Bu ifadeyi ilk senin imzanda görmüştüm, hatta profiline yazmıştım muhteşem diye 

Senin gibi sevdiğim insanlar burda olduğu sürece burdayımCanım benimSen de Maxi'nin olmazsa olmazısın!.. İyi ki de varsın, umarım hep de varolursun...
Dj Airmax... Hala gülerim yahu![]()
Bu ifadeyi ilk senin imzanda görmüştüm, hatta profiline yazmıştım süper diye
![]()
Dj yi sen beğenmedin Fairy yi Erol, Peri Kızınıda Enes beğenmiyor. Kaç kere nick değiştireceğim ben yahu. Ozan dövecek artık beni 
Aha buldum hatta
http://www.maxicep.com/uyeler/peri-kizi/348176/index63.html#vmessage10713
Ne hafıza bendeki de beeaaa