Bu aralar sık karşılaştığım bir sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Bu aralar sık karşılaştığım bir sorun

ARkadaşlar sorunun benim internetimin yavaşlığından mı siteden mi kaynaklandığını anlayamadım aynı sorun sizde de yaşanıyor mu merak ettim ??:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Semihçiğim arasıra bende de oluyor.hatta biraz önce oldu ama çok sık değil.siteden kaynaklı.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mobilde de aynı pencere çıkıyor ve ara sıra yarım açılmalar oluyor ama günde bir veya iki kez en fazla :)

destroy116

destroy116

Üye
sorun olacağını zannetmem:hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ne biçim forum yapıyorsunuz be kardeşim giremiyoruz :ehe :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende herşey iyide arada konu cevaplama paneli çıkmıyor ama çok nadiren:D

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bende bu değilde 20dk de bir bir sayfaya girmeye çalıştığımda sayfa görüntülenemyior diyo

Samsun55''

Samsun55''

Üye
bende hiç bişi olmuyo:biggrin:

Neverex

Üye
Bende de var bu sorun ama arasıra oluyor.Adminler ilgilenirse iyi olur.

Revengeful

Emekli Yönetici
nadiren bendede oluyor sayfayı yenile açılıyor

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
bu sorun oluştuğunda 5-6 kez yenileyince anca geliyor

punqermojo

Üye

ARkadaşlar sorunun benim internetimin yavaşlığından mı siteden mi kaynaklandığını anlayamadım aynı sorun sizde de yaşanıyor mu merak ettim ??:hmmm
Bendede oluyodı ama sık degil ben internet kafeden girdigim zaman Bende o yazı bile çıkmıyor :ehe:ehesayfa gelio hemen gidio bem beyaz :) kalıo :)

jeki01

jeki01

Üye
internetten dolayı bazen oluyordu.
Maxicep harika bir site.
emeklerinize sağlık arkadaşlar.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
konunun başlığına veya içeriğe bakarsak maxicep'in ne kadar iyi veya ne kadar kötü olduğunu tartışmıyoruz arkadaşlar :) bu sorun sizde de oluyor mu ?diye sormuştum

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bende de oluyor ama dediğin kadar sık sık değil... Büyük ihtimal ile yoğunluktan kaynaklanıyor...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet, yoğunluk yüzünden ara sıra yaşanan bir durum. Sürekli olmasının nedeni ise bağlantınızın yavaş olması. Sorunun kaynağını biliyoruz, ancak çözmesi hiç kolay değil.

Negative adminimiz gerekli görürse ek açıklama yapacaktır.

Ozan

Ozan

Admin
Websitemizin sunucularının baglı bulundugu datacenter in hatlarından kaynaklı bir problem var bu aralar. Maxicep oldukça yogunlugu kaldırabilecek bir altyapıda hizmet vermektedir ancak hizmet aldıgımız yerdeki hatlardaki baglantı sorunlarından dolayı sunucu cevapları geç vermeye baslıyor ve bu ekranı görüyorsunuz ancak rahatsızlıgımızı uzun zaman önce belirttikve bu hafta sonuna kadar muhtemelen Hat açısından olan sıkıntımız çözülmüs olacak. Hiç ama hiç görmeyeceksiniz diyemem ancak bu ekranı sunucu optimizasyon, bakım, yedek ve toplu cron vb. rutin işlemlerin gerçeklestirildigi aralarda görmeniz tabi mümkün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt