yok yani inadına mı yapıyorlarAçılır az daha bekle umarım pazartesiye kalmazarada da teli aç kapat öyle bak
cocuga dedım bak hep aynı dıyosunuz 1 saatte sabahı buluyor..yok acılcak bı saatte dıyo..

sen kac saat beklemıstın ona göre alıstıraym kendımı yanibendede olmuştu biraz sabret![]()
ben 12 de aldım hattı 6 saat olmus ya
konumdan faydalanp işi ticarete dökmek haUcuz kontör var sudan ucuz gel vatandaş gel:megafom:![]()

öyle sey mı olur yaTatil olduğu için belki gecikme olabilir.

anlastık ozamanYüzde ellisi seni çaktırma![]()

bir gün mü ay kımseye mesaj atamıyorum sinir oldum zaten 1 gün daha bekleyememHatırlamıyorum ama sanırım 1 gün![]()

yarına kadar kesin acılır da dua edelim yarından önce acılsın..cunku yarın dersaneye sabah gıtmeden bayiyi bascamyarına kadar açılır merak etme![]()

tesekkürlerhayırlısı olsun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan hattınla her şeyi yapabilirsin ama önce
WebŞifreni bilmiyorsan "sifre" yazıp 2222'ye kısa mesaj göndererek ücretsiz alabilirsin.

yok hemen acılırdı da turkcel gerı cevırmıs..kımlıgıme fotokobı cektırırken sıgorta sıcıl numaram ustunde kalms kabul etmemıs cıkardım öyle verdım..bide 18 yasını cekmıssın dımı dıyıp duruyorlar sinir oldumm ..sonunda 21 yasındayım ya sormayın dakıka bası dedım1 gün demiştim![]()

tesekkürler
ücretsız dımı bak![]()