MFU
Üye
Almanya'dan iPhone 4
Merhaba,
Biliyorum böyle konular fazla olabilir. Malum Türkiye'de satışınıçok daha sonra görebileceğimiz için.
Fakat benim sorum birazcık farklı;
Ben başta Amerika'dan almayı düşünüyordum (Kuzenim yoluyla). Fakat sonra at&t tarafından Sim Lock olduğunu öğrendim. Bunu araştırınca da pek hoşuma gitmedi. Unlock yaparsın sorun çıkar falan :/. Herneyse ben de bu yaz Almanya'ya gidiyorum. Almanya'da isteğe göre Sim Lock'u kaldırdıklarını duydum. Sorum da bu, önceden alan varsa beni bu konuda bilgilendirebilir mi? Doğru mu, değil mi?
Ayrıca Amerika'da iPhone 4 fiyatı (kontratsız) 599$ (16 GB). Almanya'da daha pahalı olduğunu biliyorum. Tam olarak ne kadar olduğunu bilen var mı?
Biliyorum böyle konular fazla olabilir. Malum Türkiye'de satışınıçok daha sonra görebileceğimiz için.
Fakat benim sorum birazcık farklı;Ben başta Amerika'dan almayı düşünüyordum (Kuzenim yoluyla). Fakat sonra at&t tarafından Sim Lock olduğunu öğrendim. Bunu araştırınca da pek hoşuma gitmedi. Unlock yaparsın sorun çıkar falan :/. Herneyse ben de bu yaz Almanya'ya gidiyorum. Almanya'da isteğe göre Sim Lock'u kaldırdıklarını duydum. Sorum da bu, önceden alan varsa beni bu konuda bilgilendirebilir mi? Doğru mu, değil mi?
Ayrıca Amerika'da iPhone 4 fiyatı (kontratsız) 599$ (16 GB). Almanya'da daha pahalı olduğunu biliyorum. Tam olarak ne kadar olduğunu bilen var mı?