Erkekler en çok neye dikkat ediyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Erkekler en çok neye dikkat ediyor?

onların dikkatsiz olduğunu sanıyorsunuz ama söz konusu kadınlar olunca iş değişiyor.

Erkeklerin hep çok dikkatsiz olduğundan yakınılır. Ama ilk izlenim herkes için çok önemlidir. Bu dikkatsiz sanılan erkekler için bile geçerli. Bir erkek bir kadını gördüğü anda altı saniye içinde altı şey dikkatini çeker.

Bunların ilki gülümsemenizdir. İçten mi yoksa zorla mı gülümsüyorsunuz? Ya da gülümsemeniz öğle yemeğinde ne yediğinizi ele mi veriyor?
İkincisi saçınız. Kadınların yegane aksesuarlarından biri olan saçlarının kesimi, tarzı ya da boya tonu erkekleri ilgilendirmez. Onlar sadece saçınızın yumuşak ve güzel kokması ile ilgilenir.
Üçüncüsü ise dekolteniz. Erkekler dekolteye bakar. Erkekler her durumda ne kadar "göstermek" istediğinizi farkedecektir.
Dördüncüsü makyajınız. Eğer çok fazla makyaj yaparsanız, erkekler sizin yüzünüzde bir sorun olduğunu ve bunu saklamaya çalıştığınızı düşünebilir.
Erkeklerin dikkatini çeken beşinci şey ise cildinizdir. Siz cildinizdeki küçük bir sivilceyi dünyanın en büyük sorunu gibi dert edebilirsiniz. Erkekler bunu farketmeyecektir. Ama eğer çok fazla solaryuma girerseniz, bu onu rahatsız edecektir.
Son olarak bir erkek ilk altı saniyede sizin çantanıza bakar. Çok büyük bir çanta taşıyor olmanız erkeklerin sizin bakımınıza çok düşkün ve bütün bakım malzemelerinizi çantanızda taşıdığınızı düşünmenize yol açabilir

benımde cantam kocaman:hmmm

• Beğen
Tepkiler: sevimrecep, mcnpl4 ve kol@j

kol@j

kol@j

Üye
kocaman çanta son yılların modası... bu bir döngüdür... yakında küçülecekler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hiç alakası yok.ben bakmam böyle şeylere

kol@j

kol@j

Üye
hiç alakası yok.ben bakmam böyle şeylere
bunu ben de söyleyecektim... karşı çıkılacağım diye çekindim... bunlar avrupai araştırmalar
... ya da kötü niyetli dayatmalardır... erkekler böyle olsun diye alttan alttan veriştirmelerdir...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
kocaman çanta son yılların modası... bu bir döngüdür... yakında küçülecekler...
yok be abi modadan cok okadar sey dolduruyorumkı ıcıne küçük tasıyamıyorum..klasıkte takamıyorum kocaman spor bı canta olsunda ne olursa olsun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kol@j

kol@j

Üye
yok be abi modadan cok okadar sey dolduruyorumkı ıcıne küçük tasıyamıyorum..klasıkte takamıyorum kocaman spor bı canta olsunda ne olursa olsun

on sene önce bizim hanım çanta beğenmeyip küçük çanta alıyordu şimdi büyüğünü kullanıyor...
gerçi çoluk çocuğa karışınca aldı... lazım oluyor... hem kendi malzemelerini hem çocukların malzemelerini koyuyor...

sen bu durumda çoluk çocuğa karışınca ne yapacağını bilemiyorum...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
on sene önce bizim hanım çanta beğenmeyip küçük çanta alıyordu şimdi büyüğünü kullanıyor...
gerçi çoluk çocuğa karışınca aldı... lazım oluyor... hem kendi malzemelerini hem çocukların malzemelerini koyuyor...

sen bu durumda çoluk çocuğa karışınca ne yapacağını bilemiyorum...
bavulla gezcem:ehe

qirL1903

qirL1903

Üye
Ya bi erkek kızı begendikden sonra cantasına mı dikkat edicek =)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
tuba evi mi yüklüyon?:ehe
yoo:ehe cok bısey yok kıtaplarım testlerım,kozmetık cantam,çakım,parfüm,toka,diş fırcası macunu,cüzdan,gözlüğüm,anahtarlık,yüz yıkama jeli,saatim,flaş bellekler,,el kremi,makbuzlarım, vs vs dıye gıdıyor bunlar birkacı:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
tabii dikkat edecek... vaz geçme sebebi olarak değil "bu çanta daha kolay nasıl taşınır." diye değerlendirecek...

sevdikten sonra....
bide o var dımı erkeklıge ters ben canta tasımam dıyen erkekler var ya ..ben tasıtırım ınadına..ama denerım alcakmı tasıycakmı dıye tasırım derse alırım ver ver kıyamam..yok derse sorun cıkarırım:allalla:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nefret ederim çanta taşımaktan.

Hkn's

Üye
bide o var dımı erkeklıge ters ben canta tasımam dıyen erkekler var ya ..ben tasıtırım ınadına..ama denerım alcakmı tasıycakmı dıye tasırım derse alırım ver ver kıyamam..yok derse sorun cıkarırım:allalla:
1 2 defa bu olay basıma geldi :) tasımam ben

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hadi hadi yüklersin garibana.

kol@j

kol@j

Üye

merak etme erkekler o ahkamları bekarken keserler ondan sonra durulur...
ölçü kaçmasın yeter...
nasıl olsa o taşıyo diye çantayı yükleme...
çantayı almazsa çocuğu alır...babası değil mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
niye sevmezsınız ki tamam gıcıklıgına tasınırsa tamamda ben sırf merak ederım tasıycakmı dıye tasırsa zaten bırakmam ona alırım:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

ins..kocaman pembe spor bı canta tasımak nasip olur sana:ehe
yok daha olmadı.hem eşimin öyle çantası yok.:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
merak etme erkekler o ahkamları bekarken keserler ondan sonra durulur...
ölçü kaçmasın yeter...
nasıl olsa o taşıyo diye çantayı yükleme...
çantayı almazsa çocuğu alır...babası değil mi?
yani işte olay bu..zaten ölçü kacmasın dedın ya abi onu yapıyorsa yanı her dısarı cıktıgında cantayı tasıtıyosa kullanıyo senı baska bırsey degıl..ama kimse içinden geldıgı zaman sevdiğinin cantasını tasımam demem heralde..gercı sımdı burda böyle konusuyosunuz eminim ki o an karsınızdakı bayan zeki ise ve cok sevıyosanız o söylemeden bıle sız kıyamazsınız
hayatım ver ben tasıyayım cantanı ıstersen dersınız:ehe