skyfireden 1 temmuz 2010 baglanti hatasi

Sponsorlu Bağlantılar

skyfire ile 1 temmuzdan itibaren baglanabiliyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    182
aryscat

aryscat

Üye
Facebook olur. Güzel fikir. Yapıyorum :)

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar birde bu prefs dosyasını c data skyfire içindekini silin bunu atın bende hiçbir sorun yok.

Ekli dosyalar

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Ben telefonumda şunu keşfettim . prefs dosyasını değiştirmeme rağmen skyfire ı açıp hatayı aldıktan sonra kapatıp tekrar prefs dosyasına baktığımda eski haline dönmüş oluyor.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Ben telefonumda şunu keşfettim . prefs dosyasını değiştirmeme rağmen skyfire ı açıp hatayı aldıktan sonra kapatıp tekrar prefs dosyasına baktığımda eski haline dönmüş oluyor.

Evet dönüyor ve 2.3 kere de siz atın oraya ve sabit kalacak.

Revengeful

Emekli Yönetici
prefs dosyasını eklediğimde sadece turkcell internetten bağlanabiliyor wifiden gene hata veriyor :(

pumperking

Üye
hocam saçma gelebilir ama bir fikir sadece
hedeflerden şu ingiltere usa gibi ülkerin proxisini girsek yiine bizim tr den girdiğimizi çakozlar mı program?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
düne kadar giriyordum WİFİ ÜZERİNDEN .. Şuan itibariyLe erişim yok maaLesef

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
prefs dosyasını eklediğimde sadece turkcell internetten bağlanabiliyor wifiden gene hata veriyor :(

bak bu dogru olabilir bir arkadasimizda sayfa 1de turkcel ile baglanabildigini yazmisti

ben vodafone ve wifiden denedim olmamisti bu demek oluyorki sadece turkcell ile baglanti yapilabiliyor
turkcel hatti olan arkadaslar bir denesin bende yok cunku sonucuda yazarlarsa sevinirim
bakalim sikinti vadafon kaynakli mi

eerdogan85

eerdogan85

Üye
bak bu dogru olabilir bir arkadasimizda sayfa 1de turkcel ile baglanabildigini yazmisti

ben vodafone ve wifiden denedim olmamisti bu demek oluyorki sadece turkcell ile baglanti yapilabiliyor
turkcel hatti olan arkadaslar bir denesin bende yok cunku sonucuda yazarlarsa sevinirim
bakalim sikinti vadafon kaynakli mi

Evet sanırım vodafone ile girmiyor . O kadar uğraştım giremedim.

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
turkcellede denemek lazim gercek o zaman belli olur bizde ona gore hareket ederiz.

vodafone de engelliyo olabilir mi ki madem 1 temmuzdan itibaren baglanti desteyi kalkti neden turkcell den girenler var buda ilginc
bence fatura vodafoneye agir gelmis olabilir de cunku internet paketi en uygun oolani vodafon

buda olabilir ama bize cozum gerek

--------------- Ekleme ---------------

hocam saçma gelebilir ama bir fikir sadece
hedeflerden şu ingiltere usa gibi ülkerin proxisini girsek yiine bizim tr den girdiğimizi çakozlar mı program?

evet cakozluyor cunku prefs dosyasini kendi tekrardan degistiriyor
istedigin prefs dosyasini yuklesende degistirsende program kendi bildigini yapiyor oda prefs dosyasini degistiriyor.

ad45

ad45

Üye
1 temmuz itibariyle ulkenize hizmet vermiyoruz.
mesaji geldi.

qwers147

Üye
nası çözülebilir ki???:vur

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
tam gaz arastiriyorum suan turkcelle oluyor galiba sanirim

wolffatih

Üye
sadece symbianda çalışmıyor demişsiniz ama benim wm 6.1de de çalışmıyor malesef
hat vodafone, prefs dosyasını defalarca yapıştırdım ama eski dosya geri geliyor onu engelleyemedim.

snadboy

Üye
Ne kadar çabuk parlayan bi milletiz ya arkadaşlar ben sitelerinde resmi açıklamalarını okudum. Bu olayda adamların bize kastı falan yok. Olay şu ki adamlar "biz artık skyfire'ın 2.0 sürümüne ve geliştirilmesine odaklanıyoruz. Sizin flashları görebilmenizi sağlayan proxylerimizi de yavaş yavaş v2ye alıyoruz. Bu yüzden 1.0 ve 1.5 (bizdeki sürüm) desteğini sadece abd içerisinde vereceğiz. 2.0 şu an için sadece iphone ve androidde var. Diğer işletim sistemleri için ise gelecek sene piyasaya sürmeyi düşünüyoruz." diyorlar. Yani sadece biz değil abd dışında tüm ülkelerde bir süre için (yaklaşık 1 sene) skyfire 1.x desteği yok. Hemen herşeyi üstümüze alınmaya gerek yok arkadaşlar yani. Buyrun isteyenlere adamların resmi açıklaması:
başka bir topic altında kendimden alıntıdır

ahmetdemircim

Üye
aynı yazıyı bende okudum. sadece amerikada değil kanada ve birçok avrupa ülkesinde skyfire 1 temmuzdan itibaren çalışmaya devam edecek diyor. tayvan bile dahil bir çok ülkede. sadece türkiyede çalıştırmıyorlar.

sanches146

Üye
arkadaşlar bu konuyla ilgili hiçbişey çıkmayınca bende fevkalade kıt bilgimle bişiler denemeye çalıştım sonunda işe yaradı :) çokta önemli bişey yapmadım. c: deki skyfire içindeki prefs dosyasını silip skyfire ı açtım ve sorunsuz çalıştı. öle ekstra prefs dosyası indiripte ordan c nin içine falan atmadım yani. tabi bunu her skyfire çalıştırmadan önce yapmak lazım. yoksa girmiyor yerine yeni prefs geldiği için. sadece girip yine prefsi silip açıcaksınız programı bukadar basit :) haydin kolay gele!

sevgili skyfire dün rahat rahat gezinmeme izin vermesine rağmen bu sabah kalktığımda yine aynı hatayı vermeye devam etti. yukarda yazdıklarım işe yaramadı anlamadım.. bi sistem açığına mı denk geldim ne olduysa dün pek bir sorunsuz çalıştı. şimdi yine çıkmaza girdim... dns vesaire deiştirip deniyorum. bir şey bulursam haber vericem...

dennis***

dennis***

Üye
ben bu skyfire ı yaaa bide sadece o var adam akıllı baska bişiler dha çıkarsalar buna muhtaç kaldık snir oluyorum!

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
symbian icin kendi icinde flash 10 destekleyen web browser yok onun icin bunun yerine skyfire gibi uzak sunucuya baglanan ve o sunucunun web browserini kullanan programlar gerek bize

windows isletimli mobil telefonlar icin var
androit isletimli telefonlar icin var

bu sistemlerin alternatifi bulunmakta bizimde kullanmamiz gerekir aslinda iste biz bu programlari symbian isletim sistemine gore uyarlayabilsek o zaman olur

mantiken oluyor aslinda sadece o programi sis haline getirebilmekte is
bunada yazilim bilgisi olan arkadaslar cozer ancak
cunku inceledim hicbirinin skyfireden bir farki yok ayni sistem programlarin kullanilisi dahi ayni

Uzard web tarayıcı skyfirenin alternatifi tıpkısı diyebiliriz tek fark bunun kendi media oynatıcısı var eksik olan yani ise sis olmaması işte sorun burada bunun sis olanını bulmamız gerekiyor arkadaşlar

yada buna benzer birşeyde olabilir

Uzard Tam Özellikli Tarayıcı Flash Destekli Omnia II için (WVGA)

burdan indir

burdan indir (option.dat) Program Files/uZardWebP dosyasının içine atıp 'evet' deyin.

Üst Alt