Selamlar dükkan açılmış:D
Tuba.Erva Üye sahra25' Alıntı: mrb Tuba sende h.geldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk canım nasılsın
huri$ Üye bende burdayim domatesleri capaladim ilac verdim yabanci otlari temizledim birde suladim geldim ve haala guzelligim usutumde
bende burdayim domatesleri capaladim ilac verdim yabanci otlari temizledim birde suladim geldim ve haala guzelligim usutumde
s@hr@ Üye Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk canım nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah'a çok şükür iyiyim --------------- Ekleme --------------- huri$' Alıntı: bende burdayim domatesleri capaladim ilac verdim yabanci otlari temizledim birde suladim geldim ve haala guzelligim usutumde Genişletmek için tıkla ... ooooo Hurişim nassın offff be yorulmuşundur gülüm.... --------------- Ekleme --------------- Hurişim şunu iç kendine gel datluuuummmm
Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk canım nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah'a çok şükür iyiyim --------------- Ekleme --------------- huri$' Alıntı: bende burdayim domatesleri capaladim ilac verdim yabanci otlari temizledim birde suladim geldim ve haala guzelligim usutumde Genişletmek için tıkla ... ooooo Hurişim nassın offff be yorulmuşundur gülüm.... --------------- Ekleme --------------- Hurişim şunu iç kendine gel datluuuummmm
Hkn's Üye Mehmet' Alıntı: Selamlar dükkan açılmış Genişletmek için tıkla ... hoşgeldn abi --------------- Ekleme --------------- huri$' Alıntı: bende burdayim domatesleri capaladim ilac verdim yabanci otlari temizledim birde suladim geldim ve haala guzelligim usutumde Genişletmek için tıkla ... oh oh
Mehmet' Alıntı: Selamlar dükkan açılmış Genişletmek için tıkla ... hoşgeldn abi --------------- Ekleme --------------- huri$' Alıntı: bende burdayim domatesleri capaladim ilac verdim yabanci otlari temizledim birde suladim geldim ve haala guzelligim usutumde Genişletmek için tıkla ... oh oh
Perfect! Üye huri$' Alıntı: bende burdayim domatesleri capaladim ilac verdim yabanci otlari temizledim birde suladim geldim ve haala guzelligim usutumde Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Hoşbulduk cümleten iyisiniz İnşallah Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim sen nasılsın abi
huri$' Alıntı: bende burdayim domatesleri capaladim ilac verdim yabanci otlari temizledim birde suladim geldim ve haala guzelligim usutumde Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Hoşbulduk cümleten iyisiniz İnşallah Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim sen nasılsın abi
Perfect! Üye Tuba_erva' Alıntı: aynen ondan ondan Genişletmek için tıkla ... hoş geldin demiştim ama --------------- Ekleme --------------- Tuba_erva' Alıntı: iyi geceler yeni gelenlere Genişletmek için tıkla ... Oyasumi nasai!
Tuba_erva' Alıntı: aynen ondan ondan Genişletmek için tıkla ... hoş geldin demiştim ama --------------- Ekleme --------------- Tuba_erva' Alıntı: iyi geceler yeni gelenlere Genişletmek için tıkla ... Oyasumi nasai!
haltie Üye sağolun beyler sağolasın hakancın hoşbulduk hoşbulduk halil,hoşbulduk sahra hanım nasılısınız havalar ısındı artık oralar nasıl
sağolun beyler sağolasın hakancın hoşbulduk hoşbulduk halil,hoşbulduk sahra hanım nasılısınız havalar ısındı artık oralar nasıl