MaxiCep'te 2. Yılım Dolmuş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
vay be Atacığım kocaman 2 yıl.seni tanımak güzel.benimde 4 yıl geçti 5 e merdiven dayıyorum.:ehe

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Tebriklerrr daha nice iki senelere ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kutlarım adminim :)
2 senede büyük işler başardın, herkesin göz bebeği oldun :D
Yani 1 senede bunları gözlemledim, iyiki varsın :sarıl:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tabi ki memnun değiliz:aman2: 2 sene oldu ha?Yaşlanmışız adamım sen ona bak:D Benim de 3 olacak az kaldı:) Hep beraber nice yıllara inşallah.
İyi bari korktuğum başıma gelmedi, sen memnun değilmişsin :d:
Vallahi yaşlandık be azizim :)
vay be Atacığım kocaman 2 yıl.seni tanımak güzel.benimde 4 yıl geçti 5 e merdiven dayıyorum.:ehe
Babaaa büyüksün :D
Seni tanımak da benim için güzeldi hocam :oke:
Tebriklerrr daha nice iki senelere ...
Teşekkürler :)
Kutlarım adminim :) 2 senede büyük işler başardın, herkesin göz bebeği oldun :D Yani 1 senede bunları gözlemledim, iyiki varsın:sarıl:
Teşekkürler gönüllerin starı :D Sen aynı şekilde forumun göz bebeklerinden biri oldun çıktın başımıza be :D
Birlikte nice senelere Enes :)

Pure Life

Pure Life

Üye
iğğğğyyyyyyy bu eziyet ne zaman bitecek diye bekliyorum :ehe Şaka tabiki de :op: Bütün içtenliğimle söyleyebilirim maxicepte çok değer verdiğim kişiler arasındasın. Bu üyeykende böyle oldu yöneticiyken de. Her ne kadar site içersinde dalaşamda senin yerin bende hep ayrı olmuştur. Beni maxicebe bağlayan kişiler arasındasın.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gönüllerin starı he :D
Bundan iyi rütbe altı çıkar :D
Burcu abla bıktım artık yaw her konuda eskiden yönetici olduğunu belirtmek için 'yönetici iken de' cümlesini kullanıyorsun :ehe :ehe
Üye bozuntusu seni :d:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
Tebrik ederim Ata abi :oke:

Mert

Mert

Üye
Benim daha 1 yılım geçmiş.
Tebrikler Ata Abi. :)
Nice senelere..

● aLuvi ●

Üye
aLσηє;2458616' Alıntı:
ben senden eskimiyim ne:islik

Abi sen paslanmışsın ya :ehe 2. yılın kutlu olsun Ata bey uzun veya anlamlı veya uzun ve anlamlı mesajlarınla bizi hep mutlu ettin ( tabi uzun mesajların biraz yorsada :ehe ) ..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tebrikler bizede nasip olur inş

Pure Life

Pure Life

Üye
Gönüllerin starı he :D
Bundan iyi rütbe altı çıkar :D
Burcu abla bıktım artık yaw her konuda eskiden yönetici olduğunu belirtmek için 'yönetici iken de' cümlesini kullanıyorsun :ehe :ehe
Üye bozuntusu seni :d:
Ata eskiden üyeyken demek istedim. Hani bazı insanlar rütbesine değer verir ya ;) Biz onunla o onbaşıykende böyleydi adminkende ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iğğğğyyyyyyy bu eziyet ne zaman bitecek diye bekliyorum :ehe Şaka tabiki de :op: Bütün içtenliğimle söyleyebilirim maxicepte çok değer verdiğim kişiler arasındasın. Bu üyeykende böyle oldu yöneticiyken de. Her ne kadar site içersinde dalaşamda senin yerin bende hep ayrı olmuştur. Beni maxicebe bağlayan kişiler arasındasın.
Canım benim :sarıl: Sen de Maxi'nin olmazsa olmazısın!.. İyi ki de varsın, umarım hep de varolursun...
Hakaretten 3 ay hapis :nono: :ehe
Tebrik ederim Ata abi :oke:
Teşekkürler :)
Benim daha 1 yılım geçmiş. Tebrikler Ata Abi. :) Nice senelere..
Sağolasın, senin de 2. yılını kutlayacağız :)
● aLuvi ●;2461238' Alıntı:
Abi sen paslanmışsın ya :ehe 2. yılın kutlu olsun Ata bey uzun veya anlamlı veya uzun ve anlamlı mesajlarınla bizi hep mutlu ettin ( tabi uzun mesajların biraz yorsada :ehe ) ..
Sanki hepsini okudun :d: Yok paslanmadık, işliyoruz da farklı işlerde işliyoruz :d:
tebrikler bizede nasip olur inş
Olur tabii neden olmasın :) Teşekkürler.
Ata eskiden üyeyken demek istedim. Hani bazı insanlar rütbesine değer verir ya ;) Biz onunla o onbaşıykende böyleydi adminkende ;)
Dj Airmax... Hala gülerim yahu :d: :disko: Bu ifadeyi ilk senin imzanda görmüştüm, hatta profiline yazmıştım muhteşem diye :d:

zibidi39

zibidi39

Üye
bu ata denen arakds bu admınlıgı belesten aldı elımde msn kayıtları var hem sıtenın her zor gununde hep sıper arkasında comelıyodu oysa bır admının dımdık durması gerekırdı:D

hocam hayırlı ugurlu olsun ıslatalımmı bu 2. yılı ha nedersın :D ıtfaıye hortumunu takayımmı vanaya:D:D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
nice yıllara Ata , iyiki seni tanımşız ve iyiki adminsin.. :ehe:

zibidi39

zibidi39

Üye
ata ve anıl sızı bulacam olum nıye msn nızı acmıonuz lan sız :D

rapman

rapman

Üye
bende memnunum.gerçi modluk başvuruma cevap gelmedi hala ama neyse :ehe
bende doldurdum 2 yıl burada. nisanda dolmuştu benimki :)

Pure Life

Pure Life

Üye
Canım benim :sarıl: Sen de Maxi'nin olmazsa olmazısın!.. İyi ki de varsın, umarım hep de varolursun...
Senin gibi sevdiğim insanlar burda olduğu sürece burdayım :op:

Dj Airmax... Hala gülerim yahu :d: :disko: Bu ifadeyi ilk senin imzanda görmüştüm, hatta profiline yazmıştım süper diye :d:

Evet hatırladım. Jöly nin benim için kullandığı simleydi. Dj Airmax nickimi gören diyorduki yahu hakkaten Dj misin :ehe Dj yi sen beğenmedin Fairy yi Erol, Peri Kızınıda Enes beğenmiyor. Kaç kere nick değiştireceğim ben yahu. Ozan dövecek artık beni :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Fil hafızası maşallah ne diyeyim artık :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
e hayırlı olsun hadii... :D severim seni bilirsin...bilirsin di mi...bilirsin bilirsinn... :D

şaka maka 20 gün sonra da bnm 5. senemmiş sayende öğrenmiş oldum... :ehe

futbol123

futbol123

Üye
tebrik ederim ata abi iyiki varsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt