Almanya'dan iPhone 4

Sponsorlu Bağlantılar

MFU

Üye
    Konu Sahibi
Almanya'dan iPhone 4
Merhaba,

Biliyorum böyle konular fazla olabilir. Malum Türkiye'de satışınıçok daha sonra görebileceğimiz için. :) Fakat benim sorum birazcık farklı;

Ben başta Amerika'dan almayı düşünüyordum (Kuzenim yoluyla). Fakat sonra at&t tarafından Sim Lock olduğunu öğrendim. Bunu araştırınca da pek hoşuma gitmedi. Unlock yaparsın sorun çıkar falan :/. Herneyse ben de bu yaz Almanya'ya gidiyorum. Almanya'da isteğe göre Sim Lock'u kaldırdıklarını duydum. Sorum da bu, önceden alan varsa beni bu konuda bilgilendirebilir mi? Doğru mu, değil mi?

Ayrıca Amerika'da iPhone 4 fiyatı (kontratsız) 599$ (16 GB). Almanya'da daha pahalı olduğunu biliyorum. Tam olarak ne kadar olduğunu bilen var mı?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
almanyadan getiriyorsan simlock suz getirmen lazım tüm hatlara acık olan cihaz su anda 4 u unlock işlemi yok
avrupa fiyatları bunlar
Iphone 4 16 Gb : 629€
Iphone 4 32 Gb : 739€

MFU

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatlar fena değil.

Fakat benim demek istediğim oradayken "Ben iPhone'umu Türkiye'de kullanıcam" dersem, simlock'u kaldırıyorlar diye biliyorum. Doğru mu?

--------------- Ekleme ---------------

Hiç mi Almanya'dan iPhone alan yok şuana kadar?

bjkboy2009

bjkboy2009

Üye
Evet doğru ama en az 120€ ödemen lazım simlock için ozaman şirketin kendi acıyor

gencdost1982

Üye
amerika da fiyati 1100 dolar konratsiz fiyati almanyada ise 900 euro cevrendeki insalara dogru bilgi verelim ben almanyada yasiyorum amerikayada gittim oradada sordum hadi kardes tr olacak fiyatida 1999 olacak simdilik

rota35

Üye
fiyatlar 850-1100 € arasi degisiyor ben ebay'dan geizhals'den baktim bunlar simlok kaldirilmis fiyatlar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar ülkemize gelmiş adamlar fiyatına 2000 tl çekiyorlar..

myhopes

Üye
Almanyada taksitli seçenekler varmış hat alıyosun iphone bedavaya geliyor bu işlem nekadar doğru nekadar karlı taksitli imkanlar nasıl oluyor ...Arkadaşım almanyaya gidicek en az 1 sene orda kalıcak aralıkta tatile geldiği zaman yanında getiticek böyle bi imkan varmı acaba..

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
yuhhh beee 600 euroya satılan mal ne çabuk 700 küsür euro oldu ya bunun resmi satış fiyatları belliydi

ne oldu karaborsa fiyatımı bu avruğa fiyatları ulan millet piyasayı yükseltmek için elinde geleni yapıyor bakın göreceksiniz Turkcell ve telsimde gelsin bunla şerefsizim internet kampanyalı garantili fatural sim kilitsiz şu an satılan fiyattan baya baya bir UCUZ OLACAK!!

bu kadar insafsız olmayın beee

Üstelik Turkcellden falan daha o kadar da kazık yemenize rağmen yinede ucuz olacak bence kim se şimdi almasın

Bu kadar fahiş fiyat olmazki

600 dolara satılıyor

veya euro ingilterede kur farkından biraz daha pahalı

amaerikan malları 900 lira tl karşılığı adam kayırsız simlocksuz 2200 lira istiyor sahibinden com da

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... dedim yaaa elindeymişte yok jeletini açılmamışta konuşuyor birdeee

uçağa atlayıp gidip alsam gelsem şerefsizim en az daha cebimde 250- 300 lira kalır beeee

bahadir613

bahadir613

Üye
yuhhh beee 600 euroya satılan mal ne çabuk 700 küsür euro oldu ya bunun resmi satış fiyatları belliydi

ne oldu karaborsa fiyatımı bu avruğa fiyatları ulan millet piyasayı yükseltmek için elinde geleni yapıyor bakın göreceksiniz Turkcell ve telsimde gelsin bunla şer*****im internet kampanyalı garantili fatural sim kilitsiz şu an satılan fiyattan baya baya bir UCUZ OLACAK!!

bu kadar insafsız olmayın beee

Üstelik Turkcellden falan daha o kadar da kazık yemenize rağmen yinede ucuz olacak bence kim se şimdi almasın

Bu kadar fahiş fiyat olmazki

600 dolara satılıyor

veya euro ingilterede kur farkından biraz daha pahalı

amaerikan malları 900 lira tl karşılığı adam kayırsız simlocksuz 2200 lira istiyor sahibinden com da

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... dedim yaaa elindeymişte yok jeletini açılmamışta konuşuyor birdeee

uçağa atlayıp gidip alsam gelsem şer*****im en az daha cebimde 250- 300 lira kalır beeee
Kesinlikle Katılıyorum Şimdi Almak Pek Akıllıca Değil...

Lacrymosa

Üye
Arkadaşlar siz ne diyorsunuz ya.

Turkcell, iPhone 3G 8GB'ı (3GS değil) 18 ay taksitle aylık 229 TL'ye veriyor. Yani telefon 4.122 TL'ye geliyor. Bu DOLANDIRICILIKTIR ve yazınca banlanacağım bir sürü erotik içerikli küfürdür.

Takipçi Satın Al

Üst Alt