kızlar erkekleri neden sever...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hkn's

Üye
bayanlar acısından ıyı
erkekler acısından yanlıs :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kötü dıyosunuz ama erkeklerınde hosuna gıdıyor bu bir gercek neresı kötü

Perfect!

Üye
kötü demiyorum ki doğru

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
haklısın =)

kol@j

kol@j

Üye

21.Olmadık şeylere kıskanıp bizi kendilerine güldürürler.

25.Sadece yumuşak olmamız bile onlar için müthiştir.
26.Çocuk doğurma yeteneğine sahip olmamızı büyük bir hayret ve saygı ile karşılarlar. Onlar takdir edilmekten büyük zevk alan, güçlü görünüşlü küçük çoçuklardır. Yaptıklarını onaylıyor gibi görünüp istediğimizi yaptırır,sonra da acırız.Pek tatlı şeylerdir doğrusu.Bu güzellikleri hergün yaşamak yada bir daha asla yaşamamak için...

olmadık şeylere kıskanan kadınladır...

yumuşak olmanız tabiiki müthiş...zıt kutuplar birbirini müthiş çeker... size tatlı görünmemiz de bu sebepledir... aynı kutubun birbirini çekmesi hiç estetik ve uyumlu değildir... doğal kanunlar...

çocuk doğurmak elbetteki saygı duyulacak birşeydir... sebebi: arife tarif gerekmez... 26 daki diğer şeylerse kadınlarda daha yoğundur...şekli biraz değişik olsa da...

bu cevabımda belirttiğim hususlar da şahsi değilim erkekler adına konuşuyorum...

themardinli

themardinli

Üye
Ya varya erkeklerin canını çıkarırsınız sabah akşam çene şikayet ede ede sonra da böyLe melek gosterirsiniz ben bi kjadın olsam kocam ban tahammül etse bende iyi gösterirdim vallahi ama bunların hic biri uymuyor bana ben maçoyum uleyyynnn :D:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...