Avea Kazık-Gelen Faturaya Bak!

Sponsorlu Bağlantılar

konyarapp

Üye
bende kaç sene turkcell kullandım, sürekli bedava konuşuyorum.. :D:D
geç turkcelle geç :oke:

iyi şanslıymışsın :D Vodafone geçmeden önce Turkcell kullandım ama daha 1 defa bedava konuştugumu hatırlamıyorum...

ipkry

ipkry

Üye
Kusura bakmayın ama bu bayinizin ve sizin sorumsuzluğunuz. Hattı kapatanın vardır elbette bir nedeni. Bayinin size yeni bir hat verelim demesi çok amatörce olmuş bir kere. Hattınız kapandığı zaman müşteri hizmetlerini arasaydınız sizden dakika sınırını aştığınız için ara ödeme isterlerdi.

Direk yeni bir hat alıp onda da dakika sınırını geçince hatlarınız tamamen iptal edilip 44,04 TL'lik vergi ve süre aşımları tek fatura olarak gelmiştir.

cok doğru bende faturalı avea kullanıorum hatta kazık yemior kazık atıorumm actığım konulara bakarsanız anlarsınız :megafon::megafon:

fow

fow

Üye
bende polısım ve polıs hattı kullanıyorum...avea yı degısteregımm ...sms yollama 20 krs alma 30 krs varmı böle bıse

ipkry

ipkry

Üye
bende polısım ve polıs hattı kullanıyorum...avea yı degısteregımm ...sms yollama 20 krs alma 30 krs varmı böle bıse

saın memur bey ozamn aveadan vazgeçmemeniz için ilginizi cekecek bir konu lütfen okuyup değerlendirirseniz sevinirim :oke::oke:

http://www.maxicep.com/avea-genel-b...-kampanyasi-hakkinda-onemli-bilgi-393174.html

bu sms hakkına sahip olmak 9 tl olduğunu biliosunuz ama okuyunca aveayı cok seveceksiniz özellikle polis arkadaşımız :oke::oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Temmuz dan beri borcu ödemedim hiçbir haber de yok borcu ödeyeceğim biliyorum ama niçin bi aramadılar borcunuz gecikti ödeyin diye!..

Üst Alt