skyfireden 1 temmuz 2010 baglanti hatasi

Sponsorlu Bağlantılar

skyfire ile 1 temmuzdan itibaren baglanabiliyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    182
POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
skyfireden 1 temmuz 2010 baglanti hatasi
arkadaslar skyfire tekrar baglantida hata vermeye basladi 1 temmuzdan itibaren baglanti yapilamiyor

forumdaki cozumler artik ise yaramiyor skyfire 1.50 15733 son surum ile baglaniyordum ama 1 temmuzdan 2010 dan itibaren baglanti sona erdi

ilgili arkadaslar bu soruna yeni cozum bulurlarsa burada paylasirlarsa ayni sorunu olan arkadaslar bosa zaman harcamamis olurlar

acilmis ve sabitlenmis konularida guncellersek herkes dogru bilgiye ulasmis olur burdan ilgili arkadaslara ve forum yoneticilerine
duyrulur

ergunulusoy

Üye
ne yaptıysam baglanamadımm.. bana video izleye bileceğim başka bir tarayıcı önereblirmisiniz

Revengeful

Emekli Yönetici
Skyfire kendi açıklama yapmıştı zaten

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bende sorun yok , şuan youtube açık skyfire iLe

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende girmiyor ya :(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende de giriyorum bunlarıda şimdi çektim

Uploaded with

aryscat

aryscat

Üye

Uploaded with

Kardeş hattın , bağlantı noktası ayarların ve prefs dosyanı paylaşırmısın bizimle. Belki bi ipucu yakalarız oradan.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bendede sorun yok.

gockhanca

Üye
skyfireın sitesınde nokia baglantısını kaldırmıslar bende 5800 var skyfire yukluydu 1 temmuzdan ıtıbaren kullanılamıyor diyor. sadece androit telefonlar ve windows mobile tabanlı telefonlarda calısıyor..

pumperking

Üye
bende de çalışmıyor.siteden çekemiyorz nokia için.inş bu tarz bir program bulurlar :(

eerdogan85

eerdogan85

Üye

Uploaded with

evet arkadaşım lütfen tam olarak DNS ayarından tut bütün bağlantı ayar bilgilerini ve prefs dosyanı bizimle paylaşırsan belki bizde çözüme kavuşuruz.

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kurulu olanlar baglanabiliyor tabi telefonun ayarlarini degistirmez ve skyfireyi kaldirmazlar ise aksi olursa baglanilmiyor

bende skyfirenin alternatiflerini deniyordum nekadar web tarayici varsa deniyordum telefon kasinca format attim tekrar yukleme yaptim ki skyfire baglanti gitti

11x11 de managerlik oyunu oynayabildigim tek web programi bu simdi oynayamiyorum

onun icin acil lazim sorunu cozmem gerek

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
evet arkadaşım lütfen tam olarak DNS ayarından tut bütün bağlantı ayar bilgilerini ve prefs dosyanı bizimle paylaşırsan belki bizde çözüme kavuşuruz.
arkadaşım bağlantı turkcell internet dns ayarlarıyla hiç oynanmadı otamatik orjinal ayar pref dosyasını ilk sayfada paylaştım kullandığım sürümde bu http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-...re-1-5-v1-5-0-15495-symbian-s60v3-299069.html

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar kurulu olanlar baglanabiliyor tabi telefonun ayarlarini degistirmez ve skyfireyi kaldirmazlar ise aksi olursa baglanilmiyor
bende skyfirenin alternatiflerini deniyordum nekadar web tarayici varsa deniyordum telefon kasinca format attim tekrar yukleme yaptim ki skyfire baglanti gitti
11x11 de managerlik oyunu oynayabildigim tek web programi bu simdi oynayamiyorum
onun icin acil lazim sorunu cozmem gerek
arkadaşım şimdi kaldırdım kurdum tekrar çalıştı format attım kurdum yine çalıştı tel n95 :hmmm

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
tamam bir daha deneyecegim verdigin program ve prefs dosyasiyla beraber tekrardan format atip deniyecegim sonucu yazarim ilgin icin tesekkurler ayrica

malesef format attim verdigin programi kurdum prefs dosyasini degistirdimm ama gene olmadi wifi ile baglandim gene olmadi yani sorun devam ediyor

ankettede durum acik zaten arkadasla ya alternatifini bulup bu skyfireden kurtulacagiz
yada buna bir cozum uretecegiz 1 milyonluk uyemiz var elbet birimiz bir seyler buluruz

windows mobileye var neden acaba en yaygin olan symbian'a olmaz sasilacak bir konu

flash 10 destekli tarayici bulan arkadaslar olursa bilgilendirsin lutfen

eerdogan85

eerdogan85

Üye
windows mobileye var neden acaba en yaygin olan symbian'a olmaz sasilacak bir konu

windows mobile ve android os 2.2 de zaten flash 10 destegi mevcut olduğu için Skyfire için pekte sorun olmuyor. fakat skyfire symiban da flash 10 destekli videoları oynatması için kendi serverlarını kullanmak durumunda kalıyordu . belkide buda onlara baya bi maliyet getirdi. bu yüzden symbian desteklerini kaldırmış olabilirler. yani biz videoyu telefonumuzdan değilde skyfire clienti ni kullanarak skyfire ın serverlarından gösterilen görüntüleri izliyorduk.
(yukarıdaki tezim biraz araştırmadan sonra kısmen çürüdü ve alttaki tezim güçlendi. çünkü skyfire sadece bizim ülkemizde symbian desteğini kaldırmış)
Ve belkide ulaştırma bakanlığının parmağıda olabilir. çünkü bütün yasaklı sitelere girilebildiği için bakanlık skyfire yönetimine baskı yapmış onlarda ülkemizden desteklerini çekmişte olabilirler.(tamamen kendi görüşüm) :)

aryscat

aryscat

Üye
Ya aslında nokia ve adobe yi mail yağmuruna tutup s60v3 ve v5 için her telefona kurulabilen flash lite 4 istemek lazım...

Revengeful

Emekli Yönetici
kesinlikle

aryscat

aryscat

Üye
Nasıl yapacağız. Organize olmak lazım...

Revengeful

Emekli Yönetici
facebook ta grup açarız. Tüm arkadaş listemizi davet ederiz. onlarda kendi arkadaş listelerini.... Ciddi bir kitle olur.

Üst Alt