Avea Kazık-Gelen Faturaya Bak!

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Avea Kazık-Gelen Faturaya Bak!
Arkadaşlar size avea şirketinin shtekar olduğunu belirtmek için açtım bu konuyu,
Konu şu arkadaşın tavsiyesi üzerine 19Tl e 150dk her yöne faturalı hattı aldık, Bu hattı kullandım 15 gün içinde 8.51Tl lik bir borç geldi. neyse ödedim herkese geliyormuş dediler die.150dk sınırını geçtiğimi biliyordum yaklaşık 4saat falan,aradan bir gün geçti baktım hat aramalara kapanmış hattı aldığım yere gittim sordum limiti aşmışsın dediler sana yeni bir hat verelim dediler ben almak istemedim ısrar edince aldım bunu da 29tl e 300dk Her yöne.Kullandım 4-5 gün bunda da yaklaşık 4-5saat sınırı aştım bi baktım bu hatta aramalara kapanmış bu sefer sormaya gitmedim. Aradan 20 gün geçti ilk önceki faturalı hattının faturası da çıkmamış bununku da şaşırdım aradan 3 gün geçti Avea hatlarımın ikisini de iptal etmiş Bankamatik üzerinden faturaları sorguladım bi baktım gözlerime inanamadım ilk faturalı hatta 103.30tl, ikinci faturalı hatta ise 153.70tl borç gelmiş hesapladım ilk hatla 4saat aşmışım 60X4=240dk 240X29kr=69.90tl 19tl de paket ücreti olsun 79tl bu 103tl borç nerden geldi. ikinci hat için ise 60X5=300dk 300X29=87.00tl 29tl de 116tl olsun ama 153tl nerden çıkıyor. size sormak istedim birazdan müsteri hizmetlerini arayacağım bu kadar sahtekarlk olamaz ve hattımı nasıl kapatıyorlar,Tüketici haklarına kadar yolu var. Siz siz olun avea ve faturalı hattan uzak olun!

• Beğen
Tepkiler: KaranlıƘ Ƈoƈuq, kanka_007 ve Tuba.Erva

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
avea bu kazıklamaktan baska bır işi yok..bende avea kullanıyorum saglıkcı oldugum halde faturalı saglık hattı almaya cesaret edemedım..tüm faturalı hatlardan uzak duruyorum..knt hesabı yani sımdıkı deyımıyle tl kullanıyorum ..hıcdeılse yuklemeyınce duruyor yukleynce nekadar konustugunu bılıyosun..nekadar tl fıyatlarından koysada sana..gecmıs olsun kardes ödemekten baska caren yok gbı arkadasada yuklu bı mıktar gelmıstı ınat yapmıstı ödemycm dıye mecburı ödedı yoksa katlanıyodu..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
hakkımı aramak için uğraşacağım nedir bu ya konuşmadığım fatura da ne oluyor ayrıntılı fatura talep edeceğim konuştuysam öderim , bir diğer sorun da benim talebim olmadan hattımı ne die kapatıorsunuz, şikayet edeceğim başka çaresi yok..

kanka_007

Üye
Bilgilendirmen içn tsklr.Avea mağduru olarak bende bulunuyorum kurtulmak lazım şu aveadan

brkfrkn_3594

Üye
Kesinlikle hakkını ara arkadaşım. Sonucu yazarsan iyi olur.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benimde 10 günlük fatura 7.5 tl geldi..normalde 15 tl 150 dakkalık nasıl 10 güne yarı yarıya geldi anlamadım..

mrtlkr

Üye
TURKCELL başkaaaaaa...

solgun50

solgun50

Üye
yaa iyide sınır aşımında bi kere hat aramalara kapatılmaz işde bir terslik var hem gelen faturalara yeni tesis vergileride eklenmiş yani burada sorun aveadan ziyade her seferinde yeni bir hat satmaya çalışan bayide gibi duryor...

Avea*

Avea*

Üye
Kusura bakmayın ama bu bayinizin ve sizin sorumsuzluğunuz. Hattı kapatanın vardır elbette bir nedeni. Bayinin size yeni bir hat verelim demesi çok amatörce olmuş bir kere. Hattınız kapandığı zaman müşteri hizmetlerini arasaydınız sizden dakika sınırını aştığınız için ara ödeme isterlerdi.

Direk yeni bir hat alıp onda da dakika sınırını geçince hatlarınız tamamen iptal edilip 44,04 TL'lik vergi ve süre aşımları tek fatura olarak gelmiştir.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
turkcelle baglan hayata:ehe ben bugun aldım aveaya artık kapanmasın dıye 6 ayda bır knt yuklerım..sms yapcam 2 ay oldu hala dolmadı dıyo aktıf sms suresının btmesı gerek dıyo..iyice sıyırdı..aveada 5yuz verıyor her yöne turkcelde 2 katı verıyor ..paramla rezıl olcama turkcele gecerım vezır olurum hıc deılse kampanyalardan gönderıyor dakıka knt
aveada o da yok kac sene kullandım bir kuruş atmadı dakıka:ehe

realcrime

Üye
Seninki Yine iyi Ben 1055 TL Fatura Ödediğimi Biliyorum

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle hakkını ara arkadaşım. Sonucu yazarsan iyi olur.

müşteri hizmetlerini aradım ayrıntılı fatura talep edeyim dedim sistem yoğunluğundan dolayı haftaya arayın dediler fatura son ödeme tarihi 07.07.2010 amaçları ne anlamadım ama kesin birşey yapacağım ben a.tal miyim ki beni böyle eziyorlar

--------------- Ekleme ---------------

benimde 10 günlük fatura 7.5 tl geldi..normalde 15 tl 150 dakkalık nasıl 10 güne yarı yarıya geldi anlamadım..

benimde ilk ay öyle gelmişti 8.61 civarında bir rakam ilk 10günde. ben anlamıyorum ki artık bezdirdiler insanı.

TURKCELL başkaaaaaa...

kesinlikle haklısın 2adet turkcell hattım var gayet memnunum 14yaşımda cep telefonuyla tanıştım Turkcell kullandım bu yaşıma kadar , 20yaşımda bir salaklik yapıp arkadas tavsiyesiyle avea faturali ya bulaştık . Bitirdiler bea

yaa iyide sınır aşımında bi kere hat aramalara kapatılmaz işde bir terslik var hem gelen faturalara yeni tesis vergileride eklenmiş yani burada sorun aveadan ziyade her seferinde yeni bir hat satmaya çalışan bayide gibi duryor...

ev numarasından aramışlar profil oluşturacaklarmis telefonu acmadigim ve benim de bir hafta içinde müşteri hizmetlerini aramadigim için iptal etmişler hatları . Zaten bayi kandırdı beni üni. açıldığında yüzüne tüküreceğim . çıkarcı olmuş dost bile.

Kusura bakmayın ama bu bayinizin ve sizin sorumsuzluğunuz. Hattı kapatanın vardır elbette bir nedeni. Bayinin size yeni bir hat verelim demesi çok amatörce olmuş bir kere. Hattınız kapandığı zaman müşteri hizmetlerini arasaydınız sizden dakika sınırını aştığınız için ara ödeme isterlerdi.

Direk yeni bir hat alıp onda da dakika sınırını geçince hatlarınız tamamen iptal edilip 44,04 TL'lik vergi ve süre aşımları tek fatura olarak gelmiştir.

kusura bakmayın da benim suçum falan yok sınır aşımı yaptım tamam fatura benim öderim de sen ne hadle benim hattımı ilk önce giden aramaya kapatıyorsun . burda avea nin kalitesiz şirket olduğu anlaşılıyor kaç kişinin problemi var bi ben değilim ki . . ara ödemeyi de yaptım açmadılar hattımı 15gün sonrada hattı mı kapattılar şimdide 800lira borç var ödesin Mustafa Bey..

turkcelle baglan hayata:ehe ben bugun aldım aveaya artık kapanmasın dıye 6 ayda bır knt yuklerım..sms yapcam 2 ay oldu hala dolmadı dıyo aktıf sms suresının btmesı gerek dıyo..iyice sıyırdı..aveada 5yuz verıyor her yöne turkcelde 2 katı verıyor ..paramla rezıl olcama turkcele gecerım vezır olurum hıc deılse kampanyalardan gönderıyor dakıka knt

haklısın kesinlikle avea gibi kötü bir şirket yok çoğu yerde çekmez o bu şu işte..

Seninki Yine iyi Ben 1055 TL Fatura Ödediğimi Biliyorum

kardeşim neden iyi olsun ya ben bu kadar borç ödemek zorunda değilim ki konuştum neyse o dur.

^^Positive^^

Üye
hakkını ara fakat onlar ne yapacağını çok iyi bilir küçük yazılmış ve gizli maddeleri ortaya çıkartabilirler....

taha@27

Üye
banada iki gün üstüste mesaj geldi "bakiyeniz kısa süre içinde bitecektir." Bende turksele geçmeye karar verdim kısa süre icinde geçeceğim

_enqin_

_enqin_

Üye
bencede arkadaşım avea tam kazık en iyisi turkcell aveanın 3g side sorunlu

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Avea = Fos. Tr , Voda en iyileri.

adasahilleri

adasahilleri

Üye

Arkadaşa verdiğin cevap önemli ölçüde mantığa uyuyor..
Bana merak ettiğim şu soruların cevabını verirsen memnun olurum..

Neden kontörlü ile faturalı arasında insanı enayi yerine koyarcasına fark var?
nekadar hediye sms kaldığını öğrenmem için kontörlüde para vermiyorum ama fatrualıda para veriyorum?

kontörlüde nekadar konuşma hakkım kaldığını öğrenmem için para vermiyorum faturalıda para veriyorum.

üstelik e-fatura ile sizleri kağıt masrafından kurtarıyorum.

ve aklıma şuanda gelmeyen birkaç önemli konu daha vardı..
kontörlüden faturalıya geçtim ama ali cengiz oyunları iyice arttı.

Şık değil bu işler sevgili Avea temsilcisi..
Saygılar..

cem_yurukcu

cem_yurukcu

Üye
katılıyorum arkadaşlar benimde bu ay 137 tl lik faturam geldi yandım yani neymiş internete girmişim de wap olmuşta gprs e bağlanmışımda bunların tamamı üç kağıtçıymış zorla bana 137 tl ödettirdiler uzak durun lanet aveadan

BktsBcr

BktsBcr

Üye
bende kaç sene turkcell kullandım, sürekli bedava konuşuyorum.. :D:D
geç turkcelle geç :oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Zaten hep turkcell kullandım . Aradan 2ay geçti fatura falan ödemedim ne olacak göreceğiz.

Üst Alt