MaxiCep'te 2. Yılım Dolmuş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Perfect!

Üye
nice senelere :D

haltie

haltie

Üye
Tebrikler kardeşim biraz geç oldu kusura bakma.

Arkadaşlığın ,insanlığın ,yöneticiliğin tartışılmaz gerçekten iyiki varsın iyi ki tanıdık arkadaş olduk inşallah o 2 rakamının yanına bir 0 (sıfır) :ehe koyar onuda kutlarız.:)

Birde büyük konuşmayıp randevularda ekmezsen süper olucak :haha::op:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hey gidi günler... :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu ata denen arakds bu admınlıgı belesten aldı elımde msn kayıtları var hem sıtenın her zor gununde hep sıper arkasında comelıyodu oysa bır admının dımdık durması gerekırdı:D hocam hayırlı ugurlu olsun ıslatalımmı bu 2. yılı ha nedersın :D ıtfaıye hortumunu takayımmı vanaya:D:D
Hocam bu laflarla bir yere varamayacağını öğrenemedin mi sen daha çakma tekirdağ rakısı :d:

Eyvallah bu arada :) Islatalım tabii!.. Efe ile ama!.. 3 kere destile edilmiş olanla :d:
nice yıllara Ata , iyiki seni tanımşız ve iyiki adminsin.. :ehe:
Sağolasın mod.um. Sen de iyi ki aramızdasın :)
ata ve anıl sızı bulacam olum nıye msn nızı acmıonuz lan sız :D
Kırk yıldaaaaa biiiir :D
bende memnunum.gerçi modluk başvuruma cevap gelmedi hala ama neyse :ehe
bende doldurdum 2 yıl burada. nisanda dolmuştu benimki :)
Gelir elbet hep buradayız biz :D Teşekkürler :)
Senin de kutlu olsun o halde :)

Senin gibi sevdiğim insanlar burda olduğu sürece burdayım :op:
Evet hatırladım. Jöly nin benim için kullandığı simleydi. Dj Airmax nickimi gören diyorduki yahu hakkaten Dj misin :ehe Dj yi sen beğenmedin Fairy yi Erol, Peri Kızınıda Enes beğenmiyor. Kaç kere nick değiştireceğim ben yahu. Ozan dövecek artık beni :ehe Fil hafızası maşallah ne diyeyim artık :ehe
Sensin fil :D Sen hep burada ol, sevenin çok; bırakıp gitmek olmaz zaten burayı :)
e hayırlı olsun hadii... :D severim seni bilirsin...bilirsin di mi...bilirsin bilirsinn... :D şaka maka 20 gün sonra da bnm 5. senemmiş sayende öğrenmiş oldum... :ehe
Sen yaşlandık artık ya :D
Sana
herşey bunu,
hatır latı yoooor :d:

Bilmez miyim yasminozcuuum :D
Teşekkürler.
tebrik ederim ata abi iyiki varsın
Teşekkürler Berke'ciğim :sarıl:
Amin :D
Tebrikler kardeşim biraz geç oldu kusura bakma.
Arkadaşlığın ,insanlığın ,yöneticiliğin tartışılmaz gerçekten iyiki varsın iyi ki tanıdık arkadaş olduk inşallah o 2 rakamının yanına bir 0 (sıfır) :ehe koyar onuda kutlarız.:) Birde büyük konuşmayıp randevularda ekmezsen süper olucak :haha::op:
Geç olmadı yahu :D Güzel dileklerin için teşekkürler Halit'ciğim :D İnşallah bu ortamda hep beraber yıllar geçiririz :)
Bu arada görünmez kaza idi o, ben kimseyi ekmem :angry:
hey gidi günler... :D
Yaşlı kurt :d:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sensin kurt... :D :D biz adama iltifat edelim o bize hakaret..evet bi ayağım çukurda... :trip:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt