Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iphone'a film indirmek
Sponsorlu Bağlantılar
lost_des
Üye
Konu Sahibi
Iphone'a film indirmek
Telefona nasıl film indirebiliriz? bir site var mı acaba? nette bakındım ama göremedim. sorunsuz bi şekilde film indirip izleyebileceğimiz bi adres varsa lütfen yazın
elizkundura
Üye
valla film indiren siteler var cok ugraştıcı araitır indirdin filmleri abc 3 gp diye bi pro var ordan dönştür izle yaptım oluyor kolay yani
lost_des
Üye
Konu Sahibi
yani normal bi şekilde bilgisayara indirdiğimiz filmleri dönüştürüp iphone'a mı atıcaz sadece? ben iphone'a özel filmler vardır diye düşünmüştüm.
var ama oradan izleyeceğin filmleri satın alıyosun önce. digitürkte paralı kanallar gibi yani. conventer en temizi. zaten 3gp uzantılı indirirsen boyutuda küçük olacaktır. dönüştürüp atarsın cihaza.
acantus
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
diye bir site vat divix kalitesinde hd mp4 formatinda istediginiz filmi once bilgisayariniza indirip sonra telefona atabilirsiniz hem kolay hem cok hizli kolay gelsin
Black_Paw
Üye
oplayer lite indir app store dan istediğin formattaki filmleri at izleniyor ama film izlerken hücresel veriyi we wifi yi kapat yani internete bağlanma yoksa reklam cıkıyor
Ö_M_E_R
Üye
Bendende bı tavsiye app Store da av Player diye bı uygulama var 2.99$ ben kullanıyorum oynatamadigi bı format yok alt yazı destegide süper istediğin filmi convert etmeden telefona atıp izlersin bence bı dene.