benim bildiğim başka bir marka wentto f003bende telefonu almayı planlıyordum ne yapacağına kararsız kaldım sizce w t3 almazsan önerebileceğiniz aynı özellikte bir telefon var mı ? cevap bekliyorum
benceBende 2 gün önce aldım burda ve dığer yerlerde okuduğum sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım ben gayet iyi AMA ..
Dosyalar bolumunde telefon - Images tıkladığım zaman telefon kendi kendine kapanıp açılıyor 2 sn.ye ..
1 hafta dolmadan götürürsem değişim yapabiliyorlarmış ama böyle bi sorun da değişiklik yaparlarmı sizce ?
Götüreyim mi geri telefonu yoksa göz ardı edilcek birşey mi bu ? acıll olarak lutfen cvp verın son 3 gunum kaldı
EVET ARKADAŞLAR BELKI HİÇ ŞAŞIRMIYCAGINIZ BIR MJ YAZIYORUM ..
1 hafta once almış olduğum trident wt3 bozuldu !...
bugun gittim aldığım yere iade ettim .. ustune bır mktar ekleyıp samsung wifi aldım !..
şimdi memnunmuyum wifi den değilim .. goruntu + ses + menuler + içerik .. hersey de tırdent wt3 daha ustun dü
birşey hariç KALİTE .. sağlamlık ..
sonuç olarak bu nette ; trıdent aldım cok ıyı cıktı kullanıyorum vs .. dıyenlere kesınlıkle ama kesınlkle ınanmayın..
Allah kahretsın ben ınandım boyle bısey oldu hıc yoktan samsung almak zorunda kaldım ..
arkadaşım bu söylediklerin doğru mu wifi kötü görüntü ses vs. kötü ? ben bu telefondan şikayetçi olan ilk seni görüyorum.. güvenilir bi telefonculan mı aldın bu telefonu veya 2. elmiydi?EVET ARKADAŞLAR BELKI HİÇ ŞAŞIRMIYCAGINIZ BIR MJ YAZIYORUM ..
1 hafta once almış olduğum trident wt3 bozuldu !...
bugun gittim aldığım yere iade ettim .. ustune bır mktar ekleyıp samsung wifi aldım !..
şimdi memnunmuyum wifi den değilim .. goruntu + ses + menuler + içerik .. hersey de tırdent wt3 daha ustun dü
birşey hariç KALİTE .. sağlamlık ..
sonuç olarak bu nette ; trıdent aldım cok ıyı cıktı kullanıyorum vs .. dıyenlere kesınlıkle ama kesınlkle ınanmayın..
Allah kahretsın ben ınandım boyle bısey oldu hıc yoktan samsung almak zorunda kaldım ..

kımseyle bırebır tartışmaya gırmıycem .. tartısmaya gırılcek değerde bır telefonda konuda yok cunku ..
Bir ağızdan uc bes insan aynı şeyi yazıp duruyor buralara .. kaba saba kullanmışsınızdır, duzgun kullanmamıssınızdır .. hadı ya ? .. 4 gun ya 4 gun .. dort gunde bır ınsan telefonu nasıl kaba kullanır ? hıc elımıze almıycakmıyız konusmak yada mj yazmak ıcın bız telefonu sus dıe vıtrınlık almadık deılmı ..
onu bunu bılmem ben .. aldım mı telefonu aldım boyumun olcusunude aldım ama o yuzden burda ınsanlar yanılmasın dıye acık acık yazıyorum .. bazılarının işine gelmesede yazıyorum ..
trident alınmaz .. en azından wt3 modelı alınmaz .. aldık , 4.gununde daha telefonun ozellıklerını kullanamadan bozuldu şimdi yatıyor evkurda ..
arkadaşım bu söylediklerin doğru mu wifi kötü görüntü ses vs. kötü ? ben bu telefondan şikayetçi olan ilk seni görüyorum.. güvenilir bi telefonculan mı aldın bu telefonu veya 2. elmiydi?![]()
) ama ne hıkmetse ıkı detırtmeden aldılar .. cunku 4 gunde dokunmatıgı bozuluyorsa bır telefonun o telefon kotudur .. sız ıstedıgınız kadar savuna durun
)ben ses kotu wifi kotu demedım kesınlıkle .. hatta aldıgım samsung wifi ıle kıyasladıgımda ozellıklerı daha ıyıydi dedim bişey hariç dedim Kalite !..
evet kalıtesız bır telefon .. neden ısrarla aksını savunuyorsunuz gorunen koy kılavuz ıstemıyor işte ..
ben evkurdan aldım .. orjınal pakaetını bız actık urun kontrol edıldı bısey yoktu ..
genel olarakta bıseyı yoktu ben ne dusurdum nede baska bısey yaptım .
4,gün alarm kurmak ıstedım dokunmatık tuslarda sayılar ve ok tusu calısmadı daha sonra kılıt açma tusuda calısmamaya baslayınca hemen evkura gerı goturdum duzeltılcek bısey olmadıgını iade edebılcegımı soyleyıp gerı aldılar .. urun sorunlu olmasa asla gerı alım yapmaz orası) ama ne hıkmetse ıkı detırtmeden aldılar .. cunku 4 gunde dokunmatıgı bozuluyorsa bır telefonun o telefon kotudur .. sız ıstedıgınız kadar savuna durun
![]()
kullananlara da ıyı kulllanmalar ..
--------------- Ekleme ---------------
Birde trident wt3 deki zil seslerinde ilk çıkan muzıgı ve o muzıgın degısık versıyonu olan ısmı kl.. dıe baslıo onu paylasırmısınız burda ?
telefonsuz kaldım bari muzıklerını alayım)
arkadaslar selamlar.. vt3 aldım henüz yeni. fotoğraf kamerasını açınca tam değil de yarım ekran gösteriyor.video da o şekil bunun ayarı var mı? tesekkurler